Guild Wars Factions

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Guild Wars Factions
Kehittäjä ArenaNet
Julkaisija NCsoft
Pelisarja Guild Wars
Julkaistu
Lajityyppi toimintaroolipeli
Pelimuoto moninpeli
Alusta Windows
Jakelumuoto CD-ROM
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Guild Wars Factions on ensimmäinen lisäosa MMORPG-peliin Guild Wars. Factions sijoittuu Aasiasta vaikutteita saaneelle Cantha-mantereelle. Vaikka kyseessä on periaatteesa lisäosa, se toimii myös ilman alkuperäistä kopiota pelistä, tosin omistamalla myös alkuperäisen pelin saa siihen enemmän ominaisuuksia. Pelin sivutarina liittyy kahden kansan – Luxonien ja Kurzickien – välisiin taisteluihin Jademeren ja kivettyneen Kaikujen metsän resursseista ja päätarina Shiro Tagachin, keisarin murhaajan, nousemiseen kuolleista ja kostosta. Pelaajalla on mahdollisuus valita puolensa Kurzickien ja Luxonien välisissä taisteluissa.

Factions tuo kaksi uutta ammattia peliin: Assassin on salamurhaaja, joka liikkuu nopeasti varjoissa ja nimen mukaisesti salamurhaa käyttäen aseinaan tikareita. Ritualist on shamaani, joka käyttää sielujen voimia joukkueensa auttamiseen ja vihollisten tuhoamiseen.

Factions tuo mukanaan kokonaan uuden PvE-kampanjan, kaksi uutta hahmoluokkaa assassinin ja ritualistin, uusia taitoja sekä suojavarusteita vanhoillekin hahmoluokille, ja muutaman uuden pelimuodon sekä PvE- että PvP-puolelle.

Assassinin toiminta perustuu hyökkäysskillien ketjuttamiseen ja nopeaan vahingon tuottamiseen. Assassin on myös suosittu tankki: tietyillä skilleillä assassin voi estää lähes kaiken itseensä kohdistuvan vahingon.

Ritualist: Ritualist on sekoitus aikaisemmista ammateista, joka käyttää hyväkseen henkien voimia, esimerkiksi kutsumalla henkiolentoja avukseen taistelukentälle tai vahvistamalla joukkuetoveriensa aseita erilaisilla aseloitsuilla.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.