Luettelo Billboard 200 -listan ykkösistä vuonna 2012

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo Billboard 200 -listan kärkipaikkaa hallussaan vuonna 2012 pitäneistä artisteista ja albumeista.


Päivämäärä Artisti Albumi Lähteet
7. tammikuuta Kanadan lippu Michael Bublé Christmas [1]
14. tammikuuta Englannin lippu Adele 21 [2] [3]
[4] [5]
[6] [7]
[8] [9]
[10] [11]
21. tammikuuta
28. tammikuuta
4. helmikuuta
11. helmikuuta
18. helmikuuta
25. helmikuuta
3. maaliskuuta
10. maaliskuuta
17. maaliskuuta
24. maaliskuuta Yhdysvaltain lippu Bruce Springsteen Wrecking Ball [12]
31. maaliskuuta Yhdistyneen kuningaskunnan lippu One Direction Up All Night [13]
7. huhtikuuta Yhdysvaltain lippu Soundtrack The Hunger Games: Songs from District 12 and Beyond [14]
14. huhtikuuta Yhdysvaltain lippu Madonna MDNA [15]
21. huhtikuuta Yhdysvaltain lippu Nicki Minaj Pink Friday: Roman Reloaded [16]
28. huhtikuuta Yhdysvaltain lippu Lionel Richie Tuskegee [17] [18]
5. toukokuuta
12. toukokuuta Yhdysvaltain lippu Jack White Blunderbuss [19]
19. toukokuuta Yhdysvaltain lippu Carrie Underwood Blown Away [20] [21]
26. toukokuuta
2. kesäkuuta Yhdysvaltain lippu Adam Lambert Trespassing [22]
9. kesäkuuta Yhdysvaltain lippu John Mayer Born and Raised [23] [24]
16. kesäkuuta
23. kesäkuuta Englannin lippu Adele 21 [25]
30. kesäkuuta Yhdysvaltain lippu Usher Looking 4 Myself [26]
7. heinäkuuta Kanadan lippu Justin Bieber Believe [27]
14. heinäkuuta Yhdysvaltain lippu Linkin Park Living Things [28]
21. heinäkuuta Yhdysvaltain lippu Chris Brown Fortune [29]
28. heinäkuuta Yhdysvaltain lippu Zac Brown Band Uncaged [30]
4. elokuuta Yhdysvaltain lippu Nas Life is Good [31]
11. elokuuta Yhdysvaltain lippu Zac Brown Band Uncaged [32]
18. elokuuta Yhdysvaltain lippu Rick Ross God Forgives, I Don't [33]
25. elokuuta Eri esittäjiä NOW 43 [34]
1. syyskuuta Yhdysvaltain lippu 2 Chainz Based on a T.R.U. Story [35]
8. syyskuuta Yhdysvaltain lippu Trey Songz Chapter V [36]
15. syyskuuta Yhdysvaltain lippu TobyMac Eye On It [37]
22. syyskuuta Yhdysvaltain lippu Matchbox Twenty North [38]
29. syyskuuta Yhdysvaltain lippu Dave Matthews Band Away From the World [39]
6. lokakuuta Yhdysvaltain lippu Pink The Truth About Love [40]
13. lokakuuta Englannin lippu Mumford & Sons Babel [41]
[42] [43]
20. lokakuuta
3. marraskuuta Yhdysvaltain lippu Jason Aldean Night Train [44]
10. marraskuuta Yhdysvaltain lippu Taylor Swift Red [45]
[46] [47]
17. marraskuuta
24. marraskuuta
1. joulukuuta Yhdistyneen kuningaskunnan lippu One Direction Take Me Home [48]
8. joulukuuta Barbadoksen lippu Rihanna Unapologetic [49]
15. joulukuuta Yhdysvaltain lippu Alicia Keys Girl on Fire [50]
22. joulukuuta Yhdysvaltain lippu Taylor Swift Red [51] [52]
29. joulukuuta


Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


Billboard Hot 100 -listan ykköset
2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008
2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Week of January 07, 2012 Billboard. (englanniksi)
  2. Week of January 14, 2012 Billboard. (englanniksi)
  3. Week of January 21, 2012 Billboard. (englanniksi)
  4. Week of January 28, 2012 Billboard. (englanniksi)
  5. Week of February 04, 2012 Billboard. (englanniksi)
  6. Week of February 11, 2012 Billboard. (englanniksi)
  7. Week of February 18, 2012 Billboard. (englanniksi)
  8. Week of February 25, 2012 Billboard. (englanniksi)
  9. Week of March 03, 2012 Billboard. (englanniksi)
  10. Week of March 10, 2012 Billboard. (englanniksi)
  11. Week of March 17, 2012 Billboard. (englanniksi)
  12. Week of March 24, 2012 Billboard. (englanniksi)
  13. Week of March 31, 2012 Billboard. (englanniksi)
  14. Week of April 07, 2012 Billboard. (englanniksi)
  15. Week of April 14, 2012 Billboard. (englanniksi)
  16. Week of April 21, 2012 Billboard. (englanniksi)
  17. Week of April 28, 2012 Billboard. (englanniksi)
  18. Week of May 05, 2012 Billboard. (englanniksi)
  19. Week of May 12, 2012 Billboard. (englanniksi)
  20. Week of May 19, 2012 Billboard. (englanniksi)
  21. Week of May 26, 2012 Billboard. (englanniksi)
  22. Week of June 02, 2012 Billboard. (englanniksi)
  23. Week of June 09, 2012 Billboard. (englanniksi)
  24. Week of June 16, 2012 Billboard. (englanniksi)
  25. Week of June 23, 2012 Billboard. (englanniksi)
  26. Week of June 30, 2012 Billboard. (englanniksi)
  27. Week of July 07, 2012 Billboard. (englanniksi)
  28. Week of July 14, 2012 Billboard. (englanniksi)
  29. Week of July 21, 2012 Billboard. (englanniksi)
  30. Week of July 28, 2012 Billboard. (englanniksi)
  31. Week of August 04, 2012 Billboard. (englanniksi)
  32. Week of August 11, 2012 Billboard. (englanniksi)
  33. Week of August 18, 2012 Billboard. (englanniksi)
  34. Week of August 25, 2012 Billboard. (englanniksi)
  35. Week of September 01, 2012 Billboard. (englanniksi)
  36. Week of September 08, 2012 Billboard. (englanniksi)
  37. Week of September 15, 2012 Billboard. (englanniksi)
  38. Week of September 22, 2012 Billboard. (englanniksi)
  39. Week of September 29, 2012 Billboard. (englanniksi)
  40. Week of October 06, 2012 Billboard. (englanniksi)
  41. Week of October 13, 2012 Billboard. (englanniksi)
  42. Week of October 20, 2012 Billboard. (englanniksi)
  43. Week of October 27, 2012 Billboard. (englanniksi)
  44. Week of November 03, 2012 Billboard. (englanniksi)
  45. Week of November 10, 2012 Billboard. (englanniksi)
  46. Week of November 17, 2012 Billboard. (englanniksi)
  47. Week of November 24, 2012 Billboard. (englanniksi)
  48. Week of December 01, 2012 Billboard. (englanniksi)
  49. Week of December 08, 2012 Billboard. (englanniksi)
  50. Week of December 15, 2012 Billboard. (englanniksi)
  51. Week of December 22, 2012 Billboard. (englanniksi)
  52. Week of December 29, 2012 Billboard. (englanniksi)