Benji Madden

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Benjamin Levi Madden
Benjimadden.JPG
Henkilötiedot
Syntynyt11. maaliskuuta 1979
Waldorf, Naptown, Maryland
Muusikko
Tyylilajit pop-punk
Soittimet kitarasolisti
Yhtyeet Good Charlotte
Levy-yhtiöt

Epic Records

Daylight Records
Aiheesta muualla
www.GoodCharlotte.com

Benji Madden (oik. Benjamin Levi Combs; s. 11. maaliskuuta 1979 Waldorf, Naptown, Maryland) on Good Charlotten kitaristi.

Elämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Hän syntyi 11. maaliskuuta 1979 Marylandin Waldorfissa vain viisi minuuttia ennen kaksoisveljeään Joel Maddenia, joka toimii laulajana ja sanoittajana Good Charlottessa. Joelin lisäksi Benjillä on kaksi muuta sisarusta: isoveli Josh, joka toimii DJ:nä Good Charlottessa, ja nuorempi sisko Sarah, jolla on oma bändinsä Her Daily Obsession.

Teini-iässään Benji ja Joel vaihtoivat sukunimensä isänsä 'Combsista' äitinsä sukunimeen 'Madden'. Kerrang!-lehden painoksessa Benji Madden paljastaa omistavansa vielä bändin pakettiauton, jota he käyttivät matkaamiseen bändin ensimmäisille keikoille. Hänellä on monia tatuointeja ympäri kehoaan kunnianosoituksena uskonnolleen. Hän seurusteli perijäkaunotar Paris Hiltonin kanssa. Lisäksi hän toimii PETA:ssa vahvasti eläinten oikeuksien puolustajana.

Benji asuu tällä hetkellä Californian Glendalessa – samalla kadulla kuin veljensä Joel. Benji esiintyi vuonna 2007 MTV Cribsissä. Good Charlotte esiintyi Helsingissä 3.4.2008. Benji Madden teki keikan jälkeen oman DJ-esiintymisen Helsingin Lux-yökerhossa.

Madden avioitui tammikuussa 2015 näyttelijä Cameron Diazin kanssa ja he saivat tammikuussa 2020 tyttären.[1]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä kitaristiin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.