Lincoln Burrows Jr.

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Lincoln Burrows Jr. (lempinimeltään L.J.) on kuvitteellinen hahmo televisiosarjassa Pako. Burrowsia näyttelee Marshall Allman.

Elämäkerta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Burrows on sarjan alkaessa 15-vuotias hyvin koulussa menestyvä poika, joka asuu äitinsä Lisa Rixin ja tämän uuden miesystävän kanssa Chicagossa. Lincolnin isä, Lincoln Burrows on vankilassa ja poika on menettänyt uskonsa kaikkeen. Hän ajautuukin hankaluuksiin huumeiden kanssa ja koulunumerotkin alkavat huonontua nopeasti. Burrows saa syytteen äitinsä ja isäpuolensa kaksoismurhasta, kun hänet lavastetaan. Lincoln kuitenkin vapautetaan ja hän matkaa vankilasta paenneen isänsä kanssa viranomaisia kaihtaen. Toisella tuotantokaudella hän aloittaa taas koulunkäynnin isoisänsä tuttujen avulla ja jää Yhdysvaltoihin, kun isä pakenee Panamaan. Kolmannella tuotantokaudella Lincoln kidnapataan, mutta hänen isänsä onnistuu pelastamaan hänet. Lincoln jää Panamaan asumaan isänsä uuden naisystävän Sofia Lugon kanssa, kun isä lähtee takaisin Yhdysvaltoihin puhdistamaan maineensa ja auttamaan veljeään. Toinen Pako-sarjan päähenkilöistä, Michael Scofield, on Lincolnin setä.

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.