Brent Krahn

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Brent Krahn
Henkilötiedot
Syntynyt2. huhtikuuta 1982 (ikä 42)
Winkler, Manitoba, Kanada
Kansalaisuus  Kanada
Jääkiekkoilija
Pelipaikka maalivahti
Maila vasen
Pituus 196 cm
Paino 100 kg
Pelaajaura
Pääsarjaura 2003–2011
Aik. seurat Dallas Stars
NHL-varaus 9. varaus, 2000
Calgary Flames

Brent Krahn (s. 2. huhtikuuta 1982) on kanadalainen ammattilaisuransa lopettanut jääkiekkoilija. Hänet varattiin NHL-joukkue Calgary Flamesiin yhdeksäntenä pelaajana NHL:n varaustilaisuudessa vuonna 2000. Hän pelasi urallaan yhden NHL-ottelun Dallas Starsissa.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Krahn pelasi junioriurallaan WHL:ssä Calgary Hitmenissä ja Seattle Thunderbirdsissä ennen kuin hänet varattiin ensimmäisellä kierroksella Calgary Flamesiin NHL:n varaustilaisuudessa 2000. Hän oli toinen tilaisuudessa varattu maalivahti ensimmäisenä varatun Rick DiPietron jälkeen. Myöhemmin hän pelasi pitkän aikaa AHL:ssä San Antonio Rampagessa, Lowell Lock Monstersissa, Omaha Ak-SarBen Knightsissa ja Quad City Flamesissa. Polvivamma kuitenkin häiritsi hänet kehittymistään ja Krahnia pidettiin huonona varauksena.

Kauden 2007–2008 jälkeen pelattuaan kahdeksan vuotta Flamesin organisaatiossa, Krahn jäi ilman jatkosopimusta ja hänestä tuli vapaa pelaaja. 24. syyskuuta 2008 hän teki Dallas Starsin kanssa sopimuksen. Pelattuaan alkukauden Chicago Wolvesissa, Krahn kutsuttiin Dallasiin, jossa hän teki NHL-debyyttinsä 14. helmikuuta Chicago Blackhawksia vastaan, kun hän siirtyi viimeiseksi eräksi pelaamaan Marty Turcon tilalle.


Käännös suomeksi
Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:Brent Krahn
Tämä urheilijaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.