Ero sivun ”Lehtoniemi (Kuopio)” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 9: Rivi 9:
}}
}}


'''Lehtoniemi''' on niemi [[Kuopio]]n eteläosassa, ja se kuuluu [[Saaristokaupunki#Saaristokaupunki|Saaristokaupunkiin]]. Lehtoniemestä keskustaan on matkaa maitse noin 13–15 kilometriä ja 2008 valmistuneen [[Saaristokaupunki#Saaristokatu|Saaristokadun]] kautta viitisen kilometriä. Rautaniemi on pituudeltaan vajaa kolme kilometriä. Tällä hetkellä Lehtoniemessä on lähinnä vain kesämökkejä, mutta sinne rakennetaan uutta asuinaluetta koko ajan. Asuinalue tulee koostumaan pääasiassa kerrostaloista ja rivitaloista. Lehtoniemen kärjessä sijaitsee myös jätevedenpuhdistamo.
'''Lehtoniemi''' on niemi [[Kuopio]]n eteläosassa, ja se kuuluu [[Saaristokaupunki#Saaristokaupunki|Saaristokaupunkiin]]. Lehtoniemestä keskustaan on matkaa maitse noin 13–15 kilometriä ja 2008 valmistuneen [[Saaristokaupunki#Saaristokatu|Saaristokadun]] kautta viitisen kilometriä. Rautaniemi on pituudeltaan vajaa kolme kilometriä. Tällä hetkellä Lehtoniemessä on lähinnä vain kesämökkejä, mutta sinne rakennetaan uutta asuinaluetta koko ajan. Asuinalue tulee koostumaan pääasiassa kerrostaloista ja rivitaloista. Lehtoniemen kärjessä sijaitsee myös jätevedenpuhdistamo. Lehtoniemeen on suunniteilla 6000 asukkaan asuinalue.






Versio 3. syyskuuta 2009 kello 15.45

Lehtoniemi
Kaupunki Kuopio
Suuralue Saaristokaupunki
Kaupunginosa nro 33
Väkiluku noin 70

Lehtoniemi on niemi Kuopion eteläosassa, ja se kuuluu Saaristokaupunkiin. Lehtoniemestä keskustaan on matkaa maitse noin 13–15 kilometriä ja 2008 valmistuneen Saaristokadun kautta viitisen kilometriä. Rautaniemi on pituudeltaan vajaa kolme kilometriä. Tällä hetkellä Lehtoniemessä on lähinnä vain kesämökkejä, mutta sinne rakennetaan uutta asuinaluetta koko ajan. Asuinalue tulee koostumaan pääasiassa kerrostaloista ja rivitaloista. Lehtoniemen kärjessä sijaitsee myös jätevedenpuhdistamo. Lehtoniemeen on suunniteilla 6000 asukkaan asuinalue.


Lähteet