Keskustelu käyttäjästä:Pekkajp

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kiitos hyvästä Hawkwind-artikkelista! Muistathan kuitenkin, että tietosanakirjaan eivät kuulu sellaiset puhekieliset sanat kuin "bändi", "biisi", "syntikka" jne. Myös diskografioiden ja muiden luotteloiden laadinnassa kannattaa seurata vakiintuneita formaatteja (mallia voi katsoa esim. Jimi Hendrix -artikkelista)217.30.179.130 8. maaliskuuta 2006 kello 17.16 (UTC)

Tiedostojen käyttösäännöt

[muokkaa wikitekstiä]

Merkitsin lisäämäsi kuvan epäselväksi, koska siinä ei ole mainittu lähdettä eikä tekijänoikeutta. Ole hyvä ja tutustu tiedostojen käyttösääntöihin. --TeVe 24. toukokuuta 2006 kello 06.14 (UTC)

Levyjen kansikuvat

[muokkaa wikitekstiä]

Moi. Kun lisäät levyartikkeleihin kansikuvia (mikä on hyvä, sillä useat eivät vaivaudu), pistä tallennusvaiheessa käyttöoikeus tähän malliin:

''{{Kansikuva/Äänite|levyn nimi}}''


...niin kuvan sivulta jää suora linkki artikkeliin jossa kuvaa käytetään. t., --Neofelis Nebulosa (моє обговорення) 14. syyskuuta 2006 kello 06.43 (UTC)

Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan Kuva:Wesoldoursoul.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Jos olet tallentanut muitakin tiedostoja, tarkista myös niiden tiedot.

Jannex 16. syyskuuta 2006 kello 08.02 (UTC)

Kuvien päiväys

[muokkaa wikitekstiä]

Hei! Kun lisäät kuviin päiväys, lisää päivä (tai edes vuosi), jolloin kuva on ensi kertaa julkaistu eli esimerkiksi levyn julkaisuvuosi. -Samulili 21. syyskuuta 2006 kello 18.25 (UTC)

Älä siis kirjoita päiväykseksi päivää, jolloin olet lisännyt kansikuvan Wikipediaan. -Samulili 30. lokakuuta 2006 kello 12.13 (UTC)

Tervetuloa Wikipediaan! Yritit laajentaa Wikipedian sisältöä ja teit minitynkäartikkelin. Wikipediaan halutaan kuitenkin mieluummin laajoja artikkeleita, joten harkitse, voisitko lisätä perustietoja aloittamaasi artikkeliin. Kirjoita jatkossa uudet artikkelit vähintään tyngiksi. Lisää tietoa muokkaamisesta on ohjesivuilla. –Ppntori (jutskaa / muokkaukset) 1. marraskuuta 2006 kello 12.10 (UTC)

Tervetuloa Wikipediaan! Yritit laajentaa Wikipedian sisältöä ja teit minitynkäartikkelin. Wikipediaan halutaan kuitenkin mieluummin laajoja artikkeleita, joten harkitse, voisitko lisätä perustietoja aloittamaasi artikkeliin. Kirjoita jatkossa uudet artikkelit vähintään tyngiksi. Lisää tietoa muokkaamisesta on ohjesivuilla. –Kimmo Laine 31. joulukuuta 2006 kello 22.33 (UTC)

Hei, muistathan luokitella luomasi artikkelin, johonkin luokkaan? :)Siliamaav 8. heinäkuuta 2007 kello 18.39 (UTC)

Uusi muistutus tästä asiasta. Noihin Judas Priest -juttuihin saat luokan yksinkertaisesti kirjoittamalla artikkelin loppuun [[Luokka:Judas Priest]]. --Hanna V 2. elokuuta 2007 kello 11.30 (UTC)
Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan Boc1979.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Lisätietoja voi löytyä kuvan sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi kuvien tiedot.

Musamies 18. heinäkuuta 2007 kello 18.58 (UTC)

Tämä on kuvakaappaus (screenshot) tekijänoikeudella suojatusta WWW-sivustosta

[muokkaa wikitekstiä]

jos käyttöoikeudessa lukee Tämä on kuvakaappaus (screenshot) tekijänoikeudella suojatusta WWW-sivustosta niin se tarkoittaa sitä että sinun täytyy käyttää kuvaa sivustossa joka esittelee sitä www-sivua josta otit kuvan. siksi käyttöoikeus on sopimaton tuohon. --Musamies 19. heinäkuuta 2007 kello 04.27 (UTC)

korjaatko kansikuvien päiväyksen oikeaksi

[muokkaa wikitekstiä]

esim kuvassa Kuva:Pointofentry1.jpg oikea päiväys on 26. helmikuuta 1981, ei 28.7.2007, kojaatko kaikkiin kansikuviisi oikean päiväyksen --Musamies 28. heinäkuuta 2007 kello 12.35 (UTC)

Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan Priest1977.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Lisätietoja voi löytyä kuvan sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi kuvien tiedot.

Ainakaan annetussa lähteessä kuvaa ei ole julkaistu GFDL:llä vaan "Copyright © 2007 Answers Corporation. All rights reserved.". Agony (403) 29. heinäkuuta 2007 kello 06.03 (UTC)

Olet lisännyt monta kuvaa, joissa on lähteenä vain "www". Voisitko merkitä jonkun lähteen niille jottei kuvia poistettaisi. Muistathan myös laittaa käyttöoikeuteen artikkelin, jossa kuvaa käytetään. --kallerna 12. elokuuta 2007 kello 12.14 (UTC)

Nyt olit laittanut niille lähteeksi googlen. Google ei kuitenkaan ole lähde, vaan se on vain hakukone, lähteeksi pitäisi laittaa sivusto, jolta kuva on kopiotu. Lisäksi googlen kautta otetuissa kuvissa ei ole usein käytetty käyttöoikeuksia oikein. Kannattaisi käyttää vaikka en.wikipediaa lähteenä tulevaisuudessa. --kallerna 12. elokuuta 2007 kello 12.33 (UTC)

Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan Slade16.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Lisätietoja voi löytyä kuvan sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi kuvien tiedot.

Opossumi 14. elokuuta 2007 kello 19.40 (UTC)

Hei! Triviaosuuksien tekemistä artikkeleihin ei pidetä kovin suositeltavana. Asiasta on vasta keskusteltu kahvihuoneessa. --Hanna V 28. elokuuta 2007 kello 19.04 (UTC)

Moi taas! Huomaathan, että yhdysviiva (-) ja ajatusviiva (–) ovat kaksi eri viivaa. Tällaisiin kuten Inglewood – Live in California kuuluu siis ajatusviiva. Sen saa artikkeleihin tuolta muokkauskentän alapuolelta klikkaamalla välimerkit-osiossa ensimmäisenä olevaa viivaa. Sitten vielä toinen oikeinkirjoitukseen ja viivoihin liittyvä seikka: jos yhdyssanan alkuosa on useasta sanasta koostuva, kuuluu yhdysviivan edelle sanaväli. Siis esimerkiksi Extented Versions -albumi. --Hanna V 31. elokuuta 2007 kello 21.28 (UTC)

Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan Dpmk3.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Lisätietoja voi löytyä kuvan sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi kuvien tiedot.

Tve4 9. syyskuuta 2007 kello 16.50 (UTC)

Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan Jlt.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Lisätietoja voi löytyä kuvan sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi kuvien tiedot.

Musamies 9. syyskuuta 2007 kello 16.54 (UTC)

Olet kirjottainut paljon artikkeleita musiikkialbumeista, haluaisitko liittyä Albumiprojektiin? --kallerna 21. syyskuuta 2007 kello 13.27 (UTC)

Olet näköjään tehnyt artikkelin lähes kokonaan. Sille olisi hyvä saada lähteet, koska siinä on sen verran väittämiä, jotka saavat epäilemään. --Ulrika 30. syyskuuta 2007 kello 18.40 (UTC)

latasit kuvan joka on poistoäänestyksessä poistettu

[muokkaa wikitekstiä]

katsoppa vaikka itse poistoäänestys--Musamies 9. lokakuuta 2007 kello 20.20 (UTC)

Randy Rhoads

[muokkaa wikitekstiä]

Heip. Palautin triviamallineen artikkeliin, sillä kyllä tuo ranskalainen viiva -osio on trivialista, mikä tahansa sen otsikko onkin. Yst. --albval 30. marraskuuta 2007 kello 08.24 (UTC)

Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan Sladekok4.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Kuvaa ei voida käyttää ennen tietojen täyttämistä. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Lisätietoja voi löytyä kuvan sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi kuvien tiedot.

Musamies 25. helmikuuta 2008 kello 20.00 (UTC)

Varoitus kuvan poistamisesta Kun latasit kuvan Sonicassassins.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Kuvaa ei voida käyttää ennen tietojen täyttämistä. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, kuva tullaan poistamaan. Lisätietoja voi löytyä kuvan sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi kuvien tiedot.

Musamies 25. helmikuuta 2008 kello 20.01 (UTC)

Hei! Kiitos, että paransit Wikipedian sisältöä. Et kuitenkaan merkinnyt lähteitä lisäämiisi tietoihin. Lähteiden merkitseminen on erittäin tärkeää Wikipedian luotettavuuden ja käytettävyyden varmistamiseksi. Apua lähteiden merkitsemiseen löytyy sivulta Wikipedia:Merkitse lähteet. Jos olet käyttänyt tietolähteenäsi vieraskielistä Wikipediaa, voit merkitä artikkelin {{käännös}}-mallineella. Tämä huomautus koskee artikkelia Ape De Martinez --Juha.EBT 6. huhtikuuta 2008 kello 01.39 (UTC)

Kansikuvat ja käyttöoikeus

[muokkaa wikitekstiä]

Tervehdys. Hyvää työtä kansikuvien käyttöoikeusten kanssa, vain pieni puute. Siinä käyttöoikeusmallineessa pitää mainita se artikkeli, missä kuvaa käytetään ko. käyttöoikeuksien tarkoittamassa muodossa. Kts. esimerkkikuva 2XS. Eli muokataan mallinetta tyyliin Kansikuva/Äänite|artikkelinnimi (eli 2XS). --Ras 23. toukokuuta 2008 kello 20.51 (UTC)

Kuvissasi on tiedot väärin. Ohje:

  • Kuvaus: Lisää kuvan aihe tai tiedoston sisältö.
  • Lähde: Internet-sivun, kirjan nimi tms. tai lisää muu tieto kuten "Oma teokseni".
  • Päiväys: Päivä, jolloin tiedosto on alun perin luotu tai julkaistu. (usein levyn julkaisupäivä)
  • Tekijä: Kuka on luonut teoksen. Tekijäksi tulee merkitä vain henkilö tai useampia henkilöitä. (graafikko, valokuvaaja yms. joka on luonut teoksen. Mikäli et löydä tietoa, kirjoita "tekijän" tilalle "tekijänoikeuksien haltija" ja siihen albumin levy-yhtiö)

Käyttöoikeuteen laita jälkikäteen artikkeli, jossa kuvaa käytetään. kallerna 24. kesäkuuta 2008 kello 11.14 (UTC)

Niin, ja älä kirjoita kuvaukseen vain "Levyn kansi", vaan esimerkiksi "Albumin Glitz, Blitz And Hitz kansikuva". kallerna 24. kesäkuuta 2008 kello 11.15 (UTC)
Ja vielä, kannattaa etsiä albumin kannen graafikkoa/valokuvaajaa All Music Guide sivustolta. Esimerkiksi jos etsit KISSin ensimmäisen albumin graafikkoa, mene AMG-sivustolla sen sivulle, eli tänne ja sieltä painat "Credits", jolloin pääset tänne. Kyseisessä tapauksessa ei löytynyt varsinaista kannen tekijää, mutta valokuvaaja löytyi: Joel Brodsky. Nyt kun olet löytänyt tämän, lisäät sen kuvan tietoihin "Tekijä"-kohtaan, ja laita vielä lähde, jolloin "Tekijä"-kohdassa lukee siis "Joel Brodsky [1]". kallerna 24. kesäkuuta 2008 kello 13.07 (UTC)
Joo, joihinkin kansiin on mahdottomuus löytää tekijöitä, albumit kun joskus ovat äärimmäisen harvinaisia ja eri maissa saattaa olla erilaiset painokset ja kannet on tehty levy-yhtiöiden toimesta halvalla jne jne...--Peke 8. heinäkuuta 2008 kello 14.27 (UTC)

Malline kappaleiden käyttöä varten

[muokkaa wikitekstiä]

Moi! Tiesithän että kappalelistojen tekemisessä kannattaa käyttää siihen tarkoitettua mallinetta kappale. Tästä on se etu, että wikipedian artikkeleissa säilyy yhtenäinen tapa merkitä ja esittää tiedot, ja jos kappalelistan ulkoasuun tulee esim. jokin muutos, se päivittyy kaikkiin tuota mallinetta käyttäviin artikkeleihin automaattisesti. --Juha.EBT 7. heinäkuuta 2008 kello 15.08 (UTC)

kiitti tiedosta--Peke 8. heinäkuuta 2008 kello 14.26 (UTC)

Ohje kuvien tietojen täyttämiseen

[muokkaa wikitekstiä]

Hei, olet tallentanut Wikipediaan tiedoston (tai tiedostoja) tekijänoikeuslain sitaattioikeuden nojalla. Tiedoston tiedot olivat kuitenkin puutteelliset tai virheelliset.

Tiedoston tiedot -malline
Lähde Jos olet itse teoksen tekijä, merkitse kohtaan ”oma teos” tai vastaava. Muussa tapauksessa merkitse, miltä verkkosivulta, kirjasta tai vastaavasta kuva on. Lähde on välttämätön tieto silloin, kun kuvalle on merkitty vapaa käyttöoikeus, mutta kuva ei ole tallentajan oma teos. Se on tekijänoikeuslain mukaan välttämätön myös silloin, kun kuvaa käytetään sitaattioikeuden perusteella. Muistathan merkitä lähteen tarkasti.
Päiväys Ajankohta, jolloin teos on luotu tai julkaistu. Päiväys ei tarkoita tiedoston tallentamisajankohtaa Wikipediaan. Kentän voi jättää tyhjäksi, ellei tietoa ole saatavilla.
Tekijä Tekijä (tekijät) on henkilö, joka on luonut teoksen. Jos ei tekijästä tiedetä muuta, tekijäksi tulee ilmoittaa se henkilö, jonka nimi on ilmoitettu julkaistun teoksen yhteydessä. Teoksella voi olla myös useita tekijöitä. Jos tekijää ei ole mainittu eikä se ole muuten tiedossa, on ilmoitettava tieto julkaisijasta tai kustantajasta ”tekijänoikeuksien haltija” -parametrissa.
Tekijänoikeuksien haltija Kun tekijää ei ole mainittu teoksen yhteydessä, tulee mainita julkaisija tai kustantaja. Koska julkaisija tai kustantaja eivät ole tekijöitä, älä käytä ”tekijä”-tietoa. Sekä tekijää että kustantajaa tai julkaisijaa ei ole tarpeellista eikä teknisesti mahdollista kertoa.
Käyttöoikeus
Käyttöoikeudesta kertova malline Oikean lisenssin kertomiseksi sinun tulee valita myös käyttöoikeudesta kertova malline. Mallineeseen tulee määrittää myös artikkeli, jossa sitaattioikeuden alaista tiedostoa käytetään. Esimerkiksi logon tapauksessa tulee merkitä malline seuraavasti: {{Logo|käytettävä artikkeli}}

Korjaathan tiedot mahdollisimman pian ja muistathan myös jatkossa noudattaa Wikipedian käytäntöjä.

str4nd 7. heinäkuuta 2008 kello 19.46 (UTC)

Lisääthän tallentamaasi kuvaan kelvollisen lähteen tai se tullaan poistamaan. — str4nd 7. heinäkuuta 2008 kello 19.48 (UTC)

Kuvassa Kuva:Jtulldotcom.jpg sama juttu. — str4nd 7. heinäkuuta 2008 kello 19.57 (UTC)

Lisääthän tarvittavat tiedot kuviin Kuva:RootstoBranches.jpg, Kuva:Rockisland.jpg, Kuva:Underwraps.jpg ja Kuva:Broadsword.jpg. — str4nd 7. heinäkuuta 2008 kello 20.00 (UTC)

Englanninkielinen Wikipedia ei ole lähde!str4nd 7. heinäkuuta 2008 kello 21.02 (UTC)

Tiedät kyllä miksi huomautan tästä:

Olet sotkenut tai poistanut Wikipedian sisältöä. Ole hyvä ja lopeta se. Sitä pidetään vandalismina. Jos jatkat asiattomia muokkauksia, muokkausoikeutesi voidaan poistaa varoituksetta. Voit kokeilla muokkaamista rauhassa Wikipedian hiekkalaatikossa. Kiitos. –str4nd 7. heinäkuuta 2008 kello 21.04 (UTC)

Tuskin on vandalismia kun yritän päivittää yhtyeen diskografioita ja huomauttaja voisi odotella ennen kuin tekee hätiköityjä johtopäätöksiä sillä artikkelin/kuvan työstäminen voi jostain syystä olla kesken... ja mistä lähtien englanninkielinen Wiki ei saa olla kuvien lähteenä?--Peke 8. heinäkuuta 2008 kello 14.19 (UTC)

Allekirjoitus

[muokkaa wikitekstiä]

Muistathan allekirjoittaa kaikki keskusteluviestisi sekä äänesi äänestyksissä. Se tekee keskustelujen seuraamisesta helpompaa. Allekirjoituksen voi lisätä helposti napsauttamalla tekstinmuokkausruudun yläpuolella olevan työkalurivin toiseksi viimeistä kuvaketta tai kirjoittamalla ~~~~ (neljä tildeä). --Retromies 7. heinäkuuta 2008 kello 21.10 (UTC)

OK --Peke 8. heinäkuuta 2008 kello 14.22 (UTC)

Syntymäaika

[muokkaa wikitekstiä]

Hei! Muistathan sen että kun teet henkilöartikkeleita, tuota syntymäpaikkaa ei kannata laittaa ennen syntymävuotta ja päivää - siihen kannattaa laittaa myös (s. -merkki alkuun (New York, Yhdysvallat 1. tammikuuta 1900) --> (s. 1. tammikuuta 1900 New York, Yhdysvallat). Lisää tietoa aiheesta on Wikipedia:Artikkelimalli/henkilö. --Kalastaja09 (Pistäydy juttusilla · Mitä olen tehnyt?) 8. heinäkuuta 2008 kello 09.16 (UTC)

Jep, hyvä tietää kun molemmat mallit näyttävät olevan käytössä--Peke 8. heinäkuuta 2008 kello 14.22 (UTC)

Olet laittanut yhtyeen Blackfoot levyihin lihavointia muualle kuin otsikkoon, olethan tietoinen että vain artikkelin otsikko lihavoidaan. Voisitko editoida turhat lihavoinnit artikkeleistasi pois--Musamies 29. syyskuuta 2008 kello 17.12 (EEST)[vastaa]

nyt tiedän ja korjattu on --Peke 29. syyskuuta 2008 kello 20.35 (EEST)[vastaa]

Hei, vastaisuuden varalle esittäisin seuraavan tempun:

'''Albumin kappaleet''':

# a
# b
# c

'''X-julkaisun bonuskappaleet''':

#<li value="4"> d
# e
# f
Albumin kappaleet:
  1. a
  2. b
  3. c

X-julkaisun bonuskappaleet:

  1. d
  2. e
  3. f

Näin voimme välttää turhaa HTML-koodia albumiartikkeleissa. Kiitoksia. pitke 20. marraskuuta 2008 kello 11.07 (EET)[vastaa]

kiitos vinkistä Peke 22. marraskuuta 2008 kello 11.37 (EET)[vastaa]

Hei, olet muokannut aika paljon artikkelia Deep Purple joskus vuonna 2007. Minusta se on hieno, ja haluaisin kehittää sitä malliksi muidenkin yhtyeartikkelien tekijöille. Siksi muokkaan sen viitteitä nykyohjeiden mukaiseksi. Tiedätkö, tarkoittaako viite " Chris Charlesworth: Deep Purple" tätä kirjaa ? Yst.terv. --Tappinen 29. maaliskuuta 2009 kello 10.23 (EEST)[vastaa]

Moro ja kiitoksia. Joo, sama kirja on. Peke 1. huhtikuuta 2009 kello 09.16 (EEST)[vastaa]
OK, päivitin. --Tappinen 2. huhtikuuta 2009 kello 00.40 (EEST)[vastaa]
Varoitus tiedoston poistamisesta Kun latasit tiedoston Sweet promotional photo.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Tiedostoa ei voida käyttää ennen tietojen täyttämistä. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, tiedosto tullaan poistamaan. Lisätietoja voi löytyä tiedoston sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi tiedostojen tiedot.

--Musamies 1. toukokuuta 2009 kello 18.42 (EEST)[vastaa]

Blood of the Earth

[muokkaa wikitekstiä]

Greeting, you wrote the 1st version of Blood of the Earth, an album by Hawkwind. You probably made a copy of the English article. The date of recording is not completely right. Jason Stuart played on one track and he passed away in 2008. Ceescamel from the Dutch Wikipedia.

Ok, thanks, I correct that Peke 28. lokakuuta 2011 kello 22.22 (EEST)[vastaa]

Palkinto ahkeruudesta

[muokkaa wikitekstiä]
Palkinto:
Ahkerasta toiminnasta albumiartikkelien parissa.--Sblöbö (keskustelu)

Jostain syystä sinua ei ole vielä noteerattu, vaikka olet nähnyt paljon vaivaa, ja laajentanut lukuisia albumiartikkeleja. Tässä ansaittu palkinto. --Sblöbö (keskustelu) 13. heinäkuuta 2012 kello 22.47 (EEST)[vastaa]

Kiitos tunnustuksesta! -Peke (keskustelu) 17. heinäkuuta 2012 kello 17.37 (EEST)[vastaa]

Muista merkitä lähteet

[muokkaa wikitekstiä]

Hei! Kiitos, että paransit Wikipedian sisältöä. Et kuitenkaan merkinnyt lähteitä lisäämiisi tietoihin artikkelissa The Ultimate Sin. Lähteiden merkitseminen on erittäin tärkeää Wikipedian luotettavuuden ja käytettävyyden varmistamiseksi, ja ilman lähdeviitteitä lisätyt tiedot saatetaan helposti kyseenalaistaa ja poistaa. Apua lähteiden merkitsemiseen löytyy sivulta Wikipedia:Merkitse lähteet. --Sblöbö (keskustelu) 27. heinäkuuta 2017 kello 02.36 (EEST)[vastaa]

Merkittävyys

[muokkaa wikitekstiä]
Merkittävyys kyseenalaistettu.
Merkittävyys kyseenalaistettu.

Hei, lisäämäsi artikkelin Beginnings / Play It Loud merkittävyys on epäselvä ja artikkeli saatetaan poistaa nopeasti. Aihetta voidaan pitää merkittävänä, jos sitä on käsitelty huomattavan laajasti aiheesta riippumattomissa luotettavissa lähteissä. Sinulta tarvitaan lisätietoja aiheen merkittävyyden arviointiin. Voisitko käydä perustelemassa näkemyksesi aiheen keskustelusivulla? --Sblöbö (keskustelu) 1. lokakuuta 2018 kello 05.43 (EEST)[vastaa]

Merkittävyys 2

[muokkaa wikitekstiä]
Merkittävyys kyseenalaistettu.
Merkittävyys kyseenalaistettu.

Hei, luomasi sivun Bark at the Moon (video) merkittävyys on epäselvä ja se saatetaan poistaa nopeasti. Aihetta voidaan pitää merkittävänä, jos sitä on käsitelty huomattavan laajasti aiheesta riippumattomissa luotettavissa lähteissä. Sinulta tarvitaan lisätietoja aiheen merkittävyyden arviointiin. Voisitko käydä perustelemassa näkemyksesi aiheen keskustelusivulla? --Nitraus (wikinät) 22. helmikuuta 2023 kello 18.34 (EET)[vastaa]

Merkittävyys 3

[muokkaa wikitekstiä]
Merkittävyys kyseenalaistettu.
Merkittävyys kyseenalaistettu.

Hei, luomasi sivun Atomhenge Records merkittävyys on epäselvä ja se saatetaan poistaa nopeasti. Aihetta voidaan pitää merkittävänä, jos sitä on käsitelty huomattavan laajasti aiheesta riippumattomissa luotettavissa lähteissä. Sinulta tarvitaan lisätietoja aiheen merkittävyyden arviointiin. Voisitko käydä perustelemassa näkemyksesi aiheen keskustelusivulla? --MAQuire (keskustelu) 21. huhtikuuta 2023 kello 19.31 (EEST)[vastaa]

Merkittävyys

[muokkaa wikitekstiä]
Merkittävyys kyseenalaistettu.
Merkittävyys kyseenalaistettu.

Hei, luomasi sivun Ballzy merkittävyys on epäselvä ja se saatetaan poistaa nopeasti. Aihetta voidaan pitää merkittävänä, jos sitä on käsitelty huomattavan laajasti aiheesta riippumattomissa luotettavissa lähteissä. Sinulta tarvitaan lisätietoja aiheen merkittävyyden arviointiin. Voisitko käydä perustelemassa näkemyksesi aiheen keskustelusivulla? --Kärrmes (keskustelu) 23. huhtikuuta 2023 kello 16.57 (EEST)[vastaa]

Merkittävyys

[muokkaa wikitekstiä]
Merkittävyys kyseenalaistettu.
Merkittävyys kyseenalaistettu.

Hei, luomasi sivun Stomp Your Hands, Clap Your Feet merkittävyys on epäselvä ja se saatetaan poistaa nopeasti. Aihetta voidaan pitää merkittävänä, jos sitä on käsitelty huomattavan laajasti aiheesta riippumattomissa luotettavissa lähteissä. Sinulta tarvitaan lisätietoja aiheen merkittävyyden arviointiin. Voisitko käydä perustelemassa näkemyksesi aiheen keskustelusivulla? --Kärrmes (keskustelu) 8. toukokuuta 2023 kello 12.21 (EEST)[vastaa]