Assassin’s Creed: Bloodlines

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Assassin’s Creed: Bloodlines
Kehittäjä Ubisoft Montreal
Griptonite Games
Julkaisija Ubisoft
Pelisarja Assassin’s Creed
Julkaistu
Lajityyppi toimintaseikkailu, hiiviskely
Pelimuoto yksinpeli
Ikäluokitus PEGI: 16
Alusta PlayStation Portable
Jakelumuoto UMD
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Assassin’s Creed: Bloodlines on Ubisoft Montrealin kehittämä ja Ubisoftin julkaisema Assassin’s Creed -toimintaseikkailupelisarjan videopeli. Peli julkaistiin PlayStation Portablelle marraskuussa 2009. Pelin juoni perustuu Assassin’s Creedin ja Assassin’s Creed II:n tapahtumien välille.

Assassin’s Creed: Bloodlines on toimintaseikkailupeli, jossa pelaaja ottaa ensimmäisestä osasta tutun Altaïr ibn La-Ahadin roolin. Avoimen pelimaailman kaupunkien kaduilla kuljeskelee tavallisia ihmisiä, joiden käyttäytymiseen pelaajan teot vaikuttaa. Pelaaja voi hieman töniä väkijoukossa ilman suurempaa vaikutusta, mutta väkivalta saa väkijoukon paniikkiin ja johtaa vartijoiden kutsumiseen. Jos pelaaja kiipeilee seinillä, väkijoukko kerääntyy alas tuijottamaan ja huutelemaan vartijoita paikalle.

Metacritic-kerääjäsivustolla peli sai 63/100 pistettä, perustuen 38 kriittiseen arvosteluun.[1] GameSpotin arvostelussa kehuttiin muutamia asioita, kuten ääniefektejä, kun taas kritiikkiä tuli muun muassa pelialueiden pienuudesta.[2]

  1. Assassin’s Creed: Bloodlines metacritic.com. Viitattu 11.7.2022. (englanniksi)
  2. VanOrd, Kevin: Assassin's Creed: Bloodlines Review gamespot.com. Viitattu 11.7.2022. (englanniksi)

Aiheesta muualla

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]