Luettelo Squaren julkaisemista videopeleistä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Squaren julkaisemista videopeleistä.

 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö 


Nimi Alusta Julkaistu Kehittäjä JP NA EU AUS Viitteet
The Death Trap PC-8801 1984 Square kyllä [1]
Will: The Death Trap II PC-8801 1985 Square kyllä [2]
Thexder Nintendo Entertainment System 1985 Game Arts kyllä [3][4]
Cruise Chaser Blassty PC-8801 1986 Square kyllä [5]
Alpha PC-8801 1986 Square kyllä [6]
King's Knight Nintendo Entertainment System 1986 Workss kyllä kyllä [7][8]
King's Knight Special PC-8801 1986 Workss kyllä [9]
Suishō no Dragon Family Computer Disk System 1986 Square kyllä [10]
Deep Dungeon: Madō Senki Family Computer Disk System 1986 HummingBirdSoft kyllä [11]
Dragon Slayer PC-8801 1986 Nihon Falcom kyllä [12]
The 3-D Battles of WorldRunner Nintendo Entertainment System 1987 Square kyllä [13]
Apple Town Story Family Computer Disk System 1987 Square kyllä [14]
The 3-D Battles of WorldRunner Family Computer Disk System 1987 Square kyllä [15]
Mystery Quest Family Computer Disk System 1987 Carry Lab kyllä [16]
Yūshi no Monshō: Deep Dungeon Family Computer Disk System 1987 HummingBirdSoft kyllä [17]
Genesis: Beyond the Revelation PC-8801 1987 Square kyllä [18]
Aliens: Alien 2 MSX 1987 Square kyllä [19]
Jikai Shounen Met Mag Family Computer Disk System 1987 Thinking Rabbit kyllä [20]
Cleopatra no Mahō Family Computer Disk System 1987 Square kyllä [21]
Rad Racer Nintendo Entertainment System 1987 Square kyllä kyllä kyllä [8][22]
Kalin no Tsurugi Family Computer Disk System 1987 Xtalsoft kyllä [23][24]
Nakayama Miho no Tokimeki High School Family Computer Disk System 1987 Nintendo, Square kyllä [25][26]
JJ: Tobidase Daisakusen Part II Nintendo Entertainment System 1987 Square kyllä [27]
Final Fantasy Nintendo Entertainment System 1987 Square kyllä kyllä [28]
Deep Dungeon III: Yūshi heno Tabi Nintendo Entertainment System 1988 HummingBirdSoft kyllä [29]
Akuusenki Raijin Family Computer Disk System 1988 Micro Cabin kyllä [30]
Moon Ball Magic Family Computer Disk System 1988 System Sacom kyllä [31]
Hanjuku Hero Nintendo Entertainment System 1988 Square kyllä [32]
Final Fantasy II Nintendo Entertainment System 1988 Square kyllä [33]
Final Fantasy MSX 1989 Micro Cabin kyllä [34]
Square's Tom Sawyer Nintendo Entertainment System 1989 Square kyllä [35]
The Final Fantasy Legend Game Boy 1989 Square kyllä kyllä [36]
Final Fantasy III Nintendo Entertainment System 1990 Square kyllä [37]
Rad Racer II Nintendo Entertainment System 1990 Square kyllä [38]
Final Fantasy Legend II Game Boy 1990 Square kyllä kyllä kyllä kyllä [8][39]
Final Fantasy Adventure(NA) Mystic Quest(EU) Game Boy 1991 Square kyllä kyllä kyllä [40]
Final Fantasy IV Super Nintendo Entertainment System 1991 Square kyllä kyllä [41][42]
Final Fantasy IV Easytype Super Nintendo Entertainment System 1991 Square kyllä [43]
Final Fantasy Legend III Game Boy 1991 Square kyllä kyllä kyllä kyllä [44]
Romancing SaGa Super Nintendo Entertainment System 1992 Square kyllä [45]
Final Fantasy Mystic Quest(NA) Mystic Quest Legend(EU) Super Nintendo Entertainment System 1992 Square kyllä kyllä kyllä kyllä [46]
Final Fantasy V Super Nintendo Entertainment System 1992 Square kyllä [47]
Hanjuku Hero: Aa, Sekaiyo Hanjukunare...! Super Nintendo Entertainment System 1992 Square kyllä [42]
Secret of Mana Super Nintendo Entertainment System 1993 Square kyllä kyllä kyllä kyllä [48]
Romancing SaGa 2 Super Nintendo Entertainment System 1993 Square kyllä [49]
Alcahest Super Nintendo Entertainment System 1993 HAL Laboratory kyllä [50]
Breath of Fire[a] Super Nintendo Entertainment System 1994 Capcom kyllä kyllä [51]
Final Fantasy I•II Nintendo Entertainment System 1994 Square kyllä [52]
Final Fantasy VI Super Nintendo Entertainment System 1994 Square kyllä kyllä [53]
Live A Live Super Nintendo Entertainment System 1994 Square kyllä [54]
Front Mission Super Nintendo Entertainment System 1995 G-Craft kyllä [55]
Chrono Trigger Super Nintendo Entertainment System 1995 Square kyllä kyllä [56]
Seiken Densetsu 3 Super Nintendo Entertainment System 1995 Square kyllä [57]
Secret of Evermore Super Nintendo Entertainment System 1995 Square kyllä kyllä kyllä [58]
Romancing SaGa 3 Super Nintendo Entertainment System 1995 Square kyllä [59]
DynamiTracer Satellaview 1996 Square kyllä [60]
Treasure Conflix Satellaview 1996 Square kyllä [60]
Koi ha Balance Satellaview 1996 Square kyllä [60]
Radical Dreamers: Nusumenai Hōseki Satellaview 1996 Square kyllä [61]
Bahamut Lagoon Super Nintendo Entertainment System 1996 Square kyllä [62]
Front Mission Series: Gun Hazard Super Nintendo Entertainment System 1996 Omiya Soft kyllä [63]
Super Mario RPG Super Nintendo Entertainment System 1996 Square kyllä kyllä [64][65]
Treasure of the Rudras Super Nintendo Entertainment System 1996 Square kyllä [66]
Treasure Hunter G Super Nintendo Entertainment System 1996 Sting Entertainment kyllä [67]
Tobal No. 1 PlayStation 1996 DreamFactory kyllä kyllä kyllä [65][68]
Final Fantasy VII PlayStation 1997 Square kyllä kyllä kyllä kyllä [69]
Pro-Logic Mah-Jong Hai-Shin PlayStation 1997 Aques kyllä [70]
Bushido Blade PlayStation 1997 Bergsala Lightweight kyllä kyllä kyllä [71]
Final Fantasy IV PlayStation 1997 Tose kyllä [72][73]
Power Stakes PlayStation 1997 Aques kyllä [74]
Tobal 2 PlayStation 1997 DreamFactory kyllä [75]
Digical League PlayStation 1997 Aques kyllä [76]
Final Fantasy Tactics PlayStation 1997 Square kyllä kyllä [77]
SaGa Frontier PlayStation 1997 Square kyllä kyllä [78]
Front Mission 2 PlayStation 1997 Square kyllä [79]
Final Fantasy VII International PlayStation 1997 Square kyllä [69]
Power Stakes Grade 1 PlayStation 1997 Aques kyllä [80]
Einhänder PlayStation 1997 Square kyllä kyllä kyllä kyllä [65][81]
Front Mission Alternative PlayStation 1997 Square kyllä [82]
Chocobo no Fushigi na Dungeon PlayStation 1997 Square kyllä [83]
Super Live Stadium PlayStation 1998 Aques kyllä [84]
Xenogears PlayStation 1998 Square kyllä kyllä [85]
Bushido Blade 2 PlayStation 1998 Bergsala Lightweight kyllä kyllä [86]
Final Fantasy V PlayStation 1998 Tose kyllä kyllä kyllä kyllä [65][87]
Hai-Shin 2 PlayStation 1998 Aques kyllä [88]
Parasite Eve PlayStation 1998 Square kyllä kyllä [65][89]
Power Stakes 2 PlayStation 1998 Aques kyllä [90]
Sōkaigi PlayStation 1998 Yuke's kyllä [91]
Final Fantasy VII Microsoft Windows 1998 Square kyllä kyllä kyllä [92]
Brave Fencer Musashi PlayStation 1998 Square kyllä kyllä [93]
Another Mind PlayStation 1998 Square kyllä [94]
Ehrgeiz PlayStation 1998 DreamFactory kyllä kyllä kyllä [95]
Chocobo's Dungeon 2 PlayStation 1998 Square kyllä kyllä [96]
iS – internal section PlayStation 1999 Positron kyllä [97]
Final Fantasy VIII PlayStation 1999 Square kyllä kyllä kyllä kyllä [98]
Chocobo World (included with Final Fantasy VIII) PocketStation 1999 Square kyllä [99]
Final Fantasy Collection PlayStation 1999 Tose kyllä [100]
Final Fantasy VI PlayStation 1999 Tose kyllä kyllä kyllä kyllä [101]
Chocobo Racing PlayStation 1999 Square kyllä kyllä kyllä [102][103][104]
SaGa Frontier 2 PlayStation 1999 Square kyllä kyllä kyllä kyllä [105]
Go Go Digger (included with SaGa Frontier 2) PocketStation 1999 Square kyllä [106]
Cyber Org PlayStation 1999 FuzzBox kyllä [107]
Racing Lagoon PlayStation 1999 Square kyllä [108]
Legend of Mana PlayStation 1999 Square kyllä kyllä [109]
Ring Ring Land (included with Legend of Mana) PocketStation 1999 Square kyllä [110]
Front Mission 3 PlayStation 1999 Square kyllä kyllä kyllä kyllä [111]
Final Fantasy Anthology PlayStation 1999 Square kyllä kyllä [112][113]
Threads of Fate PlayStation 1999 Square kyllä kyllä [114]
Chrono Trigger PlayStation 1999 Tose kyllä [115]
Chrono Cross PlayStation 1999 Square kyllä kyllä [116]
Parasite Eve II PlayStation 1999 Square kyllä kyllä kyllä [117]
Chocobo Collection PlayStation 1999 Square, Denyusha kyllä [118][119]
Final Fantasy VIII Microsoft Windows 2000 Square kyllä kyllä kyllä [120][121]
Vagrant Story PlayStation 2000 Square kyllä kyllä kyllä kyllä [122]
Driving Emotion Type-S PlayStation 2 2000 Escape kyllä kyllä kyllä [123]
All Star Pro-Wrestling PlayStation 2 2000 Square kyllä [124]
Final Fantasy IX PlayStation 2000 Square kyllä kyllä kyllä [125]
Gekikuukan Pro Baseball: At the End of the Century 1999 PlayStation 2 2000 Square kyllä [126]
Hataraku Chocobo WonderSwan 2000 Square kyllä [127]
Final Fantasy (videopeli) WonderSwan Color 2000 Square kyllä [128]
The Bouncer PlayStation 2 2000 DreamFactory kyllä kyllä kyllä [129]
Wild Card WonderSwan Color 2001 Square kyllä [130]
Final Fantasy II WonderSwan Color 2001 Square kyllä [131]
Final Fantasy Chronicles PlayStation 2001 Tose kyllä [132]
Blue Wing Blitz WonderSwan Color 2001 Square kyllä [133]
Final Fantasy X PlayStation 2 2001 Square kyllä kyllä kyllä kyllä [134]
All Star Pro-Wrestling II PlayStation 2 2001 Square kyllä [135]
Final Fantasy X International PlayStation 2 2002 Square kyllä [134]
Hanjuku Hero: Aa, Sekaiyo Hanjukunare...! WonderSwan Color 2002 Sting Entertainment kyllä [136]
The Final Fantasy Legend WonderSwan Color 2002 Aspect kyllä [136]
Final Fantasy IV WonderSwan Color 2002 Sting Entertainment kyllä [137]
Kingdom Hearts PlayStation 2 2002 Square kyllä kyllä kyllä kyllä [138]
Neichibeikan Professional Baseball Final League PlayStation 2 2002 Square kyllä [139]
Final Fantasy XI PlayStation 2 2002 Square kyllä kyllä kyllä [140]
World Fantasista PlayStation 2 2002 Square kyllä [141]
Front Mission WonderSwan Color 2002 G-Craft kyllä [142][143]
Final Fantasy PlayStation 2002 Square kyllä kyllä kyllä [144]
Final Fantasy II PlayStation 2002 Square kyllä kyllä kyllä [145]
Final Fantasy XI Microsoft Windows 2002 Square kyllä kyllä kyllä kyllä [146]
Chocobo Land: A Game of Dice Game Boy Advance 2002 Square kyllä [147]
Unlimited Saga PlayStation 2 2002 Square kyllä kyllä kyllä [148]
Final Fantasy Tactics Advance Game Boy Advance 2003 Square kyllä kyllä kyllä kyllä [149]
Final Fantasy X-2 PlayStation 2 2003 Square kyllä kyllä kyllä kyllä [150]
Huomiot
  1. Capcom game whose North American version was published by Square.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. The Death Trap IGN. Ziff Davis. Viitattu 31.8.2011.
  2. Will (The Death Trap II) IGN. Ziff Davis. Viitattu 31.8.2011.
  3. Thexder GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 20.6.2010. Viitattu 31.8.2011.
  4. ゲームアーツ Game Arts. Viitattu 31.8.2011. Japanese
  5. Cruise Chaser Blassty IGN. Ziff Davis. Viitattu 31.8.2011.
  6. Alpha GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 31.8.2011.
  7. King's Knight IGN. Ziff Davis. Viitattu 23.3.2016.
  8. a b c 1990 ~ 1985 Square Enix Square Enix. Arkistoitu 29.6.2015. Viitattu 24.9.2015. Japanese
  9. King's Knight Special IGN. Ziff Davis. Viitattu 31.8.2011.
  10. 水晶の龍 Square Enix. Viitattu 31.8.2011. Japanese
  11. Deep Dungeon GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 28.3.2009. Viitattu 31.8.2011.
  12. Dragon Slayer IGN. Ziff Davis. Viitattu 31.8.2011.
  13. 3-D Worldrunner IGN. Ziff Davis. Viitattu 20.3.2014.
  14. アップルタウン物語 Square Enix. Viitattu 31.8.2011. Japanese
  15. 3-D Worldrunner IGN. Ziff Davis. Viitattu 31.8.2011.
  16. Hao-Kun no Fushigi na Tabi GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 31.8.2011.
  17. 勇士の紋章 ディープダンジョンII Square Enix. Viitattu 31.8.2011. Japanese
  18. Genesis GameSpot. CBS Interactive. Viitattu 31.8.2011.
  19. Aliens IGN. Ziff Davis. Viitattu 31.8.2011.
  20. ハイウェイスター Square Enix. Viitattu 31.8.2011. Japanese
  21. クレオパトラの魔宝 Square Enix. Viitattu 31.8.2011. Japanese
  22. Rad Racer IGN. Ziff Davis. Viitattu 24.3.2016.
  23. カリーンの剣 Square Enix. Viitattu 31.8.2011. Japanese
  24. ACCSがファミコンソフト著作権者を引き続き捜索中 Famitsu. 29.10.2003. Enterbrain. Viitattu 31.8.2011. Japanese
  25. Nakayama Miho no Tokimeki High School GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 1.9.2011.
  26. 社長が訊く 坂口博信×坂本賀勇 26.8.2010. Nintendo. Viitattu 1.9.2011. Japanese
  27. JJ: Tobidase Daisakusen Part II GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 31.8.2011.
  28. Final Fantasy GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu February 10, 2009. Viitattu 31.8.2011.
  29. Deep Dungeon III: Yuushi heno Tabi GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 31.8.2011.
  30. 亜空戦記ライジン Square Enix. Viitattu 31.8.2011. Japanese
  31. Moon Ball Magic GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 31.8.2011.
  32. Hanjuku Hero GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 31.8.2011.
  33. Final Fantasy II GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu February 10, 2009. Viitattu 31.8.2011.
  34. Final Fantasy IGN. Ziff Davis. Viitattu 31.8.2011.
  35. スクウェアのトム・ソーヤ Square Enix. Viitattu 31.8.2011. Japanese
  36. The Final Fantasy Legend GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 12.11.2012. Viitattu 31.8.2011.
  37. Final Fantasy III GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu August 22, 2010. Viitattu 31.8.2011.
  38. Rad Racer II GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 31.8.2011.
  39. Final Fantasy Legend II IGN. Ziff Davis. Viitattu 24.3.2016.
  40. Final Fantasy Adventure GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu May 25, 2011. Viitattu 31.8.2011.
  41. Final Fantasy IV IGN. Ziff Davis. Viitattu 24.3.2016.
  42. a b 1995 ~ 1991 Square Enix Square Enix. Arkistoitu 29.6.2015. Viitattu 24.9.2015. Japanese
  43. ファイナルファンタジーIV イージータイプ Square Enix. Viitattu 1.9.2011. Japanese
  44. Final Fantasy Legend III IGN. Ziff Davis. Viitattu 24.3.2016.
  45. Romancing Sa-Ga GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu April 30, 2009. Viitattu 31.8.2011.
  46. Final Fantasy Mystic Quest IGN. Ziff Davis. Viitattu 24.3.2016.
  47. Final Fantasy V GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 31.8.2011.
  48. Secret of Mana GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 2.4.2007. Viitattu 31.8.2011.
  49. Romancing Sa-Ga 2 GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu May 24, 2009. Viitattu 31.8.2011.
  50. Alcahest GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu July 27, 2010. Viitattu 31.8.2011.
  51. Breath of Fire IGN. Ziff Davis. Viitattu 31.8.2011.
  52. Final Fantasy I & II GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 31.8.2011.
  53. Final Fantasy VI GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu February 13, 2009. Viitattu 31.8.2011.
  54. Live A Live GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu March 31, 2010. Viitattu 31.8.2011.
  55. Front Mission GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 31.8.2011.
  56. Chrono Trigger GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 7.2.2009. Viitattu 31.8.2011.
  57. Seiken Densetsu 3 GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu November 18, 2008. Viitattu 31.8.2011.
  58. Secret of Evermore GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu June 28, 2011. Viitattu 31.8.2011.
  59. Romancing Sa-Ga 3 GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu February 17, 2009. Viitattu 31.8.2011.
  60. a b c Japanese Only Releases GameSpot. 17.1.2002. CBS Interactive. Arkistoitu December 22, 2009. Viitattu 30.8.2011.
  61. Radical Dreamers GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu March 9, 2010. Viitattu 31.8.2011.
  62. Bahamut Lagoon GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu November 7, 2009. Viitattu 31.8.2011.
  63. Front Mission: Gun Hazard GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 3.11.2012. Viitattu 31.8.2011.
  64. Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 31.8.2011.
  65. a b c d e 2000 ~ 1996 Square Enix Square Enix. Arkistoitu 29.6.2015. Viitattu 24.9.2015. Japanese
  66. Rudra no Hihou GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu December 9, 2008. Viitattu 31.8.2011.
  67. Treasure Hunter G GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 31.8.2011.
  68. Tobal No. 1 IGN. Ziff Davis. Viitattu 25.3.2016.
  69. a b Final Fantasy VII GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu July 26, 2011. Viitattu 30.8.2011.
  70. Pro Logic Mahjong Hai Shin GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 30.8.2011.
  71. Bushido Blade GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu April 7, 2011. Viitattu 30.8.2011.
  72. Final Fantasy IV GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 30.8.2011.
  73. Tose: Gaming's Dirty Little Secret 24.1.2007. 1UP.com. Arkistoitu 24.3.2016. Viitattu 1.9.2011.
  74. パワーステークス Square Enix. Viitattu 30.8.2011. Japanese
  75. Tobal 2 GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu January 10, 2010. Viitattu 30.8.2011.
  76. デジカルリーグ Square Enix. Viitattu 30.8.2011. Japanese
  77. Final Fantasy Tactics GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu February 5, 2010. Viitattu 30.8.2011.
  78. SaGa Frontier GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu February 4, 2009. Viitattu 30.8.2011.
  79. Front Mission Second GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 30.8.2011.
  80. パワーステークス グレード1 Square Enix. Viitattu 30.8.2011. Japanese
  81. Einhander IGN. Ziff Davis. Viitattu 25.3.2016.
  82. Front Mission Alternative GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 30.8.2011.
  83. Chocobo no Fushigina Dungeon GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu February 12, 2010. Viitattu 30.8.2011.
  84. Super Live Stadium GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 30.8.2011.
  85. Xenogears GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu November 1, 2010. Viitattu 30.8.2011.
  86. Bushido Blade 2 GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 30.8.2011.
  87. Final Fantasy V IGN. Ziff Davis. Viitattu 25.3.2016.
  88. Hai-Shin 2 GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 30.8.2011.
  89. Parasite Eve IGN. Ziff Davis. Viitattu 25.3.2016.
  90. パワーステークス2 Square Enix. Viitattu 30.8.2011. Japanese
  91. Soukaigi IGN. Ziff Davis. Arkistoitu February 19, 2009. Viitattu 30.8.2011.
  92. Final Fantasy VII IGN. Ziff Davis. Viitattu 30.8.2011.
  93. Brave Fencer Musashi GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu November 30, 2010. Viitattu 30.8.2011.
  94. Another Mind GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 4.11.2012. Viitattu 30.8.2011.
  95. Ehrgeiz GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu February 25, 2006. Viitattu 30.8.2011.
  96. チョコボの不思議なダンジョン 2 Square Enix. Arkistoitu 4.1.2014. Viitattu 13.6.2013. Japanese
  97. iS: Internal Section GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 23.8.2011.
  98. Final Fantasy VIII GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu April 15, 2009. Viitattu 30.8.2011.
  99. Chocobo World IGN. Ziff Davis. Viitattu 23.8.2011.
  100. Final Fantasy Collection GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 30.8.2011.
  101. Final Fantasy VI GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu November 9, 2010. Viitattu 30.8.2011.
  102. チョコボレーシング ~幻界へのロード~ Square Enix. Arkistoitu 9.1.2014. Viitattu 9.1.2014. Japanese(japaniksi)
  103. Chocobo Racing Allgame. Arkistoitu 10.2.2014. Viitattu 9.1.2014.
  104. Chocobo Racing (European) Allgame. Arkistoitu 10.2.2014. Viitattu 9.1.2014.
  105. SaGa Frontier 2 IGN. Ziff Davis. Viitattu 25.3.2016.
  106. SaGa Frontier II - Review RPGamer. Viitattu 1.9.2011.
  107. Cyber Org IGN. Ziff Davis. Viitattu 30.8.2011.
  108. Racing Lagoon GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 30.8.2011.
  109. Legend of Mana GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu June 18, 2007. Viitattu 30.8.2011.
  110. Legend of Mana 25.12.1999. RPGFan. Viitattu 1.9.2011.
  111. Front Mission 3 GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 29.1.2010. Viitattu 23.8.2011.
  112. Final Fantasy Anthology GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu August 28, 2009. Viitattu 23.8.2011.
  113. Final Fantasy Anthology GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 23.8.2011.
  114. Threads of Fate GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu February 2, 2009. Viitattu 23.8.2011.
  115. Chrono Trigger GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu October 24, 2011. Viitattu 23.8.2011.
  116. Chrono Cross GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu August 16, 2011. Viitattu 23.8.2011.
  117. Parasite Eve II IGN. Ziff Davis. Viitattu 25.3.2016.
  118. Chocobo Collection GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 23.8.2011.
  119. Consumer videogames Denyusha. Viitattu 23.8.2011.
  120. Final Fantasy VIII GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu July 13, 2011. Viitattu 23.8.2011.
  121. Final Fantasy VIII IGN. Ziff Davis. Viitattu 23.8.2011.
  122. Vagrant Story GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu January 22, 2009. Viitattu 23.8.2011.
  123. Driving Emotion Type-S IGN. Ziff Davis. Viitattu 25.3.2016.
  124. All Star Pro-Wrestling GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu May 13, 2010. Viitattu 23.8.2011.
  125. Final Fantasy IX GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu April 30, 2011. Viitattu 22.8.2011.
  126. Gekikuukan Pro Baseball: The End of the Century 1999 GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 22.8.2011.
  127. Hataraku Chocobo GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 22.8.2011.
  128. Final Fantasy GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu April 2, 2009. Viitattu 22.8.2011.
  129. The Bouncer GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu March 7, 2009. Viitattu 22.8.2011.
  130. Wild Card GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 22.8.2011.
  131. Final Fantasy II GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 22.8.2011.
  132. Final Fantasy Chronicles GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu October 31, 2010. Viitattu 23.8.2011.
  133. Blue Wing Blitz GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 22.8.2011.
  134. a b Final Fantasy X GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu July 11, 2011. Viitattu 22.8.2011.
  135. All-Star Professional Wrestling II GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 22.8.2011.
  136. a b 2004 ~ 2001 Square Enix Square Enix. Arkistoitu 29.6.2015. Viitattu 24.9.2015. Japanese
  137. Final Fantasy IV GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 7.1.2012. Viitattu 22.8.2011.
  138. Kingdom Hearts GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu July 20, 2011. Viitattu 22.8.2011.
  139. Nichibeikan Pro Yakyuu: Final League GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 22.8.2011.
  140. Final Fantasy XI GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu May 25, 2009. Viitattu 22.8.2011.
  141. World Fantasista GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 22.8.2011.
  142. Front Mission GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 22.8.2011.
  143. (March 2007) in Dengeki PlayStation Editorial, LogicGate: Front Mission World Historica – Report of Conflicts 1970–2121 (in Japanese). ASCII Media Works. ISBN 4-8402-3663-1. 
  144. Final Fantasy IGN. Ziff Davis. Viitattu 25.3.2016.
  145. Final Fantasy II GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 22.8.2011.
  146. Final Fantasy XI GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu August 16, 2011. Viitattu 22.8.2011.
  147. Chocobo Land: A Game of Dice GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu 10.11.2012. Viitattu 22.8.2011.
  148. Unlimited Saga GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu July 20, 2010. Viitattu 22.8.2011.
  149. Final Fantasy Tactics Advance GameSpot. CBS Interactive. Arkistoitu March 6, 2011. Viitattu 22.8.2011.
  150. Final Fantasy X-2 IGN. Ziff Davis. Viitattu 22.8.2011.