Michael Tarver

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Michael Tarver

Tyrone Evans (s. 1977) on yhdysvaltalainen showpainija. Hän työskentelee tällähetkellää World Wrestling Entertainmentille (WWE) RAW brändisä nimellä Michael Tarver. Hän osallistui WWE NXT:n ensimmäiseen kauteen ,missä hän sijoittui 8. eli viimeiseksi vuonna 2010. Hän oli osa The Nexus nimistä ryhmää.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pro Wrestling Xpress[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Evans teki debyyttinsä 19. helmikuuta, 2005, milloin hän voitti Brian X:n Pro Wrestling Xpressin (PWX)'n Burgh Brawl -tapahtumassa. Pian debyytin jälkeen hän voitti PWX Brass Knuckles Mestaruuden 2. huhtikuuta Daron Smytheltä. Puolustettuaan onnistuneesti Smyhea vastaan uusintaottelussa, Evans aloitti "feudin" Scott Venomin kanssa. 14. toukokuuta, Evaans säilytti mestaruuden Venomia vastaan. Kaksi viikkoa myöhemmin Venom sai uusintaottelun Evansia vastaan mestaruudesta, mutta tällä kertaa Ei-Diskausta matsissa. Evans kuitenkin säilytti mestaruuden. 11. kesäkuuta Venom voitti Evansin ja Venom julistettiin uudeksi Brass Knuckles Mestariksi.

Mestaruuden häviämisen jälkeen Evans haastoi Brandon K:n PWX:n Heavyweight mestaruudesta, mutta epäonnistui voittamaan sen. 22. syyskuuta Evans otteli viimeisen ottelun PWX:ssä häviten 3-Way matsissa.

World Wrestling Entertainment[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Florida Championship Wrestling[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Evans teki debyyttinsä World Wrestling Entertainmentin (WWE)'n kehitys territoriossa Florida Championship Wrestlingissa 3. toukokuuta, 2008 häviten Atlas DaBonelle. FCW:n uran alussa Evans käytti nimeä Tyrone Jones. 21. heinäkuuta, Tyrone hävisi RAW'n dark matsissa Jamie Noblelle. Tyrone vaihtoi kehänimensä 25. syyskuuta, Tyson Tarveriksi. Tarver sitten liittyi Saxton Conglomerate ryhmään, mihin kuului Black Pain, Lawrence Knight, ja johtaja Byron Saxton. Tarverilla oli ensimmäinen matsi Conglomeraten riveissä 30. lokakuuta, missä hän, Pain ja Drew McIntyre hävisivät Johnny Primelle, Kafulle, ja Kizarnylle. Pian Primealoitti feudin Conglomeraten kanssa. 16. joulukuuta Tarver ja Saxton hävisivät Primelle ja Ralph Moscalle. Conglomeraten vähäinen menestys jatkui, kun Tarver ja Knight taas hävisivät Primelle ja Kaleb O'Nealille. Kuitenkin, O'Neal liittyi Conglomerateen. 22. tammikuuta, 2009, O'Neal ja Knight hävisivät Tyler Reksille ja Johnny Curtisille, matsissa mikä käytiin Florida Tag Team Mestaruuksista. Myöhemmin samana iltana, Tarver, O'Neil ja Knight hävisivät Ricky Ortizille, DJ Gabrielille ja Kizarnylle. Conglomerate hajosi pian tämän jälkeen.

Lyhytaikaisen feudin Skip Sheffieldin kanssa, Tarver (nyt Michael Tarver kehänimenä) alkoi jahdata FCW Heavyweight Mestaruutta vuoden 2010 alussa. Tarverilla oli kaksi mahdollisuutta mestaruudesta Justin Angelia vastaan, mutta epäonnistui molemissa matseissa. Toisen matsin Tarver hävisi Wade Barrettin hyökättyä Angelin kimppuun.

NXT (2010)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

16. helmikuuta, 2010 Tarver ilmoitettiin WWE NXT:n 1. kauden kilpailijaksi, mihin osallistui myös 7. muuta painijaa FCW:sta. NXT:ssä Carlito toimi Tarverin mentorina. NXT:n ensimmäisessä jaksossa 23. helmikuuta Tarver jaa Carlito hävisivät Heath Slaterille ja Christianille. Kuuden muun häviön jälkeen, Tarver sijoittui toiseksi viimeisimmäksi ensimmäisessä Proiden äänestyksessä 30. maaliskuuta. Tarver voitti ensimmäisen matsin 4. toukokuuta voittaen Daniel Bryanin, jonka voittisaldo oli myös nollilla. NXT:een aikana Tarver luovutti etukäteen monista NXT:een haastetehtävistä, perusteleen sillä, ettei halaua viihdyttää yleisöä. 11. toukokuuta Tarver eliminoitiin kilpailusta ensimmäisena, koska WWE:n johto ei haluaisi painijaa, joka ei usko itseensä.

Nexus (2010)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tarver Nexusin paidassa.

7. kesäkuuta RAW'n kolme tuntisessa erikoisjaksossa "Viewer's Choicessa", 8 entistä NXT kilpailijaa sekaantuivat päätapahtuma matsiin, mikä käytiin WWE Mestarin John Cenan ja CM Punkin välillä. He hyökkäsivät myös kommentaattoreiden, rinkiin kuuluttajan, ajan ottajan kimppuun. He tuhosivat ringin, turva muuria selostus pöytää, jnelähde?. Tämän jälkeen WWE erotti Daniel Bryanin. 14. kesäkuuta RAW'ssa he vaativat, että RAW:n General Manager Bret Hart antaisi heille täysi aikaiset sopimukset, mutta Hart sanoi ettei anna heille sopimuksia. Myöhemmin illalla he raahasivat Bretin limusiiniin ja törmäilivät sillä muihin autoihinlähde?, kunnes Bret antoi heille sopimukset, mutta he muuttivat mieltään ja antoivat hänen päättä sunnuntaihin mennessä, antaako hän sopimukset vai ei. WWE Fatal 4 Way PPV:ssä he sekaantuivat päätapahtuma matsiin, mikä käytiin WWE Mestaruudesta John Cenan, Randy Ortonin, Edgen, ja Sheamusin välillä. Heidän sekaantuminen maksoi Cenalle WWE Mestaruuden, minkä hän hävisi Sheamusille. Seuraavana iltana Vince McMahon erotti Bret Hartin ja ilmoitti että on palkannut uuden General Managerin, joka on allekirjoittanut jokaiselle 1. kauden XXT rookielle (nyt nimellä Nexus) sopimuksen. Myöhemmin illalla he hyökkäsivät McMahonin kimppuun, joka oli juuri ottamassa kaiken kunnian Nexusin teoista.

5. heinäkuuta RAW'ssa GM ilmoittti, että kukaan Nexusin jäsenistä ei saisi mestaruus mahdollisuutta ennen erillistä ilmoitusta. Seitsemän RAW:n rosteria, John Cenan johtamana yrittivät hyökätä Nexusin kimppuun, mutta 7 muuta RAW:n supertähteä tulivat taistelun keskeyttämään hyökkäämllä Cenan joukkojen kimppuun. Tämän kaaoksen jälkeen GM ilmoitti, että myöhemmin illalla, Cenan ja Barrettin täytyy tehdä aselepo. Cena kuitenkin hylkäsi aselevon ja yritti iskeä Barrettille Attitude Adjustmentia, mistä seurasi Nexusin ja RAW:n rostereiden välinen taistelu. Kun Cena ei suostunut irrottamaan luovutulikkettään Darren Youngista, GM ilmoitti, että Cena tulisi kohtaamaan kaikki Nexusin jäsenet ensiviikolla.

12. heinäkuuta RAW'ssa ryhmä hyökkäsi Yoshi Tatsun, John Morrisonin ja Evan Bournen kimppuun näyttämön takaisella tilallalähde?. Nexus yritti myös hyökätä Sheamusin kimpuun, mutta hän ehti juosta karkuun. Myöhemmin illalla Nexus voitti kuusi-yhtä vastaan handicap matsin John Cenaa vastaan. Matsin jälkeen he yrittivät saartaa Cenan, mutta Sheamus juoksi tuolin kanssa auttamaan Cenaa. 13. heinäkuuta NXT:ssä Nexus osallistui 20 miehen battle royal matsiin, mihin osallistuivat myös 2 kauden rookiet ja pro:t. Nexus voitti ottelun eliminoimalla viimeisenä Cody Rhodesin. WWE Money in the Bank:ssa, Nexus sekaantui päätapahtuma matsiin, joka käytiin Sheamuksen ja John Cenan välillä WWE Mestaruudesta Steel Cage matsissa. Tarver yritti katkaista häkin lukon pihdeillä mutta tuomari otti sen ja juoksi karkuunlähde?. Nexus myös vaati tuomaria avaamaan lukko avaimilla, mutta tuomari heitti avaimen yleisön joukkoon. Osa heistä yritti kiivetä häkin sisään, mutta Cena pystyi heittämään Gabrielin häkin reunalta suoraan kehän lattiaan. Tässä sekamelskassa Sheamus pääsi karkuun häkistä ja säilytti mestaruuden. Lopuksi Cena pieksi Tarverin ja Youngin ja otti Tarverin Nexus -käsivarsinauhan.

Tarver ja Nexus syyskuussa 2010

19. heinäkuuta RAW'ssa Nexus jatkoi heidän hyökkäyksiä RAW:n rostereihin hyökkäämällä ensin Edgen ja sitten Chris Jerichon kimppuun. Smana iltana Nexus kysyi Cenaa liittymään Nexusiin, mutta Cena hylkäsi tämän ja ilmoitti, että SummerSlam:ssa Nexus tulee kohtaamaan WWE:n tiimin, mihin kuuluivat: Edge, Jericho, The Great Khali, John Morrison, R-Truth ja Bret Hart. Seuraavan viikon RAW:ssa Nexus kohtasi Team RAW:n (Mark Henry, Yoshi Tatsu, Hart Dynasty, Evan Bourne, Goldust ja Jerry Lawler) 7 vastaan 7 Elimination Tag matsissa. Nexus voitti helposti eliminoimalla Bournen viimeisenä. Kukaan Nexuksen jäsenistä ei eliminoitunut. 9. elokuuta RAW'ssa Nexus pieksi Hart Dynastyn ja Mark Henryn, jotka olivat mahdollisia Edgen ja Jericho paikkaajia (he lähtivät edellisellä viikolla). Nexus myös loukkaannutti Khalin, eikä hänestä ollut osallistujaksi enää SummerSlam:ssa. Myöhemmin samana iltana Nexus toimi "Lumberjackeina" Cena ja Hart vs. Jericho ja Edge välisen ottelun, missä Edge ja Jericho liittyivät "Team WWE:hen" uudestaan. SummerSlam:ssa Team WWE:n yllätys jäsen oli Nexusin entinen jäsen Daniel Bryan. 7 vs. 7 Eliminaation Tag Team matsissa Tarver eliminoitui toisena, kun John Morrison selätti hänet. Matsin voitti WWE:n tiimi, Cenan jäädessä viimeiseksi. Seuraavan illan RAW'ssa jokainen Nexusin jäsen otteli Team WWE jäseniä vastaan. Matsien stipulaatioina oli, jos joku Nexusin jäsenistä häviää, hänet potkitaan ulos Nexusista. Tarver onnistui voittamaan oman matsin Daniel Bryania vastaan. Illan päätapahtuma matsissa Darren Young epäonnistui voittamaan John Cenan. Matsin jälkeen Nexus hyökkäsi Youngin kimppuun ja potkivat ulos hänet ryhmästä. RAW'n 900. jaksossa Nexus voitti Cenan, Ortonin, Sheamusin, Edgen, ja Jerichon 5 vs. 5 eliminaation matsissa, Waden eliminoimalla viimeisenä Ortonin. Aiemmin samana iltana Nexus oli auttanut Kanea hakkaamaan The Undertakerin.

Painissa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Lopetusliikkeet
  • Kill Shot
  • Tarver's Lightning
 • Lempinimet
  • "Iron"
  • "The New Danger"
  • "The Panther"
  • "The Upgrade"
  • "Mr. 1.9"

Mestaruudet ja saavutukset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Pro Wrestling Xpress
  • PWX Brass Knuckles Mestaruus (yhdesti)
 • Pro Wrestling Illustrated
  • PWI sijoitti hänet 343/500 parhaaksi painijaksi vuonna 2010

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]