Käyttäjä:Jarruv

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Olen Day Of Reckoning nimisen battlefield klaanin perustaja ja yksimielinen johtaja jo vuodesta 2005. Klaanilla on oma IRC-kanava #>DOR< @ quakenet.

Jarruv nimimerkkillä ei ole järkevää selitystä. Sen ensiesiintyminen tapahtui vuonna 1998 kesällä, jolloin Johtaja Järvinen otti sen eräässä pelissä nimimerkikseen.


Kiinnostuksen / tietämyksen kohteet

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tietyt sarjat kuten 24 ja Prison break sekä urheilusta joukkueet ja pelaajat. Erityisesti Espanjan, Italian, Iso-Britannian, Irlannin, Islannin, Tanskan, Ruotsin, ja Ranskan jalkapallosarjat ovat tuttuja. Jonkun verran löytyy tietoa myös NBA:sta, NHL:stä sekä tenniksestä. Tietämys on osittain suppeutunut, koska ei ole ollut aikaa katsella yhtä runsaasti urheilua tai seurata sitä muista viestimistä.

Youtubesta löytyy mielenkiintoisia allekirjoittaneen videoita. Huomaa, että kyseiset videot on mahdollista katsoa myös HD-laatuisina. Suurin osa videoista on kuvattu / tullaan kuvaamaan Sonyn HDR-SR10 digivideokameralla. Tulevaisuudessa tulossa mm. dokumentteja ja minisarjoja. Tällä hetkellä pyörivässä sarjassa "Plazan piilomainonta" paneudumme salaviesteihin ja piilomainontaan, jaksoja tulee lisää sitä mukaan kun kauppakeskus Plaza muuttaa sisustustaan. Tämä sarja ei siis ole mitenkään riippuvainen itsestäni, vaan elän täysin Plazan ehtojen mukaisesti. Tällä hetkellä "projekti Plaza" on hieman jäissä, johtuen ajanpuutteesta. Kuitenkin lähiaikoina sopii odottaa uutta videota, sitä mitä aihetta video käsittelee ei tiedä vielä kukaan.

Youtubesta löytyy myös toinen kanavani joka on nimeltään alejar89. Sinne olen keskittänyt lähinnä kulissien takana jaksot ja koripallo-otteluita sekä urheilutapahtumia yleisesti. Kanava on saanut paljon suosiota, ensimmäisestä videostaan "vihainen kuski".

Twitteristä löytyy myös allekirjoittaneen tili eli sinne vaan "seuraamaan". En kamalan useasti päivittele twitteriä, mutta mahdollisuuksien rajoissa aio laittaa useammin päivityksiä ja tietoja mm. uusista videoista joita tekeillä jne.

Naamakirja on paikka johon allekirjoittanut ei aio tehdä tiliä, liittyen paikan maineeseen ja sen turhuuteen. Todella monet ovat siellä ja paljon on tullut kyselyitä tulenko itse sinne joskus, en näe tätä tarpeellisena. Mielestäni liian suositut paikat eivät ole eduksi vaan niistä tulee rasite ja rasitteista ei ole helppo päästä eroon. Parempi mennä omia teitä ja olla liittymättä tähän trendiin. Aikaisempi mielipide on hieman muuttunut ja tällä hetkellä allekirjoittaneella on tili naamassa. Tässä tapauksessa yksi asia johti toiseen ja toistaiseksi siis omistan tilin naamassa.

Day Of Reckoning

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Järvisen perustama klaani, jolla ollut toimintaa jo neljä vuotta! Tällä hetkellä klaani elää hiljaiseloa, johtuen jäsenten kiireistä ja asepalveluksista. Vuoden 2005 kesällä perustetussa klaanissa on ollut 7 aktiivista jäsentä ja muutamia hiljaisia jäseniä. Klaanilla on ollut 11 matsia, joista 5 oli Suomiliigan otteluita. Voittoja on 5 ja tappioita 6, viimeiset kaksi peliä ovat voittoja. Viimeisin peli on pelattu 05.04.2007 klo: 20.00 - 22:30, silloin vastassa oli Power Element ja tulos oli 752 - 23. Kyseessä oli Suomiliigan päätös matsi ja peli oli bf2. Klaani ei ole tämän pelin jälkeen pelannut edes harjoitusotteluita. Klaanin jäsenet ovat kuitenkin suurimmaksi osaksi kaikki vielä keskenään yhteydessä ja mahdollisuuksien mukaan katsotaan miten klaani toiminta tulee jatkumaan.

Lopullinen tieto klaanin tilasta tulee yleisessä tiedotteessa, jokaiselle klaanilaiselle vuosipäivänä 21.7.2010, jolloin klaani täyttää pyöreät 5-vuotta.

Hieman päivitystä klaanin tämän hetkisestä tilasta. Klaani ei ole enää aktiivinen, mutta sopivan haasteen edessä valmis pelaamaan. Harjoitusmatseja pari ensin ja sen jälkeen voimme sopia kunnon matsille ajan. Tällä hetkellä klaanin johtajalla ei ole aikaa / mahdollisuutta pelata bf2:sta, joten haasteisiin vastaamisessa menee aikaa.

Aloittamani artikkelit

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


Kaikki muokkaukset

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
fi Tämän käyttäjän äidinkieli on suomi.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
sv-3 Denna användare talar svenska flytande.
it-1 Questo utente può contribuire con un Italiano di livello semplice.
Firefox Tämän käyttäjän lempiselain on Mozilla Firefox.