Janice Dickinson

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Janice Dickinson

Janice Doreen Dickinson (s. 15. helmikuuta 1955lähde?) on yhdysvaltalainen näyttelijä sekä entinen huippumalli. Hän on myös muotivalokuvaaja, kirjailija ja malliagentti. Janice Dickinson syntyi Brooklynissä, New Yorkissa vanhemmilleen Ray Dickinsonille ja Jennie Pietrzykoskille. Hän muutti vanhempiensa kanssa Hollywoodiin, Kaliforniaan vuonna 1957. Janice on 178 cm pitkä.

Dickinson on ollut naimisissa Ron Levyn, Alan B. Gerstenin ja Simon Fieldsin kanssa. Viimeisimmän kanssa hänellä on poika, Nathan Fields. Hänellä on myös tytär, Savannah Dickinson, aiemman poikaystävänsä Michael Birnbaumin kanssa. Savannahin isäksi epäiltiin Sylvester Stallonea, mutta isyystesti osoitti, ettei isä ollut Stallone vaan Birnbaum.

Dickinsonin rakastajia ovat olleet muun muassa Warren Beatty, Sir Mick Jagger, Jack Nicholson sekä Liam Neeson. Janice on kertonut The Howard Stern Show’ssa, että on harrastanut seksiä yli 1 000 miehen kanssa.lähde?

Dickinson esiintyi Huippumalli haussa -sarjan tuomarina sarjan kausilla 1–4. Dickinsonilla on myös oma mallitoimisto, Janice Dickinson Modeling Agency, josta on tehty myös tosi-TV-sarja. Sub esittää sarjaa nimellä Janice Dickinsonin mallitoimisto.

Dickinson on esiintynyt myös kerran Suomen Huippumalli haussa -ohjelmassa vierailevana tuomarina sen toisella tuotantokaudella. Ilta-Sanomien mukaan marraskuussa 2008 Dickinson oli juhlinut Helsingin yössä niin rajusti, että hänet vietiin sairaalaan hänen nautittuaan unilääkkeitä ja samppanjaa sekaisin sekä telottuaan itsensä portaisiin. Janice Dickinsonilla todettiin rintasyöpä maaliskuussa 2016. [1]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä henkilöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.