Luettelo Billboard 200 -listan ykkösistä vuonna 2013

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo Billboard 200 -listan kärkipaikkaa hallussaan vuonna 2013 pitäneistä artisteista ja albumeista.

Päivämäärä Artisti Albumi Lähteet
5. tammikuuta Yhdysvaltain lippu Taylor Swift Red [1] [2]
12. tammikuuta
19. tammikuuta Soundtrack Les Miserables [3]
26. tammikuuta Yhdysvaltain lippu Chris Tomlin Burning Lights [4]
2. helmikuuta Yhdysvaltain lippu ASAP Rocky Long.Live.A$AP [5]
9. helmikuuta Yhdysvaltain lippu Gary Allan Set You Free [6]
16. helmikuuta Kanadan lippu Justin Bieber Believe: Acoustic [7]
23. helmikuuta Yhdysvaltain lippu Josh Groban All That Echoes [8]
2. maaliskuuta Englannin lippu Mumford & Sons Babel [9] [10]
9. maaliskuuta
16. maaliskuuta Yhdysvaltain lippu Bruno Mars Unorthodox Jukebox [11]
23. maaliskuuta Yhdysvaltain lippu Luke Bryan Spring Break... Here To Party [12]
30. maaliskuuta Yhdysvaltain lippu Bon Jovi What About Now [13]
6. huhtikuuta Yhdysvaltain lippu Justin Timberlake The 20/20 Experience [14]
[15] [16]
13. huhtikuuta
20. huhtikuuta
27. huhtikuuta Yhdysvaltain lippu Paramore Paramore [17]
4. toukokuuta Yhdysvaltain lippu Fall Out Boy Save Rock and Roll [18]
11. toukokuuta Kanadan lippu Michael Bublé To Be Loved [19]
18. toukokuuta Yhdysvaltain lippu Kenny Chesney Life On A Rock [20]
25. toukokuuta Yhdysvaltain lippu Lady Antebellum Golden [21]
1. kesäkuuta Yhdysvaltain lippu Vampire Weekend Modern Vampires Of The City [22]
8. kesäkuuta Ranskan lippu Daft Punk Random Access Memories [23] [24]
15. kesäkuuta
22. kesäkuuta Yhdysvaltain lippu Queens of the Stone Age ...Like Clockwork [25]
29. kesäkuuta Englannin lippu Black Sabbath 13 [26]
6. heinäkuuta Yhdysvaltain lippu Kanye West Yeezus [27]
13. heinäkuuta Yhdysvaltain lippu Wale The Gifted [28]
20. heinäkuuta Yhdysvaltain lippu J. Cole Born Sinner [29]
27. heinäkuuta Yhdysvaltain lippu Jay-Z Magna Carta... Holy Grail [30] [31]
3. elokuuta
10. elokuuta Yhdysvaltain lippu Selena Gomez Stars Dance [32]
17. elokuuta Yhdysvaltain lippu Robin Thicke Blurred Lines [33]
24. elokuuta Yhdysvaltain lippu The Civil Wars The Civil Wars [34]
31. elokuuta Yhdysvaltain lippu Luke Bryan Crash My Party [35] [36]
7. syyskuuta
14. syyskuuta Yhdysvaltain lippu Avenged Sevenfold Hail to the King [37]
21. syyskuuta Yhdysvaltain lippu Ariana Grande Yours Truly [38]
28. syyskuuta Uuden-Seelannin lippu Keith Urban Fuse [39]
5. lokakuuta Yhdysvaltain lippu Jack Johnson From Here To Now To You [40]
12. lokakuuta Kanadan lippu Drake Nothing Was the Same [41]
19. lokakuuta Yhdysvaltain lippu Justin Timberlake The 20/20 Experience [42]
26. lokakuuta Yhdysvaltain lippu Miley Cyrus Bangerz [43]
2. marraskuuta Yhdysvaltain lippu Pearl Jam Lightning Bolt [44]
9. marraskuuta Yhdysvaltain lippu Katy Perry Prism [45]
16. marraskuuta Kanadan lippu Arcade Fire Reflektor [46]

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Billboard Hot 100 -listan ykköset
2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008
2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. January 05, 2013 Billboard. (englanniksi)
  2. January 12, 2013 Billboard. (englanniksi)
  3. January 19, 2013 Billboard. (englanniksi)
  4. January 26, 2013 Billboard. (englanniksi)
  5. February 02, 2013 Billboard. (englanniksi)
  6. February 09, 2013 Billboard. (englanniksi)
  7. February 16, 2013 Billboard. (englanniksi)
  8. February 23, 2013 Billboard. (englanniksi)
  9. March 2, 2013 Billboard. (englanniksi)
  10. March 9, 2013 Billboard. (englanniksi)
  11. March 16, 2013 Billboard. (englanniksi)
  12. March 23, 2013 Billboard. (englanniksi)
  13. March 30, 2013 Billboard. (englanniksi)
  14. April 4, 2013 Billboard. (englanniksi)
  15. April 13, 2013 Billboard. (englanniksi)
  16. April 20, 2013 Billboard. (englanniksi)
  17. April 27, 2013 Billboard. (englanniksi)
  18. May 4, 2013 Billboard. (englanniksi)
  19. May 11, 2013 Billboard. (englanniksi)
  20. May 18, 2013 Billboard. (englanniksi)
  21. May 25, 2013 Billboard. (englanniksi)
  22. June 1, 2013 Billboard. (englanniksi)
  23. June 8, 2013 Billboard. (englanniksi)
  24. June 15, 2013 Billboard. (englanniksi)
  25. June 22, 2013 Billboard. (englanniksi)
  26. June 29, 2013 Billboard. (englanniksi)
  27. July 6, 2013 Billboard. (englanniksi)
  28. July 13, 2013 Billboard. (englanniksi)
  29. July 20, 2013 Billboard. (englanniksi)
  30. July 27, 2013 Billboard. (englanniksi)
  31. August 3, 2013 Billboard. (englanniksi)
  32. August 10, 2013 Billboard. (englanniksi)
  33. August 17, 2013 Billboard. (englanniksi)
  34. August 24, 2013 Billboard. (englanniksi)
  35. August 31, 2013 Billboard. (englanniksi)
  36. September 7, 2013 Billboard. (englanniksi)
  37. September 14, 2013 Billboard. (englanniksi)
  38. September 21, 2013 Billboard. (englanniksi)
  39. September 28, 2013 Billboard. (englanniksi)
  40. October 5, 2013 Billboard. (englanniksi)
  41. October 12, 2013 Billboard. (englanniksi)
  42. October 19, 2013 Billboard. (englanniksi)
  43. October 26, 2013 Billboard. (englanniksi)
  44. November 2, 2013 Billboard. (englanniksi)
  45. November 9, 2013 Billboard. (englanniksi)
  46. November 16, 2013 Billboard. (englanniksi)