Isä (Pokka pitää)

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Daddy ”Isä”

Isä (engl. Daddy) on henkilöhahmo brittiläisessä komediasarjassa Pokka pitää. Häntä näytteli George Webb. Osa sarjan jaksoista keskittyy isän erikoisiin edesottamuksiin.

Isä on neljän tyttären (Hyacinth, Daisy, Violet ja Rose) isä. Isällä on myös kaksi lastenlasta (Daisyn tytär Stephanie ja Hyacinthin poika Sheridan), sekä yksi lapsenlapsenlapsi Kylie, Stephanien tytär. Isä on osin dementoitunut ja elää usein toisen maailmansodan aikaisissa tapahtumissa. Hän asuu Daisyn ja Onslow'n luona. Toisin Daisy ja Onslow, Hyacinth puhuu isästä aina hyvin kunnioittavasti, mutta esittää erilaisia verukkeita sile, miksi ei halua ottaa tätä luokseen asumaan. Todellisuudessa Hyacinth häpeää isän käytöstä eniten eikä usein halua tulla nähdyksi julkisesti tämän seurassa.

Isä ei puhu paljoa eikä häntä ole nähty kovin useassa jaksossa. Välillä hän vaikuttaa apaattiselta, mutta välillä taas on hyvin energinen ja aktiivinen. Kun Isä luulee olevansa sodassa hän kulkee puisen kiväärin kanssa, joskus sotilaskypärään tai kaasunaamariin pukeutuneena, ja ilmoittaa suorittavansa jotakin tärkeää tehtävää. Joskus hän luulee muita ihmisiä ja jopa omia lapsiaankin "sakemanneiksi". Joskus isä myös kuvittelee keskustelevansa kuolleen komppanianpäällikönsä kanssa.

Useissa tarinoissa isä karkaa tekemään jotain omituista. Hänellä on tapana tuoda huoneeseensa tuntemattomia naisia, joista ei välttämättä tiedä seuraavana päivänä tuon taivaallista. Isä tekee vanhuudenhöperyyttään myös muita outoja temppuja kuten pukeutuu safarioppaaksi, juoksentelee alastomana yöllä kanaalilla tai pukeutuu Kapteeni Keskiyöksi.

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.