Dynasty Warriors: Gundam 2

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Dynasty Warriors: Gundam 2
DynastyWarriorsGundam2.jpg
Kehittäjä Koei
Julkaisija Namco Bandai Games
Suunnittelija Hiroshi Kimata
Säveltäjä Masato Koike
Pelisarja Dynasty Warriors
Gundam
Julkaistu 18. joulukuuta 2008
Lajityyppi Hack and slash, toimintaroolipeli
Pelimuoto yksinpeli, moninpeli
Alusta PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360
Jakelumuoto Blu-ray
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Dynasty Warriors: Gundam 2 (jap. ガンダム無双2, Gandamu Musō Tsū) on vuonna 2008 julkaistu Gundam-aiheinen videopeli. Pelin kehitti Koei ja julkaisi Namco Bandai Games. Se julkaistiin PlayStation 2:lle, PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle. Se on jatkoa vuonna 2007 julkaistulle Dynasty Warriors: Gundamille. Peli julkaistiin alun perin Japanissa 18. joulukuuta 2008 ja sen jälkeen huhtikuussa 2009 Yhdysvalloissa ja Euroopassa.[1] Peliä uudistettiin lisäämällä muun muassa hahmoja, sekä hyökkäysvariaatioita.

Pelitilat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Yksinpelissä on kaksi eri pelitilaa: "Story Mode" ja "Original Mode". Story Mode korvaa edellisen pelin "Official Moden", jossa on käytössä aluksi neljä eri hahmoa, Amuro Ray, Kamille Bidan, Judau Ashita ja Char Aznable. Näiden tarinat sijoittuvat Gundam, Z Gundam ja Gundam ZZ animesarjoihin. Läpäistyään tarinatilan Amuro Raylla tai Char Aznablella saa avattua lisätarinatilan, joka sijoittuu elokuvaan Char's Counterattack.

Mission Mode korvaa puolestaan "Original Moden". Toisin kuin edeltäjässä, pelitilan tarina ei sijoitu vaihtoehtoiseen universumiin vaan se jakaa samaa tarinaa molemmista jatkumoista. Jokaisella hahmolla on oma määrä tehtäviä. Pelitilaan kuuluu Free Missions, jossa on tehtävänä suorittaa sattumanvaraisia tehtäviä ja lisähaasteita. Friendship Missions vaikuttaa ystävyysmittariin muihin lentäjiin nähden. License Missions antaa mahdollisuuden saada muiden hahmojen sotakoneita tietylle hahmolle. Collection Missions tarjoaa pelaajalle mahdollisuuden kerätä osia sotakoneeseen taistelemalla niitä vastaan. Extra Missions on vaativatasoisia haasteita, joista voi saavuttaa korkeatasoisia osia tietyille sotakoneille.

Jatko-osat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Dynasty Warriors: Gundam 2 sai jatkoa, kun Dynasty Warriors: Gundam 3 julkaistiin Japanissa joulukuussa 2010, Yhdysvalloissa kesäkuussa 2011 ja muualla maailmassa heinäkuussa 2011.[2] Pelille julkaistiin vielä yksi osa lisää Dynasty Warriors: Gundam Reborn joulukuussa 2013 Japanissa ja muualla maailmassa kesäkuussa 2014.[3]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Dynasty Warriors: Gundam 2 gamefaqs.com 7.2.2016 (englanniksi)
  2. Dynasty Warriors: Gundam 3 gamefaqs.com 7.2.2016 (englanniksi)
  3. Dynasty Warriors: Gundam Reborn gamefaqs.com 7.2.2016 (englanniksi)
Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.