Luettelo Ranskan kaupungeista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Ranskan tärkeimmät kaupungit

Tämä on luettelo Ranskassa sijaitsevista kaupungeista.


A[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Abbeville, Agde, Agen, Aire-sur-l'Adour, Aix-en-Provence, Aix-les-Bains, Ajaccio, Albertville, Albi, Alençon, Alès, Amiens, Angers, Angoulême, Annecy, Annemasse, Antibes, Apach, Arles, Arras, Auch, Aurillac, Auxerre, Avignon

B[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Barcelonnette, Bar-le-Duc, Bastia, La Baule-Escoublac, Bayonne, Beauvais, Belfort, Besançon, Béthune, Béziers, Biarritz, Blois, Bobigny, Bordeaux, Boulogne-sur-Mer, Bourg-en-Bresse, Bourges, Brest, Brive-la-Gaillarde

C[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Caen, Cahors, Calais, Cannes, Carcassonne, Cattenom, Cergy, Chambéry, Chamonix-Mont-Blanc, Chalon-sur-Saône, Châlons-en-Champagne, Charleville-Mézières, Chartres, Châteauroux, Château-Thierry, Châtellerault, Chaumont, Chaville, Cherbourg-Octeville, Chinon, Choisy-le-Roi, Clermont-Ferrand, Colmar, Cormelles le Royal, Créteil, Cluny

D[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Deauville, Dieppe, Digne-les-Bains, Dijon, Dole, Douai, Dreux, Dunkerque

E[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Épinal, Épinay-sur-Seine, Évian-les-Bains, Évreux, Évry

F[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Firminy, Foix, Fontainebleau

G[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Gap, Grasse, Grenoble, Graulhet

H[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Haguenau, Hettange-Grande, Le Havre, Hyères

I[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Illkirch

J[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Juan-les-Pins, Jumiège

K[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kirsch-les-Sierck, Knutange, Koenigsmacker

L[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Laon, Laval, Lens, Liévin, Lille, Limoges, Loches, Lons-le-Saunier, Lorient, Lyon

M[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mâcon, Le Mans, Marseille, Melun, Mende, Menton, Metz, Millau, Mont-de-Marsan, Montauban, Montbéliard, Montpellier, Moulins, Mulhouse

N[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nancy, Nanterre, Nantes, Narbonne, Nevers, Nizza, Nîmes, Niort

O[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Orange, Orléans

P[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pariisi, Pau, Périgueux, Perpignan, Poitiers, Pontoise, Privas, Le Puy-en-Velay, Peillon

Q[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Quimper

R[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Reims, Rennes, Rochefort, La Rochelle, La Roche-sur-Yon, Rodez, Romans-sur-Isère, Roubaix, Rouen, Rueil-Malmaison

S[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Les Sables-d'Olonne, Saint-Briac-sur-Mer, Saint-Brieuc, Saint-Denis, Saint-Dié-des-Vosges, Saint-Étienne, Saint-Gaudens, Saint-Girons, Saint-Lô, Saint-Germain-en-Laye, Saint-Martin-d'Hères, Saint-Nazaire, Saint-Raphaël, Saint-Tropez, Saumur, Saverne, Sète, Sierck-les-Bains, Strasbourg

T[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tarbes, Thionville, Thonon-les-Bains, Thouars, Toulon, Toulouse, Tourcoing, Tours, Troyes, Tulle

U[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Uckange

V[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Valence, Valenciennes, Vannes, Versailles, Vesoul, Vienne, Villefranche-de-Rouergue, Vitry-sur-Seine, Villeneuve-d'Ascq, Verdun

W[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Wattignies, Wattrelos, Wissembourg

X[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Xocourt

Y[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Yutz

Z[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Zoufftgen