Arena Center

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Arena Centerin logo

Arena Center on liikuntapalveluja tarjoava yritys, jonka perustivat entiset salibandyn pelaajat Jarmo Perttilä ja Heikki Vienola vuonna 1993.[1] Päätoimialana on salibandykenttien tarjoaminen vastiketta vastaan erilaisille yhteisöille, mutta halleissa on myös mahdollista harrastaa futsalia (salijalkapallo), käsipalloa ja sulkapalloa. Lisäksi yritys toimii alal maahantuojana.

Vuonna 2003 Arena Centerillä oli lähes kolme miljoonaa liikunnallista käyntikertaa.[1] Yrityksen toimitusjohtana toimii Tapanilan Erän miesten joukkueen valmennuksestakin tuttu Petteri Bergman.

Historia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Yrityksen toiminta alkoi 1993 Helsingin Vartiokylässä, jossa se vuokrasi yhtä salibandykenttää yhteisöjen käyttöön. Vuosien mittaan toiminta laajeni, ja syksyllä 1999 Arena Center toimi neljässä toimipisteessä kenttien kokonaismäärän ollessa 28. Samana vuonna yritys kuitenkin joutui sulkemaan kaksi toimipistettään, ja maaliskuuhun 2002 asti yritys toimi kahdessa pisteessä, Tapiolassa ja Ruskeasuolla. Maaliskuussa 2002 avattiin Myllypuron toimipiste, jonka yhteydessä toimii myös kuntokeskus ja keilahalli. Vajaa vuotta myöhemmin 8.1.2003 myös Hakaniemeen avattiin uusi toimipiste, jossa oli neljä salibandykenttää, yksi sählykenttä ja kuntokeskus. Nykyään toiminta pyörii kolmessa toimipisteessä, kun Tapiolan halli suljettiin 30.4.2004. Kenttiä kolmessa toimipisteessä on yhteensä 22 (16 salibandykenttää ja 6 pienempää sählykenttää).

Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2009 4,7 miljoonaa ja henkilöstöä 48 henkeä. [2]

Toimipisteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Yrityksellä on toimipisteet Myllypurossa, Hakaniemessä sekä Ruskeasuolla.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]