Zac Farro

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Zachary Farro
Zac Farro
Syntynyt 4. kesäkuuta 1990 (ikä 27)
Kotoisin Franklin, Tennessee
Tyylilajit pop-punk
pop-rock
Ammatit rumpali
Soittimet rummut
Yhtyeet Paramore
Levy-yhtiöt Fueled By Ramen
MusicBrainz

Zachary Wayne "Zac" Farro (s. 4. kesäkuuta 1990 Franklin, Tennessee) on entinen Paramore-yhtyeen rumpali. Zac aloitti rumpujen soiton 9-vuotiaana. Hänen musiikilliset esikuvansa ovat olleet Dave Grohl, William Goldsmith ja Riley Breckenridge.

Farro syntyi Voorheesissä, New Jerseyn osavaltiossa, Janine ja Wayne Farron kolmanneksi lapseksi. Zacilla on kolme veljeä (kaksi isoveljeä, Nate ja Josh, ja yksi pikkuveli Jonathan) sekä yksi pikkusisko Isabelle. Hänen vanhemmillaan oli ravintola, jossa Zac on auttaut sisarustensa ja bändikaverinsa Hayley Williamssin kanssa. Farrojen vanhemmat erosivat vuonna 2008.

Zacilla ja hänen veljellään Joshilla, joka soittaa kitaraa Paramore-bändissä, oli yhteinen bändi nimeltä Rainbow. Veljekset tapasivat Hayley Williamsin yksityisopetuksessa 2000-luvun alkupuolella ja he kaikki huomasivat, kuinka hyvin sopisivat soittamaan yhteen. Bändi perustettiinkin pian vuonna 2004 ja se on saavuttanut maailmanlaajuisen suosion. Joulukuussa 2010 Zac Farro jätti Paramore-yhtyeen yhdessä veljensä kanssa.[1]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Paramore's Josh and Zac Farro leave the band nme.com. Viitattu 19.12.2010. (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.