Ero sivun ”Raid (kuvitteellinen henkilö)” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
typoja+muuta
p
(typoja+muuta)
Raidin nimi on Joel Teräsvuori, tämä selviää kirjasarjan eri osissa. Raid- elokuvassa vuodelta 2003 tullimiehen saamassa faksissa Raidin nimi on Matti Virtanen. Nimeksi on tässä tapauksessa valittu suomen tavallisin etu- ja sukunimi, tavallinen väärinkäsitys on että tämä on Raidin oikea nimi.
 
Raid on syntynyt pienissäpienessä kylässä keskiKeski-Suomessa perheeseen, johon isän ja äidin lisäksi kuului pikkusisko. Raid varttuuvarttui nuorukaiseksi Ruotsissa hänen, kun hänen vanhempansa muuttavatmuuttivat naapurimaahan töihin. Raid työskenteleetyöskenteli Volvon tehtaalla ennenkuin muuttaamuutti Tukholmaan ja aloittaaaloitti töynteontyönteon Maraboun suklaatehtaalla. Täällä hän myös tutustuu Hammariin, Sundmaniin, Takamäkeen &ja Uki Kukkamäkeen.
 
Raid kuuluukuului Marabou-jengiin ja liittyliittyi myöhemmin Perkele MC- nimiseen moottoripyörejengiinmoottoripyöräjengiin. Raid joutuujoutui kuintekinkuitenkin jättämään moottoripyöräpiirit, jouduttuajouduttuaan vankilaan epäonnistuneen pankkiröystönpankkiryöstön jälkeen.
 
Entinen Perkele MC toimii vieläkin Tukholmassa Hells Angels Eastsidena.
 
<includeonly></includeonly>

Navigointivalikko