Ezekiel Jackson

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Ezekiel Jackson.

Rycklon Stephens (s. 22. huhtikuuta 1978) on guyanalainen kehonrakentaja ja showpainija. Hän työskentelee tällä hetkellä World Wrestling Entertainmentille (WWE), sen RAW-brändissä kehänimellä Ezekiel Jackson. Hän on entinen maailmanmestari, voittaen ECW Championshipin 16. helmikuuta, 2010 ECW:n viimeisessä jaksossa, ja hän on myös viimeinen ECW Mestari. Jackson painaa 140 kg ja on 191 senttimetriä pitkä.

World Wrestling Entertainment

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Florida Championship Wrestling (2007-2008)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Stephens allekirjoitti sopimuksen World Wrestling Entertainmentin kanssa maaliskuussa 2007 ja debytoi Florida Championship Wrestlingissa (FCW) 27. kesäkuuta hänen devyyttimatsissaan Stephens ja Keith Walker voittivat Kofi Kingstonin ja Eric Pérezin tag team -matsissa. 8. helmikuuta hän osallistui Bryan Kellyn kanssa tag team -otteluun Steve Lewingtonia ja Heath Milleria vastaan miniturnauksessa, jonka voittajat pääsevät haastamaan WWE Tag Team Mestarit John Morrisonin ja The Mizin, mutta he hävisivät matsin. 6. toukokuuta Stephens otteli viimeisen matsinsa FCW:ssa.

SmackDown (2008-2009)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Ezekiel ja The Brian Kendrick.

FCW:n jälkeen Stephens debytoi SmackDownissa 18. heinäkuuta, 2008 The Brian Kendrickin henkivartijana nimellä Ezekiel. 8. elokuuta SmackDownissa, hänen kehänimi oli muutettu Ezekiel Jacksoniksi ja tuotiin ilmi, että hän oli Kendrick "neuvonantaja". Tämän jälkeen hän alkoi sekaantua Kendrickin otteluihin Finlaya, Jeff Hardya, ja WWE Mestaria Triple H:ta vastaan. 17. lokakuuta SmackDown:ssa Ezekiel teki hänen virallisen kehä debyytin voittean nopeasti Super Crazyn, paikaten Kendrickin. Loppuvuodesta 2008, Ezekiel ja Kendrick alkoivat feudaamaan WWE Tag Team Mestareita The Colónseja vastaan, vaikka Ezekiel ja Kendrick ei koskaan voittaneetkaan WWE Tag Team titteleitä. Ezekiel kärsi ensimmäisen tappion 13. helmikuuta, 2009 SmackDownissa, kun hän hävisi R-Truthille tavallisessa matsissa. Jacksonin viimeinen matsi SmackDown:ssa oli 3. huhtikuuta Jeff Hardya vastaan, minkä hän hävisi.

ECW (2009-2010)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

15. huhtikuuta, 2009 Ezekiel arvottiin ECW'hen osana WWE Draftin lisäarvontaa, mikä oli, hänen ja Kendrickin tiimin tuho. Jackson teki ECW kehä debyytin "jobberia" vastaan 9. heinäkuuta, voittaen matsin. 21. heinäkuuta, 2009 Ezekiel Jackson ja Vladimir Kozlov alkoivat esitellä armottomia lopetusliikkeitä "jobbereihin" matsien jälkeen. 18. elokuuta ECW'ssa päätapahtuma matsissa oli tag team matsi Regal ja Kozlov vs. ECW mestari Christian ja Ezekiel. Matsin aikana Ezekiel hyökkäsi Christanin kimppuun, minkä seurauksena Regal pääsi selättämää ECW Mestarin. Matsin jälkeen Kozlov ja Ezekiel iskivät vielä lopetusliikkeensä, ja heistä kolmesta muodostui tiimi, joka on tunnettu myös nimellä The Ruthless Roundtable. Ezekiel ja Kozlov auttoivat Regalia Christian feudissa voittamaan ECW Mestaruuden, mutta Regal ei sitä koskaan voittanut.

24. marraskuuta ECW'ssä Jackson hyökkäsi Regalin ja Kozlovin kimpuun, kun Kozlov syytti Jacksonia Regalin tappiosta. Seuraavalla viikolla Ezekiel petti taas Regalin ja Kozlovin kävellen pois tag team matsissa Kozlovin kanssa Christianiaa ja Shelton Benjaminia vastaan. 15. joulukuuta ECW:ssä Ezekiel ja Kozlov kohtasivat, minkä voittaja pääsisi ottelemaan battle royal matsissa 12. tammikuuta ja sen voittaja pääsee ottelemaan Royal Rumblessa ECW Mestaruudesta. Ezekielin ja Kozlovin matsin aikana Regal nykäisi Kozlovia jalastaan, mikä johti Jacksonin lopetusliikkeeseen ja selätykseen. 12. tammikuuta Ezekiel Jackson voitti 8 miehen battle royalin eliminoimalla viimeisenä Kanen ja pääsi ottelemaan Christiania vastaan Royal Rumblessa ECW Mestaruudesta. 19. tammikuuta ECW:ssä Ezekiel sekaantui Regalin ja Christianin väliseen matsiin ja, kun Regal oli diskattu Ezekiel ja William pieksivät Christianin. Seuraavan viikon ECW:ssa Regal ja Ezekiel voittivat tag team matsissa Christianin ja Kanen. Royal Rumblessa Ezekiel kuitenkin hävisi Christainille. ECW:n viimeisessä jaksossa 16. helmikuuta, 2010 Ezekiel voitti ECW Mestaruuden Regalin avulla Extreme Rules matsissa iskemällä The Book of Ezekielin pöydälle. Jacksonista tuli samalla viimeinen ECW Mestari.

Paluu SmackDowniin ja RAW (2010)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

19. helmikuuta, 2010 SmackDowinissa näytettiin video, missä ilmoitettiin, että viimeinen ECW Mestari, Ezekiel Jackson palaa SmackDowniin. 5. maaliskuuta Ezekiel teki paluunsa voittaen Jimmy Wang Yangin nopeassa ottelussa. 10. huhtikuuta Ezekiel kärsi nelipäisen reisilihaksen repeytymisen, Kanea vastaan otellessa.

Loukkaantumisen aikana Jackson arvottiin RAW'hon 2010:n WWE Draftin lisäarvonnassa. Ezekiel palasi 13. syyskuuta voittaen Zack Ryderin RAW'n dark matsissa. Televisioon hän teki paluunsa 18. lokakuuta RAW'ssa, missä Ezekiel paljastui olevan RAW'n joukkueen viimeisin jäsen Bragging Rightsiin. Bragging Rightsissa, Ezekiel selviytyi toiseksi viimeiseksi RAW'n joukkueesta. RAW myös hävisi SmackDownin joukkueelle. Jackson kääntyi faceksi 15. marraskuuta, RAW'n spesiaali old school editiossa, kun hän hyväksyi Brooklyn Brawlerin haasteen ja voitti hänet nopeassa ottelussa. 22. marraskuuta Raw'ssa, Ezekiel voitti Alex Rileyn ja pääsi ottelemaan King of the Ring -turnauksessa. Turnauksen semi-finaalissa, hän otteli Drew McIntyreä vastaan, mikä päättyi tasapeliin tupla ulos-laskun vuoksi ja molemmat karsiutuivat turnauksesta.

The Corre (2011)

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Joulukuussa, 2010 ilmoitettiin, että Ezekiel siirrettiin SmackDown-brändiin. 14. tammikuuta, 2011 SmackDownissa, Ezekiel teki paluunsa liittoutuen Wade Barrettin, Justin Gabrielin ja Heath Slaterin kanssa, jotka pieksivät yhdessä Big Show'n. Seuraavalla viikolla, ryhmän nimeksi ilmoitettiin The Corre ja he alkoivat käyttää uutta sisääntulomusiikkia "End of Days".

 • Lopetusliikkeet
  • The Book of Ezekiel (Modified Ura-nage slam)
  • Torture Rack (Argentine Backbreaker rack) 2011-nykyinen
 • Lempinimet
  • The Guyanese Goliath
  • Big Zeke
 • Sisääntulomusiikki
  • "Domination" Jim Johnstonilta (heinäkuu 2009-nykyinen)

Mestaruudet ja saavutukset

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
 • Pro Wrestling Illustrated
  • PWI sijoitti hänet 93/500 parhaaksi painijaksi vuonna 2010

Aiheesta muualla

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]