Ero sivun ”John Myung” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
1 merkki lisätty ,  13 vuotta sitten
ei muokkausyhteenvetoa
Dream Theaterin debyyttialbumilla ''When Dream And Day Unite'' ja sitä seuranneella ''Images And Words'' -albumilla John soitti 4-kielistä bassoa. Hän kuitenkin vaihtoi 6-kieliseen bassoon ennen ''Images And Tour'' -kiertuetta, eikä ole enää sittemmin käyttänyt 4-kielistä pääsoittimenaan. Hän on soittanut muun muassa Tobiaksen ja Tungin bassoilla. ''Awake''-albumin jälkeen hän teki yhteistyösopimuksen [[Yamaha]]n kanssa, joka on julkaissut hänen käyttämistään bassoista kaksi signature-mallia, RBX6JM ja RBXJM2.
 
Dream Theaterin Systematic Chaos- levyn nauhoituksissa John Myung käytti enimmäkseen [[Music Man]]in Bongo-mallin bassoa, jota hän käyttää myös levyltä löytyvän Constant Motion-kappaleen musiikkivideossa. John on siirtynyt kokonaan Music Man yrityksen soittimiin eikä hän enää teeole yhteistyötäyhteistyössä Yamahan kanssa.
 
John käyttää joskus myös [[Chapman Stick|Chapman Stickiä]], joka muistuttaa kitaran ja basson yhdistelmää, jonka soittamisen harva muusikko hallitsee. Tämä soitin on kuultavissa esimerkiksi kappaleessa ''New Millennium''.
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko