Psychic Academy Aura banshō

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Psychic Academy Aura banshō
サイキックアカデミー煌羅万象
('Psychic Academy kirara banshō)
Genre komedia, romantiikka
Manga
Tekijä Katsu Aki
Julkaisija Flag of Japan.svg Kodansha

Flag of the United States.svg Tokyopop

Sarjajulkaisulehti Magazine Z
Ensimmäinen painatus joulukuu 1999huhtikuu 2003
Kirjojen lukumäärä 11
OVA
Ohjaaja Shigeru Yamazaki
Studio E.G. Films,
GANSIS,
Starchild Records
Jaksojen määrä 24
Julkaisupäivät

Psychic Academy Aura banshō (jap. サイキックアカデミー煌羅万象) on 11-osainen Katsu Akin luoma manga. Siitä on myös tehty 24-osainen minianime, joka julkaistiin alun perin Internetissä. Jokainen jakso on noin 10 minuutin pituinen, ja nämä jaksot on julkaistu myös myyntiin.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Ai Shiomi on poika, jolla on psyykkisiä voimia, jotka tunnetaan myös "Aura-voimina". Nämä voimat mahdollistavat tietyn elementin hallinnan, kuten tulen, veden, valon tai maan.

"Psychic Academy" on koulu, jonne Ai suostuu menemään vanhempiensa painostuksesta. Se on eliittikoulu, joka auttaa oppilaitaan hallitsemaan voimiaan. Ai myös tapaa Psychic Academyssa lapsuudenystävänsä Orinan (koodinimeltään Sara). Matkatessaan kouluun ensimmäisenä päivänään, Ai tapaa Myūn, joka on yksi akatemian oppilaista. Ai saa myös tietää, että hänen omasta isoveljestään Zerosta tulee yksi opettajista.

Ai epäröi uudessa koulussaan, haluaako hän tällaista elämää, sillä hän ei edes tiedä omaa voimaansa. Hän myös kamppailee tunteistaan sekä Orinaa että Myūta kohtaan. Eräs hullu jänis ottaa hänet kuitenkin oppilaakseen ja hän vihdoin löytää auransa, jonka tyyppi on hyvin harvinainen ja voimakas valo.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä sarjakuvaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.