Luettelo Yhdysvaltain osavaltioista kokonaishedelmällisyysluvun mukaan

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kokonaishedelmällisyysluku (2013)

Tämä on luettelo Yhdysvaltain osavaltioista kokonaishedelmällisyysluvun mukaan.

Valtiot ja alueet
2007[1] 2008[2] 2009[3] 2010[4] 2011[5] 2012[6] 2013[7] 2014[8] 2015[9]
Guam 2.77 2.72 2.66 3.00 2.88 3.15 2.87 2.96 2.93
Amerikan Samoa 2.87 2.90 2.86 3.11 3.10 2.85 2.61 2.60 2.55
Utah 2.62 2.59 2.47 2.45 2.38 2.37 2.34 2.33 2.29
Etelä-Dakota 2.14 2.35 2.28 2.27 2.25 2.27 2.27 2.27 2.27
Pohjois-Dakota 2.12 2.13 2.12 2.04 2.08 2.12 2.14 2.24 2.16
Yhdysvaltain Neitsytsaaret 2.39 2.53 2.38 2.49 2.34 2.26 2.23 2.23 2.22
Alaska 2.32 2.40 2.27 2.35 2.28 2.19 2.22 2.19 2.17
Nebraska 2.29 2.29 2.27 2.14 2.11 2.12 2.12 2.16 2.15
Idaho 2.48 2.47 2.27 2.24 2.15 2.19 2.13 2.15 2.13
Texas 2.39 2.36 2.29 2.16 2.07 2.08 2.07 2.09 2.07
Kansas 2.27 2.24 2.19 2.16 2.09 2.12 2.04 2.05 2.05
Oklahoma 2.22 2.20 2.15 2.11 2.04 2.04 2.04 2.03 2.00
Iowa 2.14 2.10 2.07 2.01 1.97 1.99 2.00 2.02 2.01
Havaiji 2.28 2.33 2.23 2.15 2.11 2.10 2.08 2.00 1.97
Wyoming 2.28 2.28 2.14 2.04 1.98 1.99 1.99 1.99 2.01
Arizona 2.42 2.31 2.11 2.07 2.00 2.00 1.97 1.97 1.92
Arkansas 2.20 2.16 2.07 2.00 2.00 1.97 1.94 1.97 1.98
Kentucky 2.08 2.05 2.00 1.97 1.94 1.95 1.95 1.96 1.95
Louisiana 2.16 2.07 2.02 1.95 1.91 1.92 1.93 1.96 1.96
Montana 2.08 2.08 1.89 1.99 1.96 1.96 1.97 1.95 1.96
Minnesota 2.15 2.10 2.04 1.96 1.95 1.94 1.94 1.94 1.93
Indiana 2.11 2.09 2.02 1.97 1.95 1.93 1.92 1.93 1.93
New Mexico 2.26 2.23 2.14 2.06 2.00 1.98 1.93 1.91 1.90
Mississippi 2.28 2.20 2.06 1.96 1.94 1.89 1.88 1.89 1.87
Ohio 2.00 1.98 1.93 1.90 1.88 1.89 1.88 1.88 1.87
Missouri 2.07 2.05 1.96 1.94 1.92 1.89 1.88 1.87 1.86
Nevada 2.42 2.31 2.12 1.96 1.91 1.87 1.86 1.87 1.86
Georgia 2.25 2.17 2.05 1.96 1.93 1.88 1.86 1.87 1.85
Tennessee 2.10 2.07 1.95 1.88 1.87 1.87 1.85 1.87 1.85
Wisconsin 2.01 1.99 1.95 1.89 1.87 1.86 1.84 1.85 1.85
Washington 2.02 2.04 1.97 1.91 1.89 1.88 1.84 1.85 1.82
Kalifornia 2.20 2.15 2.05 1.95 1.90 1.89 1.84 1.84 1.79
Michigan 1.91 1.87 1.85 1.85 1.84 1.82 1.83 1.83 1.81
Pohjois-Carolina 2.14 2.12 2.01 1.91 1.86 1.84 1.82 1.83 1.82
Alabama 2.07 2.06 1.95 1.87 1.84 1.81 1.79 1.83 1.83
Maryland 2.05 2.03 1.95 1.89 1.85 1.83 1.79 1.82 1.80
Länsi-Virginia 1.92 1.90 1.86 1.83 1.84 1.85 1.86 1.81 1.78
Virginia 2.06 2.02 1.94 1.88 1.85 1.84 1.81 1.81 1.80
New Jersey 2.09 2.05 2.00 1.90 1.88 1.85 1.81 1.81 1.80
Illinois 2.04 1.99 1.94 1.88 1.84 1.82 1.79 1.81 1.81
Etelä-Carolina 2.14 2.12 1.99 1.88 1.84 1.82 1.80 1.80 1.79
Delaware 2.12 2.11 1.99 1.94 1.90 1.85 1.79 1.79 1.81
Colorado 2.09 2.05 1.98 1.92 1.85 1.83 1.79 1.77 1.75
Florida 2.11 2.05 1.92 1.83 1.80 1.77 1.77 1.77 1.77
Pennsylvania 1.95 1.93 1.85 1.81 1.80 1.78 1.75 1.76 1.74
New York 1.92 1.88 1.87 1.81 1.79 1.77 1.73 1.73 1.71
Oregon 1.97 1.95 1.84 1.79 1.76 1.74 1.73 1.72 1.70
Maine 1.78 1.73 1.72 1.70 1.67 1.68 1.67 1.66 1.64
Connecticut 1.92 1.87 1.80 1.72 1.71 1.66 1.63 1.63 1.61
Vermont 1.71 1.67 1.62 1.66 1.63 1.61 1.59 1.63 1.58
New Hampshire 1.75 1.71 1.67 1.67 1.67 1.61 1.60 1.58 1.59
Massachusetts 1.79 1.77 1.71 1.67 1.67 1.63 1.60 1.58 1.55
Rhode Island 1.75 1.73 1.67 1.63 1.60 1.59 1.57 1.56 1.58
Kolumbian piiri 1.75 1.79 1.73 1.65 1.64 1.61 1.53 1.52 1.48
Puerto Rico 1.64 1.61 1.59 1.62 1.60 1.54 1.47 1.43 1.34
Pohjois-Mariaanit 1.12 2.30 2.26 2.19 2.17 1.83 1.58 1.24 1.07
Yhdysvallat 2.12 2.08 2.00 1.93 1.89 1.88 1.86 1.86 1.84

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. [1] Births: Final Data for 2007. p.41
  2. [2] Births: Final Data for 2008. p.43
  3. [3] Births: Final Data for 2009. p.43
  4. [4] Births: Final Data for 2010. p.42
  5. [5] Births: Final Data for 2011. p.40
  6. [6] Births: Final Data for 2012. p.38
  7. [7] Births: Final Data for 2013. p.37
  8. [8] Births: Final Data for 2014. p.38
  9. [9] Births: Final Data for 2015. p.92