Jaime Pressly

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Jaime Pressly
Jaime Pressly LF.JPG
Syntymäaika 30. heinäkuuta 1977 (ikä 41)
Syntymäpaikka Yhdysvallat
Merkittävät roolit Joy Turner (Kovan onnen kundi)
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet

Jaime Lynn Pressly (s. 30. heinäkuuta 1977) on yhdysvaltalainen malli ja näyttelijä.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Presslyn tunnetuimpia rooleja ovat olleet muiden muassa Tina Armstrong elokuvassa Dead or Alive (2006) sekä Priscilla komediassa Not Another Teen Movie (2001).

Pressly on ollut ehdolla Emmy-palkinnon saajaksi. Hänellä oli rooli sarjassa Kovan onnen kundi.

Tausta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pressly syntyi Kinstonissa, Pohjois-Carolinassa. Hän vanhempansa ovat James Liston Pressly ja Brenda Sue Smith. Hänellä on myös kaksi sisarusta, Jessie ja Jim Pressly. Pressly harrasti jo nuorena liikuntaa ja tanssia. Hän opiskeli Costa Mesa High Schoolissa Kaliforniassa ja menestyi teini-ikäisenä mallintöissä useammassa maassa. Presslyn vanhemmat erosivat, ja tyttö itse sai laillisen emansipaation vanhemmistaan 15 vuoden ikäisenä.

Pressly sai 11. toukokuuta 2007 poikaystävänsä DJ Eric Calvon kanssa ensimmäisen lapsensa, Dezi James Calvon. Ennen lapsen syntymää televisiossa antamassaan haastattelussa Pressly ilmoitti haluavansa lapsestaan kaksikielisen korostaakseen tämän kuubalaisia sukujuuria. Pressly ja Calvo erosivat marraskuussa 2008. Syyskuussa 2009 Pressly avioitui lakimies Simran Singhin kanssa. [1]

Presslystä on ollut kuvia Playboyssa. Hän oli vuonna 2002 kahdeksannella sijalla Stuff-lehden "102 seksikkäimmän naisen listalla", ja myös Maxim-lehden lista on huomioinut hänet. Hän poseerasi toukokuussa 2006 alastomana Allurelle.

Pressly ilmoitti vuonna 2006 Esquire-lehden haastattelussa, että oli ostamaisillaan lippua yhdelle lennoista, joilla kaappaajat iskivät 11. syyskuuta 2001 New Yorkin World Trade Centeriin. Hän päätti kuitenkin jättää lennon sikseen sen varhaisen lähtöajan vuoksi.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Jaime Pressly Marries in Malibu 26.9.2009, People.com

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.