Luettelo Leona Lewisin kappaleista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo englantilaisen laulaja-lauluntekijän Leona Lewisin kappaleista.

Sisällysluettelo
A · B · C · D · E · F · G · H · I · J · K · L · M · N · O · P · Q · R · S · T · U · V · W · X · Y · Z
A picture of a man with dark hair wearing sunglasses and a grey top
Espen Lind, norjalainen lauluntekijä, oli mukana tekemässä kappaletta "Angel".
A picture of a man looking straight to camera
J.R. Rotem oli mukana tekemässä "Better in Time"-singleä.
A picture of a man wearing a white shirt and black jacket
Jesse McCartney kirjoitti "Bleeding Loven" yhdessä Ryan Tedderin kanssa.
A picture of a man being a DJ
"Collide" samplaa Aviciin kappaletta "Penguin".
A picture of a man
Justin Timberlake oli mukana kirjoittamassa kappaletta "Don't Let Me Down" ja laulaa kappaleessa myös taustoja.
A picture of a man with black hair wearing a grey suit
Simon Cowell keksi idean kappaleeseen "Footprints in the Sand".
A picture of a man wearing dark coloured clothing and a chain around his neck
Akon tuotti kappaleen "Forgive Me".
A professional picture of a woman looking at the camera
Kara DioGuardi kirjoitti "Bleesing Loven" B-puolen, "Forgiveness".
A woman appears wearing a black lace dress, singing into a microphone. One hand rests on the microphone.
Emeli Sandé oli mukana tekemässä kappaletta "Trouble", joka julkaistiin Glassheartin pääsinglenä.
Värit
Julkaistu singlenä
Vieraskielinen kappale
Julkaistu promosinglenä
Nimi Artisti(t) Tekijä(t) Albumi Vuosi Lähde
"Alive" Leona Lewis Danielle Brisebois
John Shanks
Leona Lewis
Echo 2009 [1]
"Angel" Leona Lewis Amund Bjørklund
Espen Lind
Johntá Austin
Mikkel Storleer Eriksen
Tor Erik Hermansen
Spirit 2007 [2]
"Ave Maria" Leona Lewis Franz Schubert Christmas, with Love 2013 [3]
"Bad Boy"
Leona Lewis Best Kept Secret 2009 [4]
"The Best You Never Had" Leona Lewis Billy Steinberg
Josh Alexander
Spirit 2007 [2]
"Better in Time" Leona Lewis Andrea Martin
Jonathan Rotem
Spirit 2007 [2]
"Bleeding Love" Leona Lewis Jesse McCartney
Ryan Tedder
Spirit 2007 [2]
"Brave" Leona Lewis Andrew Frampton
Julian Bunetta
Leona Lewis
Savan Kotecha
Echo 2009 [1]
"Broken" Leona Lewis Alonzo Mario Stevenson
John Shanks
Leona Lewis
Echo 2009 [1]
"Can't Breathe" Leona Lewis Cheryline Lim
Gavriel Aminov
Keith Ross
Leona Lewis
Lundon J. Knighten
Michael Malih
Uriel Kadouch
Echo 2009 [1]
"Christmas (Baby Please Come Home)" Leona Lewis Jeff Barry
Ellie Greenwich
Phil Spector
Christmas, with Love 2013 [3]
"Collide" Leona Lewis & Avicii Arash Pournouri
Autumn Rowe
Sandy Wilhelm
Simon Jeffes
Tim Berg
Pelkkä singlejulkaisu 2011 [5]
"Collide"
(Afrojack Remix)
Leona Lewis & Avicii Arash Pournouri
Autumn Rowe
Sandy Wilhelm
Simon Jeffes
Tim Berg
Glassheart 2012 [6]
"Come Alive" Leona Lewis Fraser T Smith
Ina Wroldsen
Glassheart 2012 [6]
"Come Alive"
(Akustinen versio)
Leona Lewis Fraser T Smith
Ina Wroldsen
Glassheart 2012 [6]
"Colorblind" Leona Lewis Adam Duritz
Charlie Gillingham
Hurt: The EP 2011 [7]
"Colorblind"
(Akustinen versio)
Leona Lewis Adam Duritz
Charlie Gillingham
Glassheart 2012 [6]
"Dip Down"
Leona Lewis Best Kept Secret 2009 [4]
"Don't Let Me Down" Leona Lewis James Fauntleroy
Justin Timberlake
Leona Lewis
Mike Elizondo
Robin Tadross
Echo 2009 [1]
"Everybody Hurts" Helping Haiti artists Bill Berry
Michael Stipe
Mike Mills
Peter Buck
Hyväntekeväisyyskappale 2010 [8]
"Favourite Scar" Leona Lewis Curt Smith
Leona Lewis
Noel Zancanella
Roland Orzabal
Ryan Tedder
Glassheart 2012 [6]
"Fingerprint" Leona Lewis Fraser T Smith
Laura Pergolizzi
Leona Lewis
Glassheart 2012 [6]
"Fire Under My Feet" Leona Lewis Leona Lewis
Toby Gad
I Am 2015
"Fireflies" Leona Lewis Craigie Dodds Glassheart 2012 [6]
"The First Time Ever I Saw Your Face" Leona Lewis Ewan MacColl Spirit 2007 [2]
"Fly Here Now" Leona Lewis Jeff Bhasker
Leona Lewis
Echo 2009 [1]
"Footprints in the Sand" Leona Lewis David Kreuger
Per Magnusson
Richard Page
Simon Cowell
Spirit 2007 [2]
"Forgive Me" Leona Lewis Aliaune Thiam
Claude Kelly
Giorgio Tuinfort
Spirit 2008 [2]
"Forgiveness"
Leona Lewis Kara DioGuardi
Leona Lewis]]
Salaam Remi
Spirit 2007 [2]
"Glassheart" Leona Lewis Brent Kutzle
Fis Shkreli
Justin Franks
Leona Lewis
Noel Zancanella
Peter Svensson
Ryan Tedder
Glassheart 2012 [6]
"Glassheart"
(Akustinen versio)
Leona Lewis Brent Kutzle
Fis Shkreli
Justin Franks]
Leona Lewis
Noel Zancanella
Peter Svensson
Ryan Tedder
Glassheart 2012 [6]
"Happy" Leona Lewis E. Kidd Bogart
Leona Lewis
Ryan Tedder
Echo 2009 [1]
"Heartbeat"
Leona Lewis Arnthor Birgisson
Ina Wroldsen
Leona Lewis
"I Got You"-singlen B-puoli 2010 [9]
"Here I Am" Leona Lewis Brett James
Leona Lewis
Walter Afanasieff
Spirit 2007 [2]
"Homeless" Leona Lewis Jörgen Elofsson Spirit 2007 [2]
"Hurt" Leona Lewis Trent Reznor Hurt: The EP 2011 [7]
"I Can't Say Hello"
Leona Lewis Best Kept Secret 2009 [4]
"I Got You" Leona Lewis Arnthor Birgisson
Max Martin
Savan Kotecha
Echo 2009 [1]
"I Know Who I Am" Leona Lewis Gregory William Barnhill
Joanna Cotten
Melissa Toni Manchester
For Colored Girls:
Music From and Inspired by the Original Motion Picture Soundtrack
2010 [10]
"I See You" Leona Lewis James Horner
Kuk Harrell
Simon Franglen
Avatar: Music from the Motion Picture 2009 [11]
"I to You" Leona Lewis Christopher Crowhurst
Emeli Sandé
Leona Lewis
Glassheart 2012 [6]
"I Wanna Be That Girl" Leona Lewis Best Kept Secret 2009 [4]
"I Will Be" Leona Lewis Avril Lavigne
Lukasz Gottwald
Max Martin
Spirit 2007 [2]
"I'm So Into You"
Leona Lewis Best Kept Secret 2009 [4]
"I'm You" Leona Lewis Eric Hudson
Shaffer Smith
Spirit 2007 [2]
"Inaspettata (Unexpected)" Biagio Antonacci feat. Leona Lewis Inaspettata 2010 [12]
"Iris" Leona Lewis John Rzeznik Hurt: The EP 2011 [7]
"I Wish It Could Be Christmas Everyday" Leona Lewis Roy Wood Christmas, with Love 2013 [3]
"Joy"
Leona Lewis Best Kept Secret 2009 [4]
"Just Stand Up!" Useita artisteja Kenneth Edmonds
Ronnie Walton
Hyväntekeväisyyskappale 2008 [13]
"Let It Rain" Leona Lewis Danielle Brisebois
John Shanks
Leona Lewis
Echo 2009 [1]
"Lost Then Found" Leona Lewis feat. OneRepublic Dan Muckala
Jess Cates
Leona Lewis
Lindy Robbins
Ryan Tedder
Echo 2009 [1]
"L.O.V.E.U."
Leona Lewis Best Kept Secret 2009 [4]
"Lovebird" Leona Lewis Bonnie McKee
Joshua Coleman
Lukasz Gottwald
Glassheart 2012 [6]
"Love is Your Color" Jennifer Hudson & Leona Lewis Claude Kelly
Michael R. Mentore
Salaam Remi
Sex and the City 2: Original Motion Picture Soundtrack
and
I Remember Me
2010 [14]
"Love Letter" Leona Lewis J. Kasher
Kevin Rudolf
Echo 2009 [1]
"A Moment Like This" Leona Lewis John Reid
Jörgen Elofsson
Spirit 2006 [2]
"Misses Glass" Leona Lewis Terry Thomas II
Theron Thomas
Spirit 2008 [2]
"Mr Right" Leona Lewis Richard Stannard
Camille Purcell
Jez Ashurst
Ash Howes
Leona Lewis
Christmas, with Love 2013 [3]
"My Hands" Leona Lewis Arnthor Birgisson
Ina Wroldsen
Echo 2009 [1]
"Myself" Leona Lewis feat. Novel Alonzo Mario Stevenson
Graham N. Marsh
Justin E. Boykin
Leona Lewis
Spirit 2008 [2]
"Naked" Leona Lewis Kristian Lundin
Leona Lewis
Savan Kotecha
Echo 2009 [1]
"O Holy Night" Leona Lewis Adolphe Adam Christmas, with Love 2013 [3]
"One More Sleep" Leona Lewis Richard Stannard
Iain James
Jez Ashurst
Bradford Ellis
Leona Lewis
Christmas, with Love 2013 [3]
"Outta My Head" Leona Lewis Karl Johan Schuster
Max Martin
Savan Kotecha
Echo 2009 [1]
"Private Party"
Leona Lewis Best Kept Secret 2009 [4]
"Ready to Get Down"
Leona Lewis Best Kept Secret 2009 [4]
"Ride a White Swan"
(Video interlude)
Leona Lewis Marc Bolan The Labyrinth Tour Live from The O2 2010 [15]
"Run"
Leona Lewis Gary Lightbody
Iain Archer
Jonathan Quinn
Mark McClelland
Nathan Connolly
Spirit 2008 [2]
"Shake You Up" Leona Lewis Leona Lewis
Olivia Waithe
Rodney "Darkchild" Jerkins
Glassheart 2012 [6]
"Silent Night" Leona Lewis Franz Xaver Gruber
Joseph Mohr
Christmas, with Love 2013 [3]
"Silly Girl"
Leona Lewis Best Kept Secret 2009 [4]
"Stone Hearts and Hand Grenades" Leona Lewis Andrew Frampton
E. Kidd Bogart
Julian Bunetta
Leona Lewis
Echo 2009 [1]
"Stop Crying Your Heart Out" Leona Lewis Noel Gallagher Echo 2009 [1]
"Stop the Clocks" Leona Lewis Fraser T Smith
Jörgen Elofsson
Leona Lewis
Rachel Moulden
Glassheart 2012 [6]
"Sugar" Leona Lewis Alexander Shuckburg
Emeli Sandé
Glassheart 2012 [6]
"Take a Bow" Leona Lewis Louis Biancaniello
Ryan Tedder
Sam Watters
Wayne Wilkins
Spirit 2007 [2]
"They Don't Care About Us"
(Video interlude)
Leona Lewis Michael Jackson The Labyrinth Tour Live from The O2 2010 [15]
"Trouble" Leona Lewis Emeli Sandé
Fraser T Smith
Hugo Chegwin
Harry Craze
James Murray
Leona Lewis
Musta Omer
Shahid Khan
Glassheart 2012 [6]
"Trouble" (Akustinen versio) Leona Lewis Emeli Sandé
Fraser T Smith
Hugo Chegwin
Harry Craze
Leona Lewis
Shahid Khan
Glassheart 2012 [6]
"Trouble" Leona Lewis
feat. Childish Gambino
Emeli Sandé
Fraser T Smith
Hugo Chegwin
Harry Craze
James Murray
Leona Lewis
Musta Omer
Shahid Khan
Glassheart 2012 [6]
"Un Love Me" Leona Lewis Bonnie McKee
Fraser T Smith
Kelly Sheehan
Glassheart 2012 [6]
"Whatever It Takes" Leona Lewis Alonzo Mario Stevenson
Leona Lewis
Tony Reyes
Spirit 2007 [2]
"White Christmas" Leona Lewis Irving Berlin Christmas, with Love 2013 [3]
"When It Hurts" Leona Lewis Andrea Martin
Luke Juby
Shahid Khan
Glassheart 2012 [6]
"Winter Wonderland" Leona Lewis Felix Bernand
Richard B. Smith
Christmas, with Love 2013 [3]
"Yesterday" Leona Lewis Jordan Omley
Louis Biancaniello
Michael Mani
Nina Woodford
Sam Watters
Spirit 2007 [2]
"You Bring Me Down"
Leona Lewis Leona Lewis
Salaam Remi
Taj Jackson
Spirit 2008 [2]
"You Don't Care" Leona Lewis Leona Lewis
Ryan Tedder
Echo 2009 [1]
"Your Hallelujah" Leona Lewis Leona Lewis
Jon Levine
Autumn Rowe
Lauren Christy
Christmas, with Love 2013 [3]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q Lewis, Leona: Echo. Syco Music, 2009. SME-8869757-0012. (englanniksi)
  2. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t Lewis, Leona: Spirit. Syco Music, 2007. SME-8869735-9692. (englanniksi)
  3. a b c d e f g h i j Lewis, Leona: Christmas, with Love. Syco Music, 2013. SME-8888379-3692. (englanniksi)
  4. a b c d e f g h i j 'Best Kept Secret' – Leona Lewis iTunes Store (UK). Apple. Viitattu 3.6.2012.
  5. Collide (Legal Title) Broadcast Music. Viitattu 3.6.2014. (englanniksi)
  6. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s Lewis, Leona: Glassheart. Syco Music, 2012. SME-8869796-3782. (englanniksi)
  7. a b c Lewis, Leona: Hurt: The EP. Syco Music, 2011. 88697963782. (englanniksi)
  8. Everybody Hurts (Legal Title) Broadcast Music. Viitattu 3.6.2014.
  9. Heartbeat (Legal Title) Broadcast Music. Viitattu 3.6.2014.
  10. ACE Title Search (I Know Who I Am), Leona Lewis) American Society of Composers, Authors and Publishers. Viitattu 3.6.2014.
  11. ACE Title Search (I See You, Leona Lewis) American Society of Composers, Authors and Publishers. Viitattu 3.6.2014.
  12. Prunes, Mariano: Inaspettata Allmusic. Rovi Corporation. Viitattu 3.6.2014.
  13. BMI – Just Stand Up! (Legal Title) Broadcast Music. Viitattu 3.6.2014.
  14. ACE Title Search (Love is Your Color, Leona Lewis & Jennifer Hudson) American Society of Composers, Authors and Publishers. Viitattu 3.6.2014.
  15. a b The Labyrinth Tour (CD+DVD) (Albumi) Cdon.com. Viitattu 3.6.2014.