Train of Consequences

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
”Train of Consequences”
Megadeth
Singlen ”Train of Consequences” kansikuva
Singlen tiedot
 Albumilta Youthanasia
 Nauhoitettu  1994, Fat Planet & Hangar 18, Phoenix, Arizona
 Julkaistu 10. marraskuuta 1994
 Tuottaja(t) Max Norman & Dave Mustaine
 Tyylilaji heavy metal
 Kesto 03.26
 Levy-yhtiö Capitol
Listasijoitukset

Suomi Suomen virallinen lista: 8.[1]

Megadethin muut singlet
Crown of Worms
1994
”Train of Consequences”
1994
À Tout le Monde
1995

Train of Consequences on yhdysvaltalaisen heavy metal -yhtye Megadethin single, joka julkaistiin 10. marraskuuta 1994. Kappale julkaistiin samana vuonna yhtyeen kuudennella studioalbumilla, Youthanasialla, ja se on ensimmäinen albumilta julkaistu single. Hot Mainstream Rock Tracks- ja Billboardin singlelistoilla kappale saavutti sijan 29, ja Yhdistyneen kuningaskunnan singlelistalla sen sijoitus oli 22. Suomessa single nousi virallisen singlelistan sijalle 8.[1] Kappaleen on säveltänyt ja sanoittanut yhtyeen laulajakitaristi Dave Mustaine.

”Train of Consequencesin” musiikkivideo sai merkittävästi soittoaikaa musiikkikanava MTV:llä, ja se esitettiin ensimmäisen kerran televisiossa 31. lokakuuta halloween-spesiaalissa Night of the Living Megadeth. Single siivitti Youthanasia-albumista yhtyeelle sen viidennen perättäisen platinalevyn, ja se sisältää nimikkoraitansa lisäksi demokappaleen ”Crown of Worms” (joka julkaistiin myöhemmin uudelleenmasteroidulla versiolla yhtyeen albumista Countdown to Extinction), jonka on kirjoittanut Diamond Head -yhtyeen entinen laulaja Sean Harris. Singlen B-puolella ovat liveversiot yhtyeen kappaleista ”Peace Sells” ja ”Ashes In Your Mouth” sekä coverversio Sex Pistols -yhtyeen kappaleesta ”Anarchy in the U.K.”. Singlen 12-tuumaisessa vinyylipainoksessa on mukana myös yhtyeen kappale ”Holy Wars... The Punishment Due”. Alankomaissa julkaistussa painoksessa single sisälsi myös kappaleen ”Black Curtains” sekä Megadeth-aiheisen tarran.

”Train of Consequencesin” sanoitus kertoo uhkapelien tuhoisuudesta. Kappale on nauhoitettu lopulliseen muotoonsa albumille ja singlelle yhteensä 42 oton kautta. Kappaleen musiikkivideolla yhtyeen jäsenet lukuun ottamatta Dave Mustainea tekevät myös cameo-roolit: basisti David Ellefson on junan kuljettaja, ja kitaristi Marty Friedman sekä rumpali Nick Menza istuvat junassa pelaamassa korttia.

Kappaleet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Train of Consequences
  2. Crown of Worms
  3. Black Curtains
  4. Ashes in Your Mouth (Live)
  5. Peace Sells (Live)
  6. Anarchy in the U.K. (Live)

Kokoonpano[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]