Luettelo Billboard Hot 100 -listan ykkösistä vuonna 2006

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo Billboard Hot 100 -listan kärkipaikkaa hallussaan vuonna 2006 pitäneistä artisteista ja singleistä.


Päivämäärä Artisti Single Lähteet
7. tammikuuta Mariah Carey Don't Forget About Us [1]
14. tammikuuta D4L Laffy Taffy [2]
21. tammikuuta Nelly feat. Paul Wall, Ali & Gipp Grillz [3] [4]
28. tammikuuta
4. helmikuuta Beyoncé feat. Slim Thug Check on It [5]
[6] [7]
[8] [9]
11. helmikuuta
18. helmikuuta
25. helmikuuta
4. maaliskuuta
11. maaliskuuta James Blunt You're Beautiful [10]
18. maaliskuuta Ne-Yo So Sick [11] [12]
25. maaliskuuta
1. huhtikuuta Sean Paul Temperature [13]
8. huhtikuuta Daniel Powter Bad Day [14]
[15] [16]
[17] [18]
15. huhtikuuta
22. huhtikuuta
29. huhtikuuta
6. toukokuuta
13. toukokuuta Rihanna SOS [19]
[20] [21]
20. toukokuuta
27. toukokuuta
3. kesäkuuta Chamillionaire feat. Krayzie Bone Ridin' [22] [23]
10. kesäkuuta
17. kesäkuuta Shakira feat. Wyclef Jean Hips Don't Lie [24] [25]
24. kesäkuuta
1. heinäkuuta Taylor Hicks Do I Make You Proud [26]
8. heinäkuuta Nelly Furtado feat. Timbaland Promiscious [27] [28]
[29] [30]
[31] [32]
15. heinäkuuta
22. heinäkuuta
29. heinäkuuta
5. elokuuta
12. elokuuta
19. elokuuta Fergie London Bridge [33]
[34] [35]
26. elokuuta
2. syyskuuta
9. syyskuuta Justin Timberlake feat. Timbaland SexyBack [36]
[37] [38]
[39] [40]
[41] [42]
16. syyskuuta
23. syyskuuta
30. syyskuuta
7. lokakuuta
14. lokakuuta
21. lokakuuta
28. lokakuuta Ludacris feat. Pharrell Money Maker [43] [44]
4. marraskuuta
11. marraskuuta Justin Timberlake feat. T.I. My Love [45]
[46] [47]
18. marraskuuta
25. marraskuuta
2. joulukuuta Akon feat. Snoop Dogg I Wanna Love You [48] [49]
9. joulukuuta
16. joulukuuta Beyoncé Irreplaceable [50]
[51] [52]
23. joulukuuta
30. joulukuuta


Billboard Hot 100 -listan ykköset
2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008
2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Billboard Hot 100 - 1/2006
  2. Billboard Hot 100 - 2/2006
  3. Billboard Hot 100 - 3/2006
  4. Billboard Hot 100 - 4/2006
  5. Billboard Hot 100 - 5/2006
  6. Billboard Hot 100 - 6/2006
  7. Billboard Hot 100 - 7/2006
  8. Billboard Hot 100 - 8/2006
  9. Billboard Hot 100 - 9/2006
  10. Billboard Hot 100 - 10/2006
  11. Billboard Hot 100 - 11/2006
  12. Billboard Hot 100 - 12/2006
  13. Billboard Hot 100 - 13/2006
  14. Billboard Hot 100 - 14/2006
  15. Billboard Hot 100 - 15/2006
  16. Billboard Hot 100 - 16/2006
  17. Billboard Hot 100 - 17/2006
  18. Billboard Hot 100 - 18/2006
  19. Billboard Hot 100 - 19/2006
  20. Billboard Hot 100 - 20/2006
  21. Billboard Hot 100 - 21/2006
  22. Billboard Hot 100 - 22/2006
  23. Billboard Hot 100 - 23/2006
  24. Billboard Hot 100 - 24/2006
  25. Billboard Hot 100 - 25/2006
  26. Billboard Hot 100 - 26/2006
  27. Billboard Hot 100 - 27/2006
  28. Billboard Hot 100 - 28/2006
  29. Billboard Hot 100 - 29/2006
  30. Billboard Hot 100 - 30/2006
  31. Billboard Hot 100 - 31/2006
  32. Billboard Hot 100 - 32/2006
  33. Billboard Hot 100 - 33/2006
  34. Billboard Hot 100 - 34/2006
  35. Billboard Hot 100 - 35/2006
  36. Billboard Hot 100 - 36/2006
  37. Billboard Hot 100 - 37/2006
  38. Billboard Hot 100 - 38/2006
  39. Billboard Hot 100 - 39/2006
  40. Billboard Hot 100 - 40/2006
  41. Billboard Hot 100 - 41/2006
  42. Billboard Hot 100 - 42/2006
  43. Billboard Hot 100 - 43/2006
  44. Billboard Hot 100 - 44/2006
  45. Billboard Hot 100 - 45/2006
  46. Billboard Hot 100 - 46/2006
  47. Billboard Hot 100 - 47/2006
  48. Billboard Hot 100 - 48/2006
  49. Billboard Hot 100 - 49/2006
  50. Billboard Hot 100 - 50/2006
  51. Billboard Hot 100 - 51/2006
  52. Billboard Hot 100 - 52/2006