Ero sivun ”Elma Laurila” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
(+tynkä)
p Linkki kuntoon
Rivi 1: Rivi 1:
'''Elma Laurila''' on torppari [[Anton Laurila]]n ainoa tytär [[Väinö Linna]]n kirjassa [[Täällä pohjantähden alla]]. Elma kuvataan ronskina, mustakulmaisena tyttönä, joka ihastuu Koskelan Akuun. Hän toimii kansalaissodassa[[ punakaarti]]n keittiöllä. Hän pakenee Lahteen sodan lopussa, jossa joutuu vangiksi ja teloitetaan ampumalla kotoa, ilmeisesti Töyryiltä tulleen murhakäskyn perusteella.
'''Elma Laurila''' on torppari [[Anton Laurila]]n ainoa tytär [[Väinö Linna]]n kirjassa [[Täällä Pohjantähden alla]]. Elma kuvataan ronskina, mustakulmaisena tyttönä, joka ihastuu Koskelan Akuun. Hän toimii kansalaissodassa[[ punakaarti]]n keittiöllä. Hän pakenee Lahteen sodan lopussa, jossa joutuu vangiksi ja teloitetaan ampumalla kotoa, ilmeisesti Töyryiltä tulleen murhakäskyn perusteella.





Versio 2. kesäkuuta 2008 kello 14.08

Elma Laurila on torppari Anton Laurilan ainoa tytär Väinö Linnan kirjassa Täällä Pohjantähden alla. Elma kuvataan ronskina, mustakulmaisena tyttönä, joka ihastuu Koskelan Akuun. Hän toimii kansalaissodassapunakaartin keittiöllä. Hän pakenee Lahteen sodan lopussa, jossa joutuu vangiksi ja teloitetaan ampumalla kotoa, ilmeisesti Töyryiltä tulleen murhakäskyn perusteella.

Tämä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.