Forza Horizon

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Forza Horizon
Forza Horizon boxart.jpg
Kehittäjä Turn 10 Studios, Playground Games
Julkaisija Microsoft Game Studios
Pelisarja Forza Motorsport
Julkaistu
  • NA 23. lokakuuta 2012
  • AU 23. lokakuuta 2012
  • JP 25. lokakuuta 2012
  • EU 26. lokakuuta 2012
Lajityyppi ajopeli
Pelimuoto yksinpeli, moninpeli
Ikäluokitus ESRB: Rating Pending
PEGI 3
USK 0
Alusta Xbox 360
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Forza Horizon on Playground Gamesin ja Turn 10 Studiosin kehittämä ajopeli, joka julkaistiin Xbox 360:lle lokakuussa 2012. Se on spinoff Forza Motorsport -pelisarjalle.

Pelaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Forza Horizon on avoimeen maailmaan perustuva ajopeli, joka sijoittuu kuvitteellisen Horizon-tapahtuman ympärille Coloradossa. Pelissä edetään ajamalla kisoja, sekä tuhoamalla erilaisia esineitä ja ajamalla nopeasti. Horizon sisältää parannetun version Forza 4:ssä esitellystä pelimoottorista, joka on optimoitu toimimaan 65 erilaisella maaperällä.lähde?

Pelaaja voi halutessaan ohjata auton merkittyjen teiden ulkopuolelle, ellei sitä ole erikseen estetty kaiteella tai muulla rakenteella. Yksinpelissä on mukana uutena ominaisuutena tekoälyliikennettä. Pelissä voi myös ajaa muita tapahtuman kisaajia vastaan.

Pelissä on nopeuskameroita, joten pelaajat voivat haastaa toisiaan suurimman nopeuden saamiseksi tietyllä alueella. Kamerat tallentavat pelaajan nopeudet, jotka voi sitten jakaa. Toiset pelaajat voivat yrittää päihittää nämä nopeudet. Kisojen lisäksi pelaaja voi löytää huonokuntoisia autoja, korjauttaa ja lisätä ne omaan autokokoelmaansa.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.