The Time of Our Lives

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
The Time of Our Lives
Miley Cyrus
EP-levyn The Time of Our Lives kansikuva
EP-levyn tiedot
 Julkaistu 31. elokuuta 2009
 Tyylilaji pop rock, dance-pop, elektroninen rock, power pop
 Kesto 30.14
 Levy-yhtiö Hollywood Records
Miley Cyrusin muut julkaisut
Breakout
2008
The Time of Our Lives
2009
Can’t Be Tamed
2010

The Time of Our Lives (EP) on Miley Cyrusin vain Wal-Marteissa ilmestynyt EP, joka julkaistiin 31. elokuuta 2009. Se on Cyrusin ensimmäinen EP, jolla on kokonaan hänen kappaleitaan eikä se sisällä ollenkaan Hannah Montanan kappaleita. Albumi sisältää Cyrusin hitin Party in the U.S.A. Kappaleet kertovat rakkaudesta ja Cyrusin omasta elämästä.

Elokuvassa The Last Song on mukana Cyrusin kappale When I Look at You. Cyrus esittää kappaleen "Before the storm" yhdessä Nick Jonasin kanssa, jonka kanssa hän erosi vuonna 2007.

Kappaleet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Kicking and Screaming – 2.58
  2. Party in the U.S.A – 3.22
  3. When I Look at You – 4.08
  4. The Time of Our Lives – 3.32
  5. Talk Is Cheap – 3.40
  6. Obsessed – 4.04
  7. Before the Storm – 4.35 (Live featuring Jonas Brothers)
  8. The Climb – 3.55

Musiikki ja sanoitukset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kappaleet "Kicking and Screaming", "The Time of Our Lives" ja "Talk Is Cheap" ovat tyylilajiltaan popia ja rockia. "The Time of Our Lives" - kappaleen on kirjoittanut Kesha. Levyltä löytynyt hittisingle "Party in the U.S.A." on tyyliltään synthpopia, ja se julkaistiin alun perin vain Cyrusin vaatemallistoa varten. Cyrus on itse myös kertonut, että haluaa musiikin kertovan hänelle tärkeistä asioista, joten "Party in the U.S.A." ei ole Cyrusin mukaan sen tyylistä musiikkia, jonka tekoa hän haluaisi jatkaa. Levyltä löytyy myös kaksi hitaamman tyylistä kappaletta "When I Look at You" ja "Obsessed", jotka ovat molemmat tyyliltään balladia. Cyrus on myös kertonut, että kappale "Obsessed" on kappale, jota pojat eivät välttämättä ymmärrä; kappale käy läpi tytön ihastumista poikaan, ihastumisen tunnetta ja sitä kuinka tytöstä tuntuu kuin hän olisi riippuvainen pojasta. "When I Look at You" on Cyrusin mukaan kuin elokuvan The Last Song koko tarina, mutta vain musiikin kanssa. Levyltä löytyy myös jo aikaisemmin Hannah Montana The Movie soundtrackilta singleksi noussut "The Climb", joka on tyyliltään country popia ja balladia. Kyseinen kappale kertoo elämän vaikeuksista ja niiden selviämisistä. Kappale kertoo myös siitä, miten ei saa päästää irti unelmistaan. Levyllä on vielä yksi balladikappale nimeltään "Before The Storm", joka on duetto Nick Jonasin kanssa.

Singlet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Party In The U.S.A[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Cyrus esittämässä kappaleen "Party In The U.S.A" Wonder World Tour 2009- kiertueella.
Pääartikkeli: Party In The U.S.A
  • "Party in The U.S.A" julkaistiin 11. elokuuta 2009 ja se löytyy Miley Cyrusin EP-levyltä. "Party In The U.S.A" on Hollywood recordsin myydyin single. Cyrus oli yllättynyt singlen nopeasta julkaisemisesta. Hän esitti kappaleensa ensimmäistä kertaa livenä Teen Choice -palkintogaalassa. Esitys herätti paljon kohua medioissa, sillä kyseisessä live-esiintymisessä Miley tanssii kepin ympärillä. Myöhemmin hän esitti sen livenä Wonder World Tour -kiertueella, missä hän esitti myös 15 muuta luomustaan. Tällöin hän oli korvannut strippitangon hotellikärryihin. Singlen musiikkivideo julkaistiin 23. syyskuuta 2009.

When I Look At You[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pääartikkeli: When I Look at You
  • "When I Look At You" oli ensimakua tulevasta The Last Song -elokuvasta. The Last Song ilmestyi keväällä 2010, ja Cyrus esitti elokuvan pääosaa; kapinoivaa teinityttöä, joka joutuu muuttamaan isänsä luokse vaikka ei edes tunne häntä juuri ollenkaan. Cyrus on kertonut, että alun perin kappaleen oli tarkoitus olla vain yksi osa The Time Of Our Lives - albumia, mutta huomasi sanojen sopivan elokuvan tarinaan niin hyvin, että se valittiin elokuvan pääasialliseksi soundtrackiksi. Cyrus kertoi myös, että opetteli soittamaan pianoa varta vasten elokuvaa varten. Single oli myös osa Wonder World Tourin kappalelistaa, ja esityksen alussa Cyrus soitti pianoa itse. Kappaleen musiikkivideon on ohjannut John Shanks ja se julkaistiin 11. syyskuuta 2009.

Listasijoitukset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Cyrus esittämässä kappaleen When I Look At You Wonder World Tour 2009 - kiertueella. Samaan aikaan takana tulee pätkiä elokuvasta The Last Song.
Lista (2009) Sijoitus
Australian ARIA albumilista 11
Itävaltojen albumilista 5
Belgian albumilista (Flanders) 93
Belgian albumilista (Wallonia) 59
Ranskan albumilista 36
Irlannin albumilista 11
Italian albumilista 32
Meksikon albumilista 24
Uuden-Seelannin albumilista 9
Norjan albumilista 38
Espanjan albumilista 6
Puolan albumilista 32
Etelä-Afrikan albumilista 13
Sveitsin albumilista 23
Britannian albumilista 17
Billboard 200 2

Julkaisuhistoria[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Cyrus esittää kappaletta "Obsessed" livenä Wonder World Tour - kiertueella vuonna 2009.
Maa Päivä Levy-yhtiö Miten
ilmestynyt
Yhdysvallat 31. elokuuta2009 Hollywood Records Albumi, Digitaalinen lataus
Malesia 12. lokakuuta 2009 Universal Music Group
Irlanti 16. lokakuuta 2009 Hollywood Records
Ranska 19. lokakuuta 2009
Argentiina 21. lokakuuta 2009 Universal Music
Espanja 27. lokakuuta 2009 Hollywood Records
Brasilia 26. lokakuuta 2009
Iso-Britannia 9. marraskuuta 2009 Fascination Records
Japani 13. tammikuuta 2010 Avex Japan Albumi