Jeremy Davis

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Jeremy Davis

Jeremy Clayton Davis (8. helmikuuta 1985, Franklin, Tennessee) on Paramore-yhtyeen basisti. Hän syntyi North Little Rockissa, Arkansasin osavaltiossa, mutta asuu nykyään Franklinissa, Tennesseessä. Davis on soittanut bassoa 11-vuotiaasta asti. Hänen musiikilliset esikuvansa ovat Victor Wooten ja Marcus Miller. Davis osaa soittaa myös akustista kitaraa. Davis on bändin vanhin jäsen.

Yksityiselämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Davis rakastaa musiikkia, ruokaa, perhettään ja uusien ihmisten tapaamista. Hänellä on iso perhe, sisaruksia ja hänen sisaruksillaan on lapsia. Aina kotona ollessaan Davis viihtyy työskennellen autojen parissa. Hän valmistui lukiosta vuonna 2004, ja on bändin ainoa jäsen, joka kävi oikean lukion e-lukion sijaan. Davis kokee rankaksi perheestään erossa olemisen kiertueilla.

Davis on tapaillut muun muassa laulaja Jesse Leetä, mutta nykyään hän seurustelee toista vuotta näyttelijä Kathryn Camseyn kanssa. Davis tapasi Camseyn Isossa-Britanniassa ollessaan kiertueella. Camsey nähdään myös Paramoren musiikkivideolla Playing God. Davis ja Camsey avioutuivat Las Vegasissa, Nevadassa 30. syyskuuta 2011 perheen ja ystävien läsnäollessa.

Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.