Ero sivun ”Emergency (kappale)” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
81 merkkiä lisätty ,  1 vuosi sitten
Pieniä korjauksia kieliasuun. Lisätty käännös-malline, koska artikkeli vaikuttaa suoraan käännetyltä.
(Pieniä korjauksia kieliasuun. Lisätty käännös-malline, koska artikkeli vaikuttaa suoraan käännetyltä.)
 
|julkaistu = [[16. lokakuuta]] [[2005]] (US) <br> [[21. elokuuta]] [[2006]] (UK)
|kirjoittaja = [[Hayley Williams]], [[Josh Farro]]
|genre = [[alternative rockvaihtoehtorock]]
|minuutit = 4
|sekunnit = 00
}}
 
'''Emergency''' on [[Paramore]]n toinen single heidän ensimmäiseltä studioalbumiltaan ''[[All We Know Is Falling]]''. Se julkaistiin [[21. elokuuta]] [[2006]] [[Yhdistynyt kuningaskunta|Isossa-Britanniassa]] ja [[16. lokakuuta]] [[2005]] [[Yhdysvallat|Yhdysvalloissa]]. Singlen kirjoitti Hayley Williams. Single kertoo rakkaudesta ja sen vaikeuksista ja sen merkityksestä. HayleyWilliams kirjoitti kappaleen, kun hänen vanhempansa olivat jo lähellä avioeroa, vaikkakin. lopultaLopulta hänen vanhempansa erosivat. Helmikuussa 2008 HayleyWilliams kertoi haastattelussa vahempiensa riitelystä seuraavanlaisesti: "Muistan”Muistan, miten kävelin sinä yönä ulos ovesta äitini kanssa ja seisoin heidän välissään huutaen 'Olkaa’Olkaa hiljaa! Olkaa hiljaa! Olkaa hiljaa!'"’”.
 
== Musiikkivideo ==
Musiikkivideon on ohjannut Shane Drake, joka on ohjannutohjasi myös Paramoren aikaisemman musiikkivideon "[[Pressure]]". ShaneMyöhemmin Drake on ohjannut musiikkivideot myös bändinyhtyeen singleille "[[Misery Business]]", "[[Crushcrushcrush]]" ja "[[Decode]]".
 
Musiikkivideo alkaa kohtauksella, jossa Hayley Williams ja Jeremy Davis istuvat tyhjässä ja hylätyssä huoneessa. Muut bändin jäsenet kävelevät sisään viiltoja ja haavoja käsissään ja sitovat heidän haavansa. Ohjaaja kävelee sisään heittäen HayleyWilliamsille jonkinlaisia neilikoita ja ohjaa koko bändin ulos huoneesta. Ulkona heitä odottaa kamerat ja valaistus ja bändiyhtyeen jäsenet meikataan verellä. Ohjaaja huutaa "Action”Action!" ja bändiyhtye alkaa soittaa.
 
{{Paramore}}
{{Käännös|:en:Emergency (Paramore song)}}
[[Luokka:Paramoren kappaleet]]
[[Luokka:Vuoden 2005 kappaleet]]

Navigointivalikko