Blaze the Cat

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Blaze the Cat
Blaze the Cat pelissä Sonic the Hedgehog (2006).
Blaze the Cat pelissä Sonic the Hedgehog (2006).
Pelisarja Sonic the Hedgehog
Ensimmäinen peli Sonic Rush
Luoja Takashi Yuda
Ääninäyttelijä
(englanti)
Bella Hudson
Ääninäyttelijä
(japani)
Nao Takamori
Lisää peliartikkeleitavideopelien teemasivulla

Blaze the Cat on fiktiivinen hahmo Sonic the Hedgehog -sarjan videopeleistä. Hän on prinsessa toisesta ulottuvuudesta.

Hahmo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Blaze muistuttaa monessa asiassa Sonicia. Blazen voimat perustuvat tulen käyttöön. Hän pystyy tulta ympärillään pyörittämällä suorittamaan samantyyppisiä hyökkäyksiä kuin Sonic. Blaze on voimakkaiden Solsmaragdien suojelija, kuten Knuckles the Echidna on Mestarismaragdin suojelija Sonicin ulottuvuudessa. Sol smaragdeilla on samoja voimia kuin Kaaossmaragdeilla, joten ne kiinnostavat muitakin. Kun Blaze saa kerättyä kaikki seitsemän Sol smaragdia, hänestä tulee entistä voimakkaampi Burning Blaze. Blazen arkkivihollinen on samasta ulottuvuudesta kotoisin oleva Eggman Nega. Blazen ystäviä ovat Silver the Hedgehog, Cream the Rabbit, Sonic the Hedgehog, Miles ”Tails” Prower sekä Marine the Raccoon.

Blazen ensiesiintyminen on Sonic Rush -pelissä. Tri. Ivo ”Eggman” Robotnik saapuu Blazen ulottuvuuteensa ja vie hänen vartioimansa Solsmaragdit, jolloin Blazen ja Sonicin maailmat eivät ole enää tasapainossa ja alkavat sulautua yhteen. Blaze seuraa Eggmania Sonicin maailmaan, jossa hän kohtaa Creamin. Hänellä ei ole oikeita ystäviä omassa maailmassaan, minkä vuoksi hän aluksi haluaa toimia yksin ja ilman apua. Sonic ja Blaze taistelevat pelissä kerran toisiaan vastaan, mutta tajuavat olevansa samalla puolella. He kukistavat Eggmanin ja Eggman Negan ja palaavat sitten omiin ulottuvuuksiinsa.

Blazella on ystävä nimeltä Silver the Hedgehog. Silverin erikoiskykynä on telekineesi, jota hän käyttää eniten ystäviensä ja erityisesti Blazen suojelemiseen. Vaikka Silver on naiivi, Blaze tavallaan pitää hänestä. Kaiken sen lisäksi Sonic the Hedgehog (2006) -pelin Silver tarinan lopussa, kun Silver yrittää imeä Solarista sieluunsa, muttei kykene tähän, sen sijaan Blaze, jonka sielu on tulessa, pystyy.selvennä Blaze onnistuu sulkemaan Solariksen sieluunsa, ja hän pyytää Silveria suorittamaan Chaos Controllin (siirtääkseen itsensä toiseen ulottuvuuteen). Silver epäröi. Hän sanoo, ettei pysty tekemään hänelle pahaa ja että Blaze on tämän ystävä. Blaze hymyilee ja kääntyy Silveriin päin. Hän sanoo ”Olet niin naiivi, mutta juuri siitä sinussa pidän.” Sitten Blaze imee Solarisin täysin itseensä ja alkaa haihtua. Silver huutaa ”Blaze!” Blaze hymyilee ja sanoo ”Onnea matkaan Silver!” minkä jälkeen Blaze lentää taivaaseen, ja tumma taivas muuttuu kauniiksi taivaaksi. Sen jälkeen Silver jää suremaan parasta ystäväänsä ja jatkaa eteenpäin.

Pelit joissa Blaze esiintyy[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Muut esiintymiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Sonic Archie -sarjakuva
  • Sonic Universe -sarjakuva

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]