Luettelo Italian pääministereistä

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Luettelo Italian pääministereistä

Italian kuningaskunta
1861 Camillo Cavour  
18611862 Bettino Ricasoli  
1862 Urbano Rattazzi  
18621863 Luigi Carlo Farini  
18631864 Marco Minghetti  
18641866 Alfonso Ferrero La Marmora  
18661867 Bettino Ricasoli 2. kerta
1867 Urbano Rattazzi 2. kerta
18671869 Luigi Federico Menabrea  
18691873 Giovanni Lanza  
18731876 Marco Minghetti 2. kerta
18761878 Agostino Depretis  
1878 Benedetto Cairoli  
18781879 Agostino Depretis 2. kerta
18791881 Benedetto Cairoli 2. kerta
18811887 Agostino Depretis 3. kerta
18871891 Francesco Crispi  
18911892 Antonio di Rudinì  
18921893 Giovanni Giolitti  
18931896 Francesco Crispi 2. kerta
18961898 Antonio di Rudinì 2. kerta
18981900 Luigi Pelloux  
19001901 Giuseppe Saracco  
19011903 Giuseppe Zanardelli  
19031905 Giovanni Giolitti 2. kerta
1905 Tommaso Tittoni  
19051906 Alessandro Fortis  
1906 Sidney Sonnino  
19061909 Giovanni Giolitti 3. kerta
19091910 Sidney Sonnino 2. kerta
19101911 Luigi Luzzatti  
19111914 Giovanni Giolitti 4. kerta
19141916 Antonio Salandra  
19161917 Paolo Boselli  
19171919 Vittorio Emanuele Orlando  
19191920 Francesco Saverio Nitti  
19201921 Giovanni Giolitti 5. kerta
19211922 Ivanoe Bonomi  
1922 Luigi Facta  
19221943 Benito Mussolini  
19431944 Pietro Badoglio  
19441945 Ivanoe Bonomi 2. kerta
1945 Ferruccio Parri  
19451946 Alcide De Gasperi  
Italian tasavalta
19461953 Alcide De Gasperi  
19531954 Giuseppe Pella  
1954 Amintore Fanfani  
19541955 Mario Scelba  
19551957 Antonio Segni  
19571958 Adone Zoli  
19581959 Amintore Fanfani 2. kerta
19591960 Antonio Segni 2. kerta
1960 Fernando Tambroni  
19601963 Amintore Fanfani 3. kerta
1963 Giovanni Leone  
19631968 Aldo Moro  
1968 Giovanni Leone 2. kerta
19681970 Mariano Rumor  
19701972 Emilio Colombo  
19721973 Giulio Andreotti  
19731974 Mariano Rumor 2. kerta
19741976 Aldo Moro 2. kerta
19761979 Giulio Andreotti 2. kerta
19791980 Francesco Cossiga  
19801981 Arnaldo Forlani  
19811982 Giovanni Spadolini  
19821983 Amintore Fanfani 4. kerta
19831987 Bettino Craxi  
1987 Amintore Fanfani 5. kerta
19871988 Giovanni Goria  
19881989 Ciriaco De Mita  
19891992 Giulio Andreotti 3. kerta
19921993 Giuliano Amato  
19931994 Carlo Azeglio Ciampi  
19941995 Silvio Berlusconi  
19951996 Lamberto Dini  
19961998 Romano Prodi  
19982000 Massimo D'Alema  
20002001 Giuliano Amato 2. kerta
20012006 Silvio Berlusconi 2. kerta
20062008 Romano Prodi 2. kerta
20082011 Silvio Berlusconi  3. kerta
20112013 Mario Monti  
20132014 Enrico Letta  
2014 Matteo Renzi  

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]