Shot

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
”Shot”
The Rasmus
Singlen ”Shot” kansikuva
Singlen tiedot
 Albumilta Hide from the Sun
 Julkaistu maaliskuu 2006
 Tuottaja(t) Mikael Nord Andersson ja Martin Hansen
 Tyylilaji alternative rock
 Kesto 16.32
 Levy-yhtiö Playground Music
The Rasmuksen muut singlet
Sail Away
2005
”Shot”
2006
Livin’ in a World Without You
2008

Shot on suomalaisen rockyhtye The Rasmuksen single. Se julkaistiin maaliskuussa 2006, ja se on kolmas single yhtyeen kuudennelta albumilta Hide from the Sun. Single oli parhaimmillaan Suomen virallisen singlelistan sijalla kuusi. Singlen nimikappale on samantyylinen kuin monet Hide from the Sunin kappaleista, ja sen aihe käsittelee lähimmäisen suojelua. Soundi ja sovitus ovat tyyliltään hyvin synkkiä.

Singlellä on myös livenä nauhoitetut versiot kappaleista "Shot" ja "Keep Your Heart Broken" sekä akustinen versio kappaleesta "Open My Eyes", joka on bonusraita Hide from the Sunin Yhdysvaltain- ja Britannian-painoksilla. Live-esiintymiset nauhoitti Eins Live -radiokanava Kölnin Kulturkirchessä 31. lokakuuta 2005. Levyllä on myös The Rasmus Player Software, joka on tietokoneohjelma, jolla voi katsoa yhtyeen videoita, kuvia ja nettisivuja sekä kuunnella levyjä.

"Shot"-musiikkivideon ohjasi Sandra Merschner, ja se kuvattiin Kanariansaarten Fuerteventuralla, Tindaya-vuoren äärellä. Videossa yhtye näyttää olevan ulkoavaruudessa planeetan pinnalla, ja taivaalla näkyy monia planeettoja tai kuita, muutama tähdenlentokin.

Kappaleet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Shot – 4.18
  2. Keep Your Heart Broken (live) – 4.12
  3. Shot (live) – 4.43
  4. Open My Eyes (acoustic version) – 3.23

"Shot"-musiikkivideo näkyy levyltä The Rasmus Player Softwarella.