David Anders

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
David Anders
David Anders WonderCon-tapahtumassa 2015.
David Anders WonderCon-tapahtumassa 2015.
Syntymäaika 11. maaliskuuta 1981 (ikä 37)
Syntymäpaikka Grants Pass, Oregon, Yhdysvallat
Aktiivisena 2001
Oikea nimi David Anders Holt
Ammatti näyttelijä
Merkittävät roolit Julian Sark
(Alias)
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet

David Anders Holt (s. 11. maaliskuuta 1981 Grants Pass, Oregon, Yhdysvallat) on yhdysvaltalainen näyttelijä. Hänet tunnetaan parhaiten televisiosarjasta Alias, jossa hän näytteli Julian Sarkia.

Elämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Anders vietti suurimman osan nuoruudestaan urheilijana. Lukiossa hän kuului jalkapallo- ja tennisjoukkueisiin, mutta viimeisenä vuotenaan hän innostui näyttelemisestä. Lukion jälkeen hän muutti Los Angelesiin ja pääsi vuotta myöhemmin Alias-sarjaan.

Andersilla on kaksi veljeä ja yksi sisko. Hänen oikea sukunimensä on Holt, mutta koska on olemassa myös toinen David Holt -niminen näyttelijä, hän otti näyttelijänä käyttöön etunimensä David Anders. Hän on opiskellut Chicagossa, ottanut näyttelemisen, äänen ja musikaalisen esiintymisen yksityistunteja. Hän kuuluu West Coast Ensemble -näyttelijäryhmään ja esiintyi heidän kanssaan Anne Frankin päiväkirjassa. Anders on vieraillut muun muassa televisiosarjoissa Siskoni on noita, C.S.I. ja C.S.I. Miami. Hän on myös näytellyt Takezo Kenseitä ja Adam Monroeta Heroes-sarjan toisella ja kolmannella kaudella. Vuosina 2010–2014 hän esitti John Gilbertiä Vampyyripäiväkirjoissa.

Elokuvaura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Televisiotyö[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.