Ero sivun ”Playground Music” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
31 merkkiä lisätty ,  7 vuotta sitten
ei muokkausyhteenvetoa
'''Playground Music Scandinavia''' on [[ruotsi|ruotsalainen]] [[levy-yhtiö]], jonka liiketoiminnan merkittävän osa-alueen muodostaa muiden levymerkkien jakelutoiminta. Yrityksellä on pääkonttori on [[Malmö]]ssa ja toimistot [[Tukholma]]ssa, [[Oslo]]ssa, [[Kööpenhamina]]ssa sekä [[Tampere]]ella.
 
Yhtiön julkaisemia tai jakelemia yhtyeitä ja artisteja ovat muun muassa [[The Rasmus]], [[Ace of Base]], [[Apulanta]], [[Private Line]], [[Mokoma]], [[Lullacry]], [[Syksy (yhtye)|Syksy]], [[Iku]], [[Jann Wilde & Rose Avenue]], [[Jussi Kettu]], [[Timbuktu (artisti)|Timbuktu]], [[Frida Hyvönen]], [[Snook]], [[Strip Music]], [[Ayesha]], [[The Concretes]], [[Stam1na]], [[Chords]], [[Advance Patrol]], [[Slow Train Soul]], [[Halvdan Sivertsen]], [[Finn Kalvik]], [[Karen Busck]], [[Ufo & Yepha]], [[Sweet Jeena]] ja [[Anna David]] [[Tracedawn]].
 
The Rasmus lienee heidän suurin artistinsa.
Playground omistaa myös ruotsalaisen ''Diesel'' levymerkin, jonka artisteja ovat mm. [[Lisa Nilsson]], Titiyo, Koop, Mauro Scocco ja Blacknuss.
 
Playground edustaa mm. seuraavia levy-yhtiöitä ympäri Skandinavian: Phontastic, OUTO recordings, Hybris, Juju, Murena, Daworks, Heptagon, Morningsside, [[Levy-yhtiö (yritys)|Levy-Yhtiö]] ja [[Propaganda records]].
 
Playground edustaa myös useita kansainvälisiä independent levy-yhtiöitä kuten [[Beggars Banquet Records|Beggars Banquet]], SPV, 4AD, Rounder, [[XL Recordings]], Eagle Rock, Sugar Hill, New West, Munich, Edel, Eagle Vision, !K7, Union Square, Domino, Vanguard ja World Circuit.
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko