Luettelo Billboard 200 -listan ykkösistä vuonna 2011

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo Billboard 200 -listan kärkipaikkaa hallussaan vuonna 2011 pitäneistä artisteista ja albumeista.


Päivämäärä Artisti Albumi Lähteet
1. tammikuuta Yhdysvaltain lippu Taylor Swift Speak Now [1] [2]
[3] [4]
8. tammikuuta
15. tammikuuta
22. tammikuuta
29. tammikuuta Yhdysvaltain lippu Cake Showroom of Compassion [5]
5. helmikuuta Yhdysvaltain lippu The Decemberists The King Is Dead [6]
12. helmikuuta Yhdysvaltain lippu Amos Lee Mission Bell [7]
19. helmikuuta Yhdysvaltain lippu Nicki Minaj Pink Friday [8]
26. helmikuuta Eri esittäjiä Now 37 [9]
5. maaliskuuta Kanadan lippu Justin Bieber Never Say Never – The Remixes [10]
12. maaliskuuta Englannin lippu Adele 21 [11] [12]
19. maaliskuuta
26. maaliskuuta Yhdysvaltain lippu Lupe Fiasco Lasers [13]
2. huhtikuuta Englannin lippu Adele 21 [14]
9. huhtikuuta Yhdysvaltain lippu Chris Brown F.A.M.E. [15]
16. huhtikuuta Yhdysvaltain lippu Britney Spears Femme Fatale [16]
23. huhtikuuta Englannin lippu Adele 21 [17]
30. huhtikuuta Yhdysvaltain lippu Foo Fighters Wasting Light [18]
7. toukokuuta Englannin lippu Adele 21 [19]
[20] [21]
[22] [23]
14. toukokuuta
21. toukokuuta
28. toukokuuta
4. kesäkuuta
11. kesäkuuta Yhdysvaltain lippu Lady Gaga Born This Way [24] [25]
18. kesäkuuta
25. kesäkuuta Englannin lippu Adele 21 [26]
2. heinäkuuta Yhdysvaltain lippu Bad Meets Evil Hell: The Sequel [27]
9. heinäkuuta Yhdysvaltain lippu Jill Scott The Light of the Sun [28]
16. heinäkuuta Yhdysvaltain lippu Beyoncé 4 [29] [30]
23. heinäkuuta
30. heinäkuuta Yhdysvaltain lippu Blake Shelton Red River Blue [31]
6. elokuuta Englannin lippu Adele 21 [32]
13. elokuuta Yhdysvaltain lippu Eric Church Chief [33]
20. elokuuta Englannin lippu Adele 21 [34]
27. elokuuta Yhdysvaltain lippu Jay-Z ja Kanye West Watch the Throne [35] [36]
3. syyskuuta
10. syyskuuta Yhdysvaltain lippu Game The R.E.D. Album [37]
17. syyskuuta Yhdysvaltain lippu Lil Wayne Tha Carter IV [38] [39]
24. syyskuuta
1. lokakuuta Yhdysvaltain lippu Lady Antebellum Own the Night [40]
8. lokakuuta Yhdysvaltain lippu Tony Bennett Duets II [41]
15. lokakuuta Yhdysvaltain lippu J. Cole Cole World: The Sideline Story [42]
22. lokakuuta Yhdysvaltain lippu Scotty McCreery Clear as Day [43]
29. lokakuuta Yhdysvaltain lippu Evanescence Evanescence [44]
5. marraskuuta Englannin lippu Adele 21 [45]
12. marraskuuta Englannin lippu Coldplay Mylo Xyloto [46]
19. marraskuuta Kanadan lippu Justin Bieber Under the Mistletoe [47]
26. marraskuuta Yhdysvaltain lippu Mac Miller Blue Slide Park [48]
3. joulukuuta Kanadan lippu Drake Take Care [49]
10. joulukuuta Kanadan lippu Michael Bublé Christmas [50] [51]
[52] [53]
17. joulukuuta
24. joulukuuta
31. joulukuuta


Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Billboard Hot 100 -listan ykköset
2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008
2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Week of January 01, 2011 Billboard. (englanniksi)
  2. Week of January 08, 2011 Billboard. (englanniksi)
  3. Week of January 15, 2011 Billboard. (englanniksi)
  4. Week of January 22, 2011 Billboard. (englanniksi)
  5. Week of January 29, 2011 Billboard. (englanniksi)
  6. Week of February 05, 2011 Billboard. (englanniksi)
  7. Week of February 12, 2011 Billboard. (englanniksi)
  8. Week of February 19, 2011 Billboard. (englanniksi)
  9. Week of February 26, 2011 Billboard. (englanniksi)
  10. Week of March 05, 2011 Billboard. (englanniksi)
  11. Week of March 12, 2011 Billboard. (englanniksi)
  12. Week of March 19, 2011 Billboard. (englanniksi)
  13. Week of March 26, 2011 Billboard. (englanniksi)
  14. Week of April 02, 2011 Billboard. (englanniksi)
  15. Week of April 09, 2011 Billboard. (englanniksi)
  16. Week of April 16, 2011 Billboard. (englanniksi)
  17. Week of April 23, 2011 Billboard. (englanniksi)
  18. Week of April 30, 2011 Billboard. (englanniksi)
  19. Week of May 07, 2011 Billboard. (englanniksi)
  20. Week of May 14, 2011 Billboard. (englanniksi)
  21. Week of May 21, 2011 Billboard. (englanniksi)
  22. Week of May 28, 2011 Billboard. (englanniksi)
  23. Week of June 04, 2011 Billboard. (englanniksi)
  24. Week of June 11, 2011 Billboard. (englanniksi)
  25. Week of June 18, 2011 Billboard. (englanniksi)
  26. Week of June 25, 2011 Billboard. (englanniksi)
  27. Week of July 02, 2011 Billboard. (englanniksi)
  28. Week of July 09, 2011 Billboard. (englanniksi)
  29. Week of July 16, 2011 Billboard. (englanniksi)
  30. Week of July 23, 2011 Billboard. (englanniksi)
  31. Week of July 30, 2011 Billboard. (englanniksi)
  32. Week of August 06, 2011 Billboard. (englanniksi)
  33. Week of August 13, 2011 Billboard. (englanniksi)
  34. Week of August 20, 2011 Billboard. (englanniksi)
  35. Week of August 27, 2011 Billboard. (englanniksi)
  36. Week of September 03, 2011 Billboard. (englanniksi)
  37. Week of September 10, 2011 Billboard. (englanniksi)
  38. Week of September 17, 2011 Billboard. (englanniksi)
  39. Week of September 24, 2011 Billboard. (englanniksi)
  40. Week of October 01, 2011 Billboard. (englanniksi)
  41. Week of October 08, 2011 Billboard. (englanniksi)
  42. Week of October 15, 2011 Billboard. (englanniksi)
  43. Week of October 22, 2011 Billboard. (englanniksi)
  44. Week of October 29, 2011 Billboard. (englanniksi)
  45. Week of November 05, 2011 Billboard. (englanniksi)
  46. Week of November 12, 2011 Billboard. (englanniksi)
  47. Week of November 19, 2011 Billboard. (englanniksi)
  48. Week of November 26, 2011 Billboard. (englanniksi)
  49. Week of December 03, 2011 Billboard. (englanniksi)
  50. Week of December 10, 2011 Billboard. (englanniksi)
  51. Week of December 17, 2011 Billboard. (englanniksi)
  52. Week of December 24, 2011 Billboard. (englanniksi)
  53. Week of December 31, 2011 Billboard. (englanniksi)