Ero sivun ”Jutta Korhonen” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
174 merkkiä lisätty ,  1 vuosi sitten
ei muokkausyhteenvetoa
Jutta poistui sarjasta hahmon muuttaessa [[Hyvinkää]]lle, mutta [[Luettelo televisiosarjan Salatut elämät henkilöistä#Linda Eerikäinen|Linda Eerikäinen]] kutsui hänet takaisin kuvioihin sen jälkeen, kun Iida oli alkanut käyttää huumeita [[Luettelo televisiosarjan Salatut elämät poistuneista henkilöistä#Anton Helenius|Anton Heleniuksen]] kanssa. Jutasta tuli vakituinen hahmo vuonna 2017.
 
===Suhde Ismoon ja Lasseen===
Jutta tutustui internetin kautta [[Ismo Laitela|Ismo Laitelaan]]. Heidän suhteensa alku oli myrskyisä, sillä Jutta ja Ismo olivat aiemmin tavanneet ja päätyneet riitelemään. Kun nämä riidat olivat selvitetty, oli Ismolle vaikea paikka hyväksyä Jutan [[transsukupuolisuus]]. Ismo ja Jutta muuttivat pian yhteen, kihlautuivat ja alkoivat suunnittelemaan häitä. Häät kuitenkin keskeytyivät Ismon edellisen vaimon [[Salla Mattila|Salla Mattilan]] rynnätessä kirkkoon juuri ennen vihkimistä ja kertoessaan, että Ismo on hänen poikansa Ressun isä. Tiedon kuultuaan päätti Ismo keskeyttää häät. Tämän jälkeen Ismon ja Jutan suhde ajautui melko nopeasti karille, jolloin Jutta muutti pois Ismo luota.
 
 
Pitkän säädön jälkeen Jutta ja Lasse päätyivät sänkyyn vain hetkeä ennen kuin Ismon oli tarkoitus kosia Juttaa. Ismo oli järjestämässä Jutalle yllätyskosintaa, mutta Jutan ja Lassen saapuessa selvisikin, että Ismo oli päättänyt järjestää häät kaupassa. Jutta suostui ja Ismo ja Jutta avioituvat Delismossa. Avioliitto ajautui kuitenkin pian kriisiin Ismon saadessa tietää Jutan ja Lassen yhteisestä yöstä. Miehet ajautuivat riitaan jonka seurauksena molemmat putosivat alas parvekkeelta. Lasse sai tapahtumasta huomattavasti vakavempia vaurioita, joista Lassen läheiset syyttivät Juttaa. Jutta muutti pois Ismon luota.
 
Pian erottuaan Ismosta Jutta alkoi kiinnostua Lassesta vakavasti. Jutta ja Ismo päätyivät avioeroon, jonka jälkeen Jutta alkoi seurustelemaan Lassen kanssa.
 
== Romanttiset suhteet ==
271

muokkausta

Navigointivalikko