Eveliina Tistelgren

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Eveliina Tistelgren

Eveliina Tistelgren on suomalainen entinen urheilija, valmentaja ja joogaopettaja.

Tistelgren lopetti urheilu-uransa fitnessin maailmanmestaruuteen marraskuussa 2019.[1][2] Tistelgren on vuodesta 2011 tuottanut sosiaalisessa mediassa sisältöä nimellä Eevsku. Hän on voittanut useita sosiaalisen median palkintoja, kuten The Blog Awards Finlandin paras sportblogi 2015[3] ja vuoden paras hyvinvointisomekanava 2019lähde?.

Tistelgren on toiminut yrittäjänä vuodesta 2013. Hänellä on oma nettivalmennusbrändi Eevsku Flow, joka keskittyy kehonpaino- ja taitoharjoitteluun, mielen voimaan ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tistelgrenillä on liikunnanohjaajan amk-koulutus, joogaopettajan koulutus (YTT200) ja NLP Practitioner -pätevyys. Tistelgren on toiminut myös ryhmäliikunnan parissa, personal trainerina, yritysten hyvinvointivalmentajana, luennoitsijana sekä liikunta-alan kouluttajana.lähde? Tistelgren oli yksi Selviytyjät Suomi -ohjelman 6. kauden kilpailijoista[4]. Hän sijoittui kisassa kolmanneksi[5].

Yksityiselämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tistelgren on kotoisin Savonrannalta[6], käynyt koulunsa Lahdessa ja asunut Helsingissä vuosina 2013–2020.lähde? Hän asuu Kittilän Sirkassa[7] puolisonsa Aapo Lappalaisen kanssa, joka on paikallinen matkailuyrittäjä. Pariskunta sai lapsen syksyllä 2022.[8]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]