Käyttäjä:JER

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tervetuloa käyttäjäsivulleni!

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä on minun, käyttäjä JERn käyttäjäsivu. Jos on jotain sanottavaa, positiivista tai negatiivista, käyttäjä sivustani tai muokkauksistani, risuja tai ruusuja, neuvoja tai kehuja siirry kirjoittamaan keskustelusivulleni!

HIMin logo.

Tervetuloa JERn käyttäjäsivulle!

Wikipedia:Babylon
fi Tämän käyttäjän äidinkieli on suomi.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
sv-1 Denna användare har baskunskaper i svenska.
fr-1 Cet utilisateur peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.
pt-1 Este usuário pode contribuir com um nível básico de português.
et-1 Kasutaja suudab kaastööd teha eesti keeles algaja tasemel.
Tämä käyttäjä käyttää

pääasiallisesti Mozilla Firefox -selainta.

Tämä käyttäjä on perehtynyt matematiikkaan.
Tämä käyttäjä on perehtynyt musiikkiin.
YLÄASTE Tämä käyttäjä käy yläastetta.
Tämä käyttäjä on perehtynyt fysiikkaan.
Tämä käyttäjä on perehtynyt kemiaan.
Stratovarius levyn kansi. Tämä käyttäjä on hulluna U2:een
Tämä käyttäjä ei polta tupakkaa.
Tämä käyttäjä kannattaa Suomen Sisua
Tämä käyttäjä kannattaa vapaata, itsenäistä ja suomalaista Suomea

Synnyin tähän maailmaan 1992. Ensimmäisen muokkaukseni tein 14. Huhtikuuta 2006. Aluksi aikeenani oli tehdä Wikipediaan vain artikkeli maailman parhaasta bändistä, pirkkalaisesta Jermainesta. Nykyään käyn lähes joka päivä Wikipediassa. Stratovarius on kannustanut minua jaksamaan pakertaa Wikissä, kuten hirvittävää Jukka Backlundin taulukkoa, jota luultavasti tunnin verran taisin väsätä, aluksi täysin tuloksettomasti. Wikipediassa muokkaan yleensä musiikkiin liittyviä artikkeleita, ja olisi tarkoitusta laajennella varsinkin suomalaisia yhtyeitä. Olen saanut esim. Sunrise Avenuen ja Jermainen sivut kattavammiksi ja mielestäni aika hyviksikin.

Minä nykyään

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Seuraan paljon urheilua. Suosikkilajini on jääkiekko, jossa kannatan Helsingin Jokereita ja seuran saavuttama vuoden 2005 SM-liigan kakkossija olikin minulle suuri ja mieluisa yllätys, sillä se on paras sijoitus joukkueelta, jonka olen itse nähnyt. Kansainvälisessä jääkiekossa kannustukseni kuuluu Suomen joukkueelle.

Palkinto:
Musiikkiin liittyvien artikkelien ahkerasta työstämisestä. --Iossed (!)

Luen kaunokirjallisuutta eniten, ja olen saanut nauttia kirjailijamestareiden, kuten Sir Arthur Conan Doylen ja Maurice Leblancin upeista teoksista. Kirjailijoista voi luonnollisesti päätellä suuren ihastukseni salapoliisi-kirjoihin. Olen myös nähnyt kaikki Sherlock Holmes- elokuvat, jota kautta itseasiassa kiinnostukseni tuli esille. Puhun suomea äidinkielenäni ja yritän olla tarkka oikeinkirjoituksesta. Yritän usein korjata artikkeleista kielivirheitä.

Nyt täällä Wikipediassa

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jos uusi artikkeli on erittäin surkea minitynkä, niin mielestäni se kannattaa poistaa, koska olemassaolollaan se heikentää wikipedian laatua. En myös voi sietää vandaaleja, jotka ansaitsevan lyhyen pudotuksen ja äkkipysähdyksen (Pirates Of The Caribbean: Mustan Helmen Kirous).