Adobe InCopy

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Adobe InCopy
Adobe InCopy CS6 (Icon).png
Kehittäjä Adobe Systems
Kehityshistoria
Vakaa versio CC / 17. kesäkuuta 2013
Tiedot
Ohjelmistotyyppi Tekstinkäsittely
Alusta OS X, Windows
Lisenssi Omisteinen ohjelmisto
Verkkosivu Adobe InCopy

Adobe InCopy on Adobe Systemsin kehittämä ammatillinen tekstinkäsittelyohjelma.[1] Se on integroitu Adobe InDesigniin; siitä huolimatta sitä on myyty erikseen ja se ei kuulu mihinkään Creative Suite painokseen; ohjelman viimeaikaisin versio on Adobe InCopy CC. Tätä työpöytäjulkaisuohjelmaa käytetään pääasiallisesti sanoma- ja aikakauslehtien julkaisemiseen ja sitä käyttävät lähinnä toimittajat.

InCopy antaa käyttäjän kirjoittaa, muokata ja suunnitella (tyyli, fontti jne.) julkaistavaa kopiota. Ohjelma sisältää standardit tekstinkäsittelyominaisuudet kuten "oikeinkirjoituksen tarkistimen", "muokkausmerkinnät" ja "sanamäärän" jne. ja siinä on myös esikatselutila tekstin oikeinasettelua varten, antaen käyttäjän visuaalisesti selvittää jokaisen designelementin sopimaan jokaisen julkaisun asettelumuotoon.

Kaupallisesti InCopy suora kilpailija Quark CopyDeskille, joka julkaistiin vuonna 1991. 27. lokakuuta 2008 uutisoitiin että Quark tulee yhteensopimaan Adobe InDesignin sekä InCopyn kanssa.[2]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:Adobe InCopy
Tämä ohjelmistoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.