Tropiclandia

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tropiclandia on Vaasan Vaskiluodossa sijaitsevan hotelli Scandic Vaasan välittömässä läheisyydessä toimiva kylpylä. Sen omistaa espanjalainen Aspro Parks, joka omisti myös vuonna 2015 suljetun huvipuisto Wasalandian.[1]

Kylpylässä on isot puku-, pesu ja saunatilat. Kylpylässä on yhden koko kylpylän kattavan suuren altaan lisäksi kolme poreallasta, pienempiä altaita, kylmä allas ja ulkoallas. Sisätiloista löytyy myös kaksi liukumakeä.

Vuonna 2005 Tropiclandiaan tuli myös ulkovesipuisto, jossa on erilaisia liukumäkiä ja iso lasten leikkiallas. Kylpylä on auki ympäri vuoden, tosin ulkovesipuisto vain kesäaikaan. Kesäisin kylpylässä vierailee noin 2 000–3 000 henkeä päivittäin.

Kylpylä Tropiclandia sijaitsee Scandic Vaasan vieressä. Hotellin ja kylpylän välillä on sisäyhteys. Kylpylä ei kuitenkaan ole osa hotellia joten hotelliasiakkaat eivät voi ilman erillistä sisäänpääsymaksua käyttää kylpylän palveluita.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Kahaner, Tracy: Amusement Park Chains, 2010: A Guide to Who Owns What, National Amusement Park Historical Association 2010. Viitattu 26.6.2017.
Tämä harrastuksiin tai vapaa-aikaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.