Fresh Servant

Wikipediasta
(Ohjattu sivulta Fresh)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Fresh Servant Oy Ab
Fresh Servant Company Logo.gif
Tunnuslause Aina jotain hyvä, aina jotain uutta
Perustettu 1995
Kotipaikka Edsevö, Pedersöre
Toimiala Tukkukauppa, Hedelmä- ja Vihannestuotteiden jalostus
Tuotteet LounasHetki salaattirasiat, SalaattiHetki salaattisekoituspussit, PikkuHetki, KokkausHetki, GrilliHetki, HedelmäHetki
Henkilöstö 350
Kotisivu fresh.fi

Fresh Servant on pietarsaarelainen perheyhtiö, joka valmistaa valmissalaatteja ja valmiiksi pakattuja hedelmiä ja vihanneksia. Yhtiö perustettiin vuonna 1995. Sitä ennen se toimi Snellmanin alaisena. Yrityksen toiminta sai alkunsa vuonna 1971 nimellä Snellman Vihannestukku Oy.

Fresh Servantilla on toimipisteet Pietarsaaressa ja Vaasassa.

Fresh on lounassalaattien, suurkeittiötuotteiden ja kuluttajille valmiiksi pakattujen hedelmien ja vihannesten tuotejalostaja. Kuluttajapakattujen tuotteiden valmistus alkoi 1998. 2000-luvulla Fresh Servant oli ensimmäinenlähde? valtakunnallisessa jakelussa oleva tuoresalaattien toimittaja.

Liiketoiminta-alueet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Fresh Tukkurit (Lähitukku) on erikoistunut hedelmä- ja vihannestukku, jonka tuotekonsepti perustuu omien sopimusviljelijöiden ja valmistajien tuottamien tuotteiden hankintaan, varastointiin, myyntiin ja jakeluun sekä tilaus-toimitusprosessin hallintaan.

Fresh Tuotejalostus kehittää, valmistaa, myy ja markkinoi jalostettuja hedelmiin ja vihanneksiin pohjautuvia tuotteita ja konsepteja päivittäistavarakauppa- ja Horeca-asiakkuuksille Suomessa. Fresh Tuote myy tuotteet Hetki-brändin alla sekä myy ja markkinoi muita konsepteja kuten SalaattiMestari. Fresh on myös aktiivinen Private Label -toimija.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä yritykseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.