Villi kortti (televisiosarja)

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Villi kortti
Ohjelman tunnus kaudella 5.
Ohjelman tunnus kaudella 5.
Tyyli Talkshow
Kestoaika 50 minuuttia
15 minuuttia (jalkapalloetkot)
Pääosissa Riku Riihilahti
Alkuperämaa Suomen lippu Suomi
Verkko Suomen lippu Yle TV2
Esitetty 19. lokakuuta 2015 –
Tuotantokausia 5
Ikäraja Kuvaohjelman ikäraja: Sallittu
Tuotanto
Tuotantoyhtiö(t) Yellow Film & TV
Aiheesta muualla
Virallinen sivusto
IMDb

Villi kortti on Yle TV2:lla lokakuusta 2015 alkaen esitetty paneelishow, joka käsittelee viime aikana urheilumaailmassa tapahtuneita asioita. Ohjelman juontajana ja tuomarina toimii Riku Riihilahti. Ohjelmaa kuvataan Mediapoliksessa Tampereen Ristimäessä.

Villissä kortissa on kaksi toisiaan vastaan kilpailevaa joukkuetta (keltainen ja punainen), joiden kapteeneina ja vakiopanelisteina toimivat Tommy Lindgren ja Essi Hellén. Muut panelistit ovat Tuomas Kyrö, Kalle Palander, Aki Riihilahti, Juuso Mäkilähde, Paula Noronen ja Helena Pöllänen.[1] Keväällä 2016 uutena panelistena Kyrön ja Pölläsen tilalle liittyi Ville Myllyrinne[2] ja syksyllä 2016 Hellénin tilalle liittyivät Minna Kauppi ja Pilvi Hämäläinen. Syksyllä 2017 Mäkilähteen ja Kaupin tilalle panelisteina toimii Jenni Poikelus ja Mikko Töyssy [3] Lisäksi ohjelmassa on viikoittain vaihtuva julkisuuden henkilö vieraana.[1] Ohjelmassa suoritetaan erilaisia tehtäviä, joiden päätteeksi joka jaksossa vaihtuva tuomarikolmikko ilmaisee korteillaan, minkä väriselle joukkueelle pisteet heidän mielestään kuuluisivat. Eniten pisteitä ohjelman lopuksi saavuttanut joukkue voittaa.

Villin kortin jalkapalloetkot on 15 minuuttia kestävä lähetys, jonka tarkoitus on virittää tunnelma valmiiksi heti ohjelman jälkeen alkavaan Mestareiden liigan otteluun. Etkojen lopussa on aina Kalle ennustaa-osio, jossa kilpikonna Kalle tai vaihtoehtoisesti Kalle Palander, joka ennustaa illan ottelun tuloksen. Jalkapalloetkoissa on poikkeuksellisesti kuuden sijasta neljä panelistia, kaikki vakiopanelisteja.

Logo kausina 1-2.

Villi kortti alkoi Yle TV2:lla 19. lokakuuta 2015. Sarjaa esitettiin aluksi maanantai-illassa, mutta vuoden 2016 alussa se siirtyi tiistai-iltaan edellisen vuoden lopussa päättyneen Ajankohtaisen kakkosen paikalle.[2]

Jaksot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä televisioon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.