Luettelo Billboard Hot 100 -listan ykkösistä vuonna 2011

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo Billboard Hot 100 -listan kärkipaikkaa hallussaan vuonna 2011 pitäneistä artisteista ja singleistä.

Päivämäärä Artisti(t) Kappale Viitteet
1. tammikuuta Katy Perry Firework [1]
8. tammikuuta Bruno Mars Grenade [2]
15. tammikuuta Katy Perry Firework [3]
22. tammikuuta Bruno Mars Grenade [4]
29. tammikuuta Britney Spears Hold It Against Me [5]
5. helmikuuta Bruno Mars Grenade [6]
12. helmikuuta [7]
19. helmikuuta Wiz Khalifa Black and Yellow [8]
26. helmikuuta Lady Gaga Born This Way [9]
5. maaliskuuta [10]
12. maaliskuuta [11]
19. maaliskuuta [12]
26. maaliskuuta [13]
2. huhtikuuta [14]
9. huhtikuuta Katy Perry (mukana Kanye West) E.T. [15]
16. huhtikuuta [16]
23. huhtikuuta [17]
30. huhtikuuta Rihanna (mukana Britney Spears) S&M [18]
7. toukokuuta Katy Perry (mukana Kanye West) E.T. [19]
14. toukokuuta [20]
21. toukokuuta Adele Rolling in the Deep [21]
28. toukokuuta [22]
4. kesäkuuta [23]
11. kesäkuuta [24]
18. kesäkuuta [25]
25. kesäkuuta [26]
2. heinäkuuta [27]
9. heinäkuuta Pitbull (mukana Ne-Yo, Afrojack & Nayer) Give Me Everything [28]
16. heinäkuuta LMFAO (mukana Lauren Bennett & GoonRock) Party Rock Anthem [29]
23. heinäkuuta [30]
30. heinäkuuta [31]
6. elokuuta [32]
13. elokuuta [33]
20. elokuuta [34]
27. elokuuta Katy Perry Last Friday Night (T.G.I.F.) [35]
3. syyskuuta [36]
10. syyskuuta Maroon 5 (mukana Christina Aguilera) Moves Like Jagger [37]
17. syyskuuta Adele Someone Like You [38]
24. syyskuuta Maroon 5 (mukana Christina Aguilera) Moves Like Jagger [39]
1. lokakuuta [40]
8. lokakuuta [41]
15. lokakuuta Adele Someone Like You [42]
22. lokakuuta [43]
29. lokakuuta [44]
5. marraskuuta [45]
12. marraskuuta Rihanna (mukana Calvin Harris) We Found Love [46]
19. marraskuuta [47]
26. marraskuuta [48]
3. joulukuuta [49]
10. joulukuuta [50]
17. joulukuuta [51]
24. joulukuuta [52]
31. joulukuuta [53]


Billboard Hot 100 -listan ykköset
2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008
2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Hot 100 – Week of January 01, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 30.5.2011. (englanniksi)
  2. Hot 100 – Week of January 08, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 30.5.2011. (englanniksi)
  3. Hot 100 – Week of January 15, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 30.5.2011. (englanniksi)
  4. Hot 100 – Week of January 22, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 30.5.2011. (englanniksi)
  5. Hot 100 – Week of January 29, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 30.5.2011. (englanniksi)
  6. Hot 100 – Week of February 05, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 30.5.2011. (englanniksi)
  7. Hot 100 – Week of February 12, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 30.5.2011. (englanniksi)
  8. Hot 100 – Week of February 19, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 30.5.2011. (englanniksi)
  9. Hot 100 – Week of February 26, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 30.5.2011. (englanniksi)
  10. Hot 100 – Week of March 05, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 30.5.2011. (englanniksi)
  11. Hot 100 – Week of March 12, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 30.5.2011. (englanniksi)
  12. Hot 100 – Week of March 19, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 30.5.2011. (englanniksi)
  13. Hot 100 – Week of March 26, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 30.5.2011. (englanniksi)
  14. Hot 100 – Week of April 02, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 30.5.2011. (englanniksi)
  15. Hot 100 – Week of April 09, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 30.5.2011. (englanniksi)
  16. Hot 100 – Week of April 16, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 30.5.2011. (englanniksi)
  17. Hot 100 – Week of April 23, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 30.5.2011. (englanniksi)
  18. Hot 100 – Week of April 30, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 30.5.2011. (englanniksi)
  19. Hot 100 – Week of May 07, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 30.5.2011. (englanniksi)
  20. Hot 100 – Week of May 14, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 30.5.2011. (englanniksi)
  21. Hot 100 – Week of May 21, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 30.5.2011. (englanniksi)
  22. Hot 100 – Week of May 28, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 30.5.2011. (englanniksi)
  23. Hot 100 – Week of June 04, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 30.5.2011. (englanniksi)
  24. Hot 100 – Week of June 11, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 2.6.2011. (englanniksi)
  25. Hot 100 – Week of June 18, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 9.6.2011. (englanniksi)
  26. Hot 100 – Week of June 25, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 16.6.2011. (englanniksi)
  27. Hot 100 – Week of July 02, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 23.6.2011. (englanniksi)
  28. Hot 100 – Week of July 09, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 30.6.2011. (englanniksi)
  29. Hot 100 – Week of July 16, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 7.7.2011. (englanniksi)
  30. Hot 100 – Week of July 23, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 14.7.2011. (englanniksi)
  31. Hot 100 – Week of July 30, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 21.7.2011. (englanniksi)
  32. Hot 100 – Week of August 06, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 28.7.2011. (englanniksi)
  33. Hot 100 – Week of August 13, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 4.8.2011. (englanniksi)
  34. Hot 100 – Week of August 20, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 11.8.2011. (englanniksi)
  35. Hot 100 – Week of August 27, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 18.8.2011. (englanniksi)
  36. Hot 100 – Week of September 03, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 25.8.2011. (englanniksi)
  37. Hot 100 – Week of September 10, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 1.9.2011. (englanniksi)
  38. Hot 100 – Week of September 17, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 8.9.2011. (englanniksi)
  39. Hot 100 – Week of September 24, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 15.9.2011. (englanniksi)
  40. Hot 100 – Week of October 01, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 22.9.2011. (englanniksi)
  41. Hot 100 – Week of October 08, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 29.9.2011. (englanniksi)
  42. Hot 100 – Week of October 15, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 6.10.2011. (englanniksi)
  43. Hot 100 – Week of October 22, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 13.10.2011. (englanniksi)
  44. Hot 100 – Week of October 29, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 20.10.2011. (englanniksi)
  45. Hot 100 – Week of November 05, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 27.10.2011. (englanniksi)
  46. Hot 100 – Week of November 12, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 3.11.2011. (englanniksi)
  47. Hot 100 – Week of November 19, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 10.11.2011. (englanniksi)
  48. Hot 100 – Week of November 26, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 17.11.2011. (englanniksi)
  49. Hot 100 – Week of December 03, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 24.11.2011. (englanniksi)
  50. Hot 100 – Week of December 10, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 1.12.2011. (englanniksi)
  51. Hot 100 – Week of December 17, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 8.12.2011. (englanniksi)
  52. Hot 100 – Week of December 24, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 15.12.2011. (englanniksi)
  53. Hot 100 – Week of December 31, 2011 Billboard. Prometheus Global Media. Viitattu 22.12.2011. (englanniksi)