Luettelo mediasoittimista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Luettelo mediasoittimista

Mediasoittimet
Nimi Kehittäjä Julkaistu Hinta
5KPlayer DearMob 2015 ilmainen
Apprentice Video Pavel Koshevoy 2011 ilmainen
Banshee Aaron Bockover 2005 ilmainen
BSplayer
BSplayer Pro
2006 ilmainen
29,90
FFmpeg FFmpeg project 2003 ilmainen
GNOME Videos The GNOME Project 2003 ilmainen
GOM Player Gretech Corporation 2003 ilmainen
Helix Player Helix DNA 2004 ilmainen
iTunes Apple 2001 ilmainen
JetAudio Basic
JetAudio Plus
Cowon Systems 1997 ilmainen
29,00 $
JRiver Media Center JRiver 2003 49,98 $
Kaffeine KDE 2011 ilmainen
KMPlayer YoungHuee Kang 2002 ilmainen
Kodi Team-Kodi 2003 ilmainen
Media Go Sony Creative Software 2009 ilmainen
Media Player Classic Doom9 2006 ilmainen
MediaPortal Team MediaPortal 2004 ilmainen
MPC-HC MPC-HC Team 2006 ilmainen
Plex Media Player Plex 2008 ilmainen
PotPlayer Kakao 2010 ilmainen
QuickTime Apple 1991 ilmainen
RadLight 4
RadLight 4 Pro
RadLight ilmainen
maksullinen
RealPlayer Basic
RealPlayer Plus
RealNetworks 1995 ilmainen
35,99 €
SMPlayer Ricardo Villalba 2006 ilmainen
Splash Lite Mirillis 2006 ilmainen
UMPlayer Ori Rejwan 2011 ilmainen
Videostream Videostream Team 2014 ilmainen
VLC media player VideoLAN 2000 ilmainen
WinDVD
WinDVD Pro
Corel 1998 26,99 €
48,99 €
xine xine Team 2000 ilmainen
Audiosoittimet
Nimi Kehittäjä Julkaistu Hinta
AIMP Artem Izmaylov & Mike Green 2006 ilmainen
foobar2000 Peter Pawlowski 2002 ilmainen
Helium Music Manager Imploded Software 2006 shareware
JuK Michael Pyne 2004 ilmainen
MediaSource Creative Technology 2002 äänikorttien mukana jaettava
Moc John Fitzgerald 2002 ilmainen
Rhythmbox GNOME Team 2001 ilmainen
XMMS2 XMMS Team 2003 ilmainen
XMPlay Un4seen Developments 1998 ilmainen
Videosoittimet
Nimi Kehittäjä Julkaistu Hinta
ALLPlayer ALLPlayer Group Ltd. Partnership 1998 ilmainen
Amarok KDE 2003 ilmainen
AVIPreview Andrei Jefremov ilmainen
DivX Player
DivX Pro
DivX 2001 ilmainen
16.99 €
Fluendo DVD Player Fluendo 2009 ilmainen
Macgo Blu-ray Player Macgo 2011 29,95 $
MPlayer MPlayer team 2000 ilmainen
PowerDVD Standard
PowerDVD Pro
PowerDVD Ultra
CyberLink 1996 44,99 €
74,99 €
79,99 €
Zoom Player
Zoom Player Max
Inmatrix ilmainen
99,14 €
Konsolisoittimet
Nimi Kehittäjä Julkaistu Lopetettu
Dr. DivX DivX 2006 2008
PlayStation 3 Sony Computer Entertainment 2006
Lopetetut mediaohjelmistot
Nimi Kehittäjä Julkaistu Lopetettu
1337player Daan Systems 2003 2009
Beep Media Player BMP Development Team 2003 2006
CoolPlayer DaanSystems 2004 2008
CoreAVC CoreCodec 2006 2011
CrystalPlayer Crystal Reality 2002 2012
DeliPlayer Florian Vorberger & Peter Kunath 1997 2004
EvilPlayer Hakeem 2006 2009
LAMIP 2006 2008
Media Player Classic Gabest 2003 2006
Mp3blaster Bram Avontuur 2006 2009
mpg123 Michael Hipp & Oliver Fromme 1999 2000
mpg321 Joe Drew 2001 2012
Muine Peter Johanson & Jorn Baayen 2006 2009
Musicmatch Jukebox Musicmatch & Yahoo 2008
musikCube Casey Langen 2003 2006
ogg123 Xiph.Org Foundation 2010
Ogle DVD Player Chalmers University of Technology 1999 2003
Quintessential Player Paul Quinn 1997 2009
Raid2 Media Library Anton Valeev 2004
SnackAmp wilkason 2010
Songbird Pioneers of the Inevitable 2006 2013
Sonique Lycos 2002
The Core Pocket Media Player Gabor Kovacs 2004 2005
VUPlayer James Chapman 2007
Winamp Nullsoft 1997 2013
Windows Media Player Microsoft 1991 2009
XMMS Peter & Mikael Alm 1997 2007
Zinf 2002 2004

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]