Worms 4: Mayhem

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Worms 4: Mayhem
Worms4Mayhem.jpg
Kehittäjä Team 17
Julkaisija Codemasters
Pelisarja Worms
Julkaistu 2005
Lajityyppi Strategiapeli
Pelimuoto Yksinpeli ja moninpeli
Ikäluokitus ESRB: Teini-ikäisille
PEGI 3
Alusta PC, PlayStation 2, Xbox
Jakelumuoto CD, DVD
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Worms 4: Mayhem on Team 17:n kehittämä ja Codemastersin julkaisema vuoropohjainen strategiapeli, ja Worms-pelisarjan 13. osa. Peli on julkaistu 2005 PC:lle, PS2:lle ja Xboxille. Pelissä pelaajat yrittävät tappaa vastustajan matoja vaihtelevissa ja kolmiulotteisissa kentissä mielikuvituksellisilla aseilla. Peli etenee vuoropohjaisesti. Pelissä on yksin- ja moninpeli, joista moninpeli saattaa toimia paremmin sosiaalisen puolensa ansiosta.

Tässä Worms-pelissä on ensimmäistä kertaa mahdollisuus muokata matoa miten haluaa. Lisäksi pelissä pystyy tekemään oman aseen Weapon Factorylla. Näiden uudistusten vuoksi pelissä ei voi tehdä omia kenttiä kuten Worms 3D:ssä. Aseita on lisätty entiseen todella paljon ja esimerkiksi ilmaiskujen tehot ovat aikaisempaa voimakkaampia. Moninpelissä nähdään jo Worms World Partystä tuttu Wormpot. Yksinpelin puolelta löytyy erilaisia aseharjoituksia sekä harjoitustehtäviä. Kentät ovat yleensä värikkäitä ja hyvin suuria. Usein kentissä on joku rakennus, jonka ympärille kenttä sijoittuu. Moninpelissä on erilaisia pelimuotoja. Tarjolla on lisäksi verkkopeli ja sen mukana chat.

Pelitilat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Deathmatch: Peruspeli, jossa viimeinen pelissä oleva joukkue voittaa.
  • Homelands: Samanlainen kuin Deathmatch, mutta pelaajien madot ovat linnakkeissa.
  • Destruction: Pelaajien on tuhottava toisten linnakkeet. Madon kuoltua se syntyy uudelleen kentän keskikohtaan. Muuten samanlainen kuin Homelands.
  • Statue Defend: Samanlainen kuin Homelands, mutta Pelaajilla on patsaita ja pelaajan on puolustettava niitä ja tuhottava toisten patsaat.
  • Survivor: Kaikilla pelaajilla on alussa yksi mato. Kun pelaajan mato kuolee, paikalle tulee toinen mato. Viimeinen pelissä oleva voittaa.

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]