Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:193.166.11.2” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Huomautus
Sotkemista
Rivi 81: Rivi 81:


Älä sotke tietosanakirjaa ketsuppiin. --[[Käyttäjä:Lax|Lax]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Lax|keskustelu]]) 29. lokakuuta 2015 kello 14.22 (EET)
Älä sotke tietosanakirjaa ketsuppiin. --[[Käyttäjä:Lax|Lax]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Lax|keskustelu]]) 29. lokakuuta 2015 kello 14.22 (EET)

== 2016 ==

* Sotkemista –[[Käyttäjä:Barosaurus Lentus|Barosaurus Lentus]] 20. syyskuuta 2016 kello 13.57 (EEST)

Versio 20. syyskuuta 2016 kello 13.57


Tulet IP-osoitteesta, jota käyttävät monet eri henkilöt, joten sinun kannattaisi rekisteröidä itsellesi käyttäjätunnus. Käyttäjätunnuksesta on monenlaista etua:

  • Erotut muista samasta IP-osoitteesta tulevista.
  • IP-osoitteesi ei näy kaikille.
  • Saat oman käyttäjäsivun, jossa voit kertoa itsestäsi ja jolle voit kerätä hyödyllisiä linkkejä.
  • Muokkauksesi säilyvät, vaikka IP-osoitteesi vaihtuisi.
  • Voit siirtää sivuja ja lisätä kuvia.
  • Voit muuttaa asetuksia.

Muokkaukset artikkeleihin CCMP, TKIP ja 802.11i ovat kopioitu täältä: http://keskus.hut.fi/julkaisut/tyot/diplomityot/977/Ahvenainen.pdf Lisää keskustelua täällä: Keskustelu:TKIP. -- Jniemenmaa 06:26 huhti 29, 2004 (UTC)

Olet kirjoittanut asiattomuuksia artikkeleihin, ole hyvä ja lopeta se. Sitä pidetään vandalismina. Jos jatkat artikkelien töhrimistä, muokkausoikeutesi voidaan poistaa. Voit kokeilla muokkaamista rauhassa editoimalla hiekkalaatikkoa. Kiitos! --Jniemenmaa 19. marraskuuta 2004 kello 08:54 (UTC)


Olet kirjoittanut asiattomuuksia artikkeleihin, ole hyvä ja lopeta se. Sitä pidetään vandalismina. Jos jatkat asiattomia muokkauksia, muokkausoikeutesi voidaan poistaa varoituksetta. Voit kokeilla muokkaamista rauhassa Wikipedian Hiekkalaatikossa. Kiitos. —TBone 20. toukokuuta 2005 kello 09:24:41 (UTC)


Tervetuloa Wikipediaan! Kokeilit suomenkielisen Wikipedian muokkaamista, ja testisi on nyt poistettu. Jos haluat harjoitella lisää ennen kuin ryhdyt vakavissasi lisäämään Wikipedian tietomäärää, käytä hiekkalaatikkoa, jossa voit kokeilla toimintoja vapaasti. Lisää tietoa muokkaamisesta on ohjesivuilla. —Los3 3. marraskuuta 2005 kello 09:39:48 (UTC)

Olet kirjoittanut asiattomuuksia artikkeleihin, ole hyvä ja lopeta se. Sitä pidetään vandalismina. Jos jatkat artikkelien töhrimistä, muokkausoikeutesi voidaan poistaa. Voit kokeilla muokkaamista rauhassa editoimalla hiekkalaatikkoa. Kiitos! —JmT 3. marraskuuta 2005 kello 09:55:41 (UTC)

  • Roskaa. -Aslak 15. helmikuuta 2007 kello 10.03 (UTC)

Hei, artikkelisivujen tyhjentäminen ei ole sallittua. Jos haluat poistaa jonkun sivun, merkitse se roskaksi tai laita poistoäänestykseen. Lisätietoa poistokäytännöistä löydät täältä. Sivujen tyhjentäminen tulkitaan vandalismiksi ja muokkausoikeutesi voidaan poistaa varoituksetta. --Eetvartti 8. toukokuuta 2007 kello 14.53 (UTC)

Sotkemista. Siliamaav 28. elokuuta 2007 kello 13.29 (UTC)
  • Sotkemista. --IA 28. elokuuta 2007 kello 13.32 (UTC)

Kiitos yrityksestäsi parantaa Wikipedian sisältöä! Valitettavasti lisäyksesi oli lähteen suoraa kopiointia, joten se jouduttiin poistamaan tai merkitsemään roskaksi. Ethän tuo tänne toisten tekemää tai muutakaan tekijänoikeuksilla suojattua materiaalia. Jos jostakin muualta tuomasi materiaalin tekijänoikeudet ovat sinulla itselläsi, ilmoitathan siitä aina lisäyksen tehdessäsi yhteenveto-kentässä. Joka tapauksessa tervetuloa Wikipediaan!albval 23. huhtikuuta 2008 kello 12.06 (UTC)

Kiitos yrityksestäsi parantaa Wikipedian sisältöä! Valitettavasti lisäyksesi oli lähteen suoraa kopiointia, joten se jouduttiin poistamaan tai merkitsemään roskaksi. Ethän tuo tänne toisten tekemää tai muutakaan tekijänoikeuksilla suojattua materiaalia. Jos jostakin muualta tuomasi materiaalin tekijänoikeudet ovat sinulla itselläsi, ilmoitathan siitä aina lisäyksen tehdessäsi yhteenveto-kentässä. Joka tapauksessa tervetuloa Wikipediaan!JoBeSi 23. huhtikuuta 2008 kello 12.10 (UTC)

Kiitos yrityksestäsi parantaa Wikipedian sisältöä! Valitettavasti lisäyksesi oli lähteen suoraa kopiointia, joten se jouduttiin poistamaan tai merkitsemään roskaksi. Ethän tuo tänne toisten tekemää tai muutakaan tekijänoikeuksilla suojattua materiaalia. Jos jostakin muualta tuomasi materiaalin tekijänoikeudet ovat sinulla itselläsi, ilmoitathan siitä aina lisäyksen tehdessäsi yhteenveto-kentässä. Joka tapauksessa tervetuloa Wikipediaan!JoBeSi 23. huhtikuuta 2008 kello 12.21 (UTC)

Kiitos yrityksestäsi parantaa Wikipedian sisältöä! Valitettavasti lisäyksesi oli lähteen suoraa kopiointia, joten se jouduttiin poistamaan tai merkitsemään roskaksi. Ethän tuo tänne toisten tekemää tai muutakaan tekijänoikeuksilla suojattua materiaalia. Jos jostakin muualta tuomasi materiaalin tekijänoikeudet ovat sinulla itselläsi, ilmoitathan siitä aina lisäyksen tehdessäsi yhteenveto-kentässä. Joka tapauksessa tervetuloa Wikipediaan! --Siliamaav 23. huhtikuuta 2008 kello 12.43 (UTC)

Hei, lisäämäsi aiheen Twelve Inches merkittävyys on kyseenalaistettu, ja aiheen tekijältä pyydetään lisätietoja poiston tarpeellisuuden arvioimiseksi. Perustelethan näkemyksesi aiheen keskustelusivulla neutraalista näkökulmasta ja huomioithan, että tietojen tulee olla tarkistettavissa. --MikkoK 18. heinäkuuta 2008 kello 10.46 (UTC)


Olet sotkenut tai poistanut Wikipedian sisältöä. Ole hyvä ja lopeta se. Sitä pidetään vandalismina. Jos jatkat asiattomia muokkauksia, muokkausoikeutesi voidaan poistaa varoituksetta. Voit kokeilla muokkaamista rauhassa Wikipedian hiekkalaatikossa. Kiitos.

Merkittävyys kyseenalaistettu.
Merkittävyys kyseenalaistettu.

Hei, lisäämäsi aiheen Lucas (yhtye) merkittävyys on kyseenalaistettu ja aihe saatetaan poistaa. Sinulta tarvitaan lisätietoja aiheen tarpeellisuuden arviointiin. Ole hyvä ja käy perustelemassa näkemyksesi aiheen keskustelusivulla. Huomioithan, että tietojen tulee olla tarkistettavissa ja noudattaa neutraalia näkökulmaa. --Stryn(k) 9. joulukuuta 2010 kello 16.47 (EET)[vastaa]

Poistin luomasi tarpeettoman uudelleenohjauksen. Yst. --Alcedoatthis 11. marraskuuta 2011 kello 09.59 (EET)[vastaa]

Tervetuloa Wikipediaan! Kokeilit suomenkielisen Wikipedian muokkaamista, ja kokeilusi on nyt kumottu, poistettu tai merkitty poistettavaksi välittömästi. Jos haluat harjoitella lisää, käytä muiden sivujen sijaan hiekkalaatikkoa, jottei muokkauksiasi tulkittaisi vandalismiksi. Lisää tietoa muokkaamisesta on ohjesivuilla. –Savir (keskustelu) 24. elokuuta 2012 kello 15.13 (EEST)[vastaa]

Kiitos yrityksestäsi parantaa Wikipedian sisältöä! Valitettavasti lisäyksesi oli lähteen suoraa kopiointia, joten se jouduttiin kumoamaan, poistamaan tai merkitsemään roska- tai tekijänoikeus-mallineella. Ethän tuo tänne toisten tekemää tai muutakaan tekijänoikeuksilla suojattua materiaalia. Jos jostakin muualta tuomasi materiaalin tekijänoikeudet ovat sinulla itselläsi, lue ohjeet täältä. –Stryn (keskustelu) 24. lokakuuta 2012 kello 09.13 (EEST)[vastaa]

Kokoru

Merkittävyys kyseenalaistettu.
Merkittävyys kyseenalaistettu.

Hei, lisäämäsi artikkelin Kokoru merkittävyys on epäselvä ja artikkeli saatetaan poistaa nopeasti. Aihetta voidaan pitää merkittävänä, jos sitä on käsitelty huomattavan laajasti aiheesta riippumattomissa luotettavissa lähteissä. Sinulta tarvitaan lisätietoja aiheen merkittävyyden arviointiin. Voisitko käydä perustelemassa näkemyksesi aiheen keskustelusivulla? --Pxos (keskustelu) 5. helmikuuta 2014 kello 18.19 (EET)[vastaa]

HOK

Hauki on kala.
Hauki on kala.

Hei! Teit artikkelin Pullakuskit, jonka tietosisältö on lähes olematon eli hauki on kala -ohjesivulla mainitun tyylinen. Artikkeli on nyt merkitty poistettavaksi 24 tunnin kuluttua, jos sitä ei laajenneta vähintään tyngäksi. Olisitko ystävällinen ja laajentaisit artikkelia, ja välttäisit jatkossa hauki on kala -tyylisten artikkelien kirjoittamista, kiitos. Sananselityksille oikea paikka on Wikisanakirja. Joka tapauksessa tervetuloa Wikipediaan! --Aulis Eskola (keskustelu) 20. tammikuuta 2015 kello 19.45 (EET)[vastaa]

Käyttäjätunnus

Hei! Huomasin, että olet muokannut artikkeleita ja arvostan panostasi Wikipedian hyväksi. Sinun kannattaisi rekisteröidä itsellesi käyttäjätunnus. Rekisteröinti on nopeaa, helppoa ja anonyymiä (sinun ei tarvitse antaa mitään henkilökohtaisia tietoja).

  • Voit siirtää sivuja, lisätä kuvia ja äänestää äänestyksissä.
  • Voit luoda itsellesi tarkkailulistan sivuista, joita haluat seurata muita tarkemmin.
  • Muokkauksesi ja asetuksesi säilyvät, vaikka IP-osoitteesi vaihtuisi ja näet kaikki muokkauksesi "omat muokkaukset" -sivun kautta.
  • Yksityisyydensuojasi paranee, sillä käyttämäsi IP-osoite ei näy kaikille.
  • Saat oman käyttäjäsivun, jolle voit kerätä hyödyllisiä linkkejä, ja oman keskustelusivun, jossa voit kommunikoida muiden kanssa.
    Jukka Wallin (keskustelu) 11. toukokuuta 2015 kello 09.46 (EEST)[vastaa]

Sotkua

Älä sotke tietosanakirjaa ketsuppiin. --Lax (keskustelu) 29. lokakuuta 2015 kello 14.22 (EET)[vastaa]

2016