Emergency (kappale)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
”Emergency”
Paramore
Singlen ”Emergency” kansikuva
Singlen tiedot
 Albumilta All We Know Is Falling
 Julkaistu 16. lokakuuta 2005 (US)
21. elokuuta 2006 (UK)
 Tyylilaji vaihtoehtorock
 Kesto 04.00
 Levy-yhtiö Fueled by Ramen
Paramoren muut singlet
Pressure
2005
”Emergency”
2005
All We Know
2006

Emergency on Paramoren toinen single heidän ensimmäiseltä studioalbumiltaan All We Know Is Falling. Se julkaistiin 21. elokuuta 2006 Isossa-Britanniassa ja 16. lokakuuta 2005 Yhdysvalloissa. Singlen kirjoitti Hayley Williams. Single kertoo rakkaudesta ja sen vaikeuksista ja sen merkityksestä. Williams kirjoitti kappaleen, kun hänen vanhempansa olivat jo lähellä avioeroa. Lopulta hänen vanhempansa erosivat. Helmikuussa 2008 Williams kertoi haastattelussa vahempiensa riitelystä seuraavanlaisesti: ”Muistan, miten kävelin sinä yönä ulos ovesta äitini kanssa ja seisoin heidän välissään huutaen ’Olkaa hiljaa! Olkaa hiljaa! Olkaa hiljaa!’”.

Musiikkivideo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Musiikkivideon on ohjannut Shane Drake, joka ohjasi myös Paramoren aikaisemman musiikkivideon ”Pressure”. Myöhemmin Drake on ohjannut musiikkivideot myös yhtyeen singleille ”Misery Business”, ”Crushcrushcrush” ja ”Decode”.

Musiikkivideo alkaa kohtauksella, jossa Hayley Williams ja Jeremy Davis istuvat tyhjässä ja hylätyssä huoneessa. Muut bändin jäsenet kävelevät sisään viiltoja ja haavoja käsissään ja sitovat heidän haavansa. Ohjaaja kävelee sisään heittäen Williamsille jonkinlaisia neilikoita ja ohjaa koko bändin ulos huoneesta. Ulkona heitä odottaa kamerat ja valaistus ja yhtyeen jäsenet meikataan verellä. Ohjaaja huutaa ”Action!” ja yhtye alkaa soittaa.

Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:Emergency (Paramore song)